بچه شما گوگل یاهو یاهو مسنجرتون مشکل بیداکرده؟!!!!!!!!!!!!!!
برای من که بدون برو٬کسی هیچی باز نمیشه حتی گارنا!!!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه شما گوگل یاهو یاهو مسنجرتون مشکل بیداکرده؟!!!!!!!!!!!!!!
برای من که بدون برو٬کسی هیچی باز نمیشه حتی گارنا!!!!!!!
سلام داداش
یاهو میل به سختی ، جیمیل مشکلی نداره البته فعلا![]()
والا برای ما این اتفاق ها نیوفتاد ولی پر واضح هست که در هر صورت و در حال ؛ هر کاری بکنید یک کلاه گشاد بر سرت خواهند گذاشت برادر.
منظورتون چجور کلاهی هست؟
بعدم اینکه حتی ترافیک اضافه هم که بخرید بعد اگه اضافه بیاد رو می تونید به ماه بعدتون هم انتقال بدید (فکر نکنم شرکت دیگه چنین چیزی رو داشته باشه)
دانلود دیشب من : 2.62 گیگ (از ساعت 2 ربع کم بود تا 8)
لعنت به شاتل
الان سرویس نامحدود خوب کجا می دن؟
شاتل نه پینگ درست حسابی نداره، نه پشتیبانی درست حسابی داره، قبلا دلم به سرعتش خوش بود که اونم الان 5-6 بیشتر نیست، سرویس ART1.
سلام شما در ماه چقدر دانلود دارید؟به30 گیگ میرسید؟
سلام.
به علاوه ی اون 6 یا 9 گیگی که می خرم شبانه ها رو هم که جمع کنم اره می رسه شب ها اول یکم سرعت میاد پایین ولی بعد دیگه خوب میشه و دانلود می کنم تا صبح
سلام دوستان، سرعت هارو تو مرکز ما از 5 شنبه آوردن پایین من ECO512 دارم. تا 4 شنبه روی 2مگ بودم ولی الان سرعت هارو آوردن پایین
الان Down Stream من شده: 743 و سرعت دانلود من شده 85KB/s
می خواستم بدونم برای همرو کم کردن و یا فقط مرکز ما کم شده !!!؟
شما اول کار هستی یا اشنا داری یا ببخشید داری خالی میبیندی تعداد صفحه ها رو نگاه کن یک نفر شما پیدا نکیکنی که تو زمان دانلود مجانی تا الان تونسته باشه مثلآ در یک ماه 20 گیگ دانلود کنه و محدود نشه
این ادم ماهی ۹ گیگ ترافیک می خره میشه ۴۵ تومن فقط بابت ترافیک اضافه پول اکانت اصلی رو هم حساب کنی در سال حدود ۱ میلیون به شاتل پو ل میده معلومه محدودش که نمی کنن هیچی من جای شاتل بودم میگفتم هر دفعه خواستی بری حموم زنگ بزن ۲ تا از خانومای پشتیبانی رو بفرستم پشتتو بسابن !!!!!
هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)