بازم سوتی دادم !! :دي
می گم اصلا بازی رو باید بزارم کنار من !! :دي
این دفعه نمی دونم کی (زمان) رفته بودم یه روستای باربارین رو ساپرت کرده بودم حالا امروز اومدم زدم یه نیوکم رو روش !! :دي
بازم سوتی دادم !! :دي
می گم اصلا بازی رو باید بزارم کنار من !! :دي
این دفعه نمی دونم کی (زمان) رفته بودم یه روستای باربارین رو ساپرت کرده بودم حالا امروز اومدم زدم یه نیوکم رو روش !! :دي
میگم همه برین تو این تاپیک و برای Barbarians & Unlimited tech نظر بدین
البته نظر خودتونه بنظر من ورد 28 Barbarians & Unlimited tech باشه عالی میشه 15 که خیلی زایستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان میون Barbarians & Unlimited tech و Barbarians & Simple tech یکی انتخاب میشه فعلا Barbarians & Simple tech بالا تره
و 28 قابلیت انتخاب کا رو داره؟
انتخاب کا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ههههه !!!
اونایی هم که داره فقط یه سمت رو تعیین می کنه !!!!!!!!!! بقیش بستگی به سرور داره !!!!!! یعنی می زنی جنوب شرقی !!! یکی می افته توی کا 53 یکی می افته توی کا 55 !!!!! ولی اونایی که رندوم هستن یکی می افته تا کا 74 یکی می افته تو کا 37 !!!! البته مثلا گفتما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
باز هم ↓این دفعه نمی دونم کی (زمان) رفته بودم یه روستای باربارین رو ساپرت کرده بودم حالا امروز اومدم زدم یه نیوکم رو روش !! :دي
![]()
دمت گرم![]()
میگم میخواید قرار بذاریم سر یک ساعت مشخص وارد ورلد 28 بشیم و یک ترایب ایرانی بزنیم ؟
10 سال بعد :
"بچه ها قرار بذاریم همزمان وارد ورلد 489 بشیم تا یک ترایب تمام ایرانی بزنیم !"
![]()
چه قدر اشناست !! !:دي
می بینید چه قدر فعالم ؟؟ از اون موقع تا حالا فقط 9 تا پست دادم !! :دي
اره حال می ده ها !! :ديمیگم میخواید قرار بذاریم سر یک ساعت مشخص وارد ورلد 28 بشیم و یک ترایب ایرانی بزنیم ؟
ولی من دیگه نمی تونم یه ورلد دیگه هم بازی کنم !!
راستی امضات کو ؟؟ :دي
lمن رفتم تو North west اگه قرار شد سر یکساعت برین سفشقف خرثق میکنم
چرا پستای من تعققیر نمیکنه از اولین بار که برای گرفتن لینگ دانلود هری پاتر 4 وقتی تازه اومده بود عضو این سایت شدم و اولین پستمو زدم دیگه تا حالا پستام رو ننوشته
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)