خدا رو شکر که من سربازی معاف شدم....برای همه دوستان آرزوی سلامتی توی دوران خدمت رو دارم![]()
خدا رو شکر که من سربازی معاف شدم....برای همه دوستان آرزوی سلامتی توی دوران خدمت رو دارم![]()
اونجوری که تو نت سرچ کردم برا خاطره های سربازای نیرو انتظامی،بیشتر کارامون میشه همون کارایی که خود کارکنانش انجام میدن،مثلا یا داخل اداره میوفتیم و کارمون شیفتیه،یا اینکه دژبانو گشتو پاسگاهو و بدرقه متهماو اینجور چیزا،بشخصه خودم اینجوری راحتترم،چون دیگه قرار نیست جارو بهمون بدن تمیز کاری کنیم!
سلام.هنوز نرفتم ببینم کجا افتادم ولی احتمالا همون جا هستم
نمیدونم چرا با تمیزکردن و جارو زدن واین چیزها مشکل دارید ولی اتفاقا انتظار این مورد روهم داشته باشید چون یک کادری زمانی که بخواد عکس العمل شما رو در برخورد با تحقیرشدن و... ببینه اولین کاری که میکنه همین هست یعنی میگه مثلا میزشو تمیزکنید البته اگه اداری باشید یا میگه چای بیار و...
داخل اداره افتادن دست کمی از خدمت در مناطق مرزی و داخل بیابون نداره هرجایی باشید چون اجبار روی شماست اذیت میشین
یه عده مثل شما نونتون تو ریدن به افکار مردمه حالا این سود مالی نیستو معنوی و صرفا سر کل کل کردنه،،،،کل ملت میدونن خدمت سختی داره،حالا شما اب ترشیشو زیاد نکن
سلام دوست عزیز بعد از اینکه فهمیدید کجا افتادید اگر لطف کنید اعلام کنید که تغییر کرد ارگان و محل اموزشی یا نه چون من هم نیرو انتظامی افتادم خواستم تمدید کنم
خیلی ممنونم
من تمدید کردم و بعد از تمدید باز همون جای اولی افتادم
باشه حتما.فقط نمی دونم چرا هر چی سرچ میکنم در مورد پادگان هیچی نمیاد؟
دوستان الان کسی هست که اعزامیه 1/12 باشه و پذیرش سپاه گرفته باشه و نامشو فرستاده باشن از طرف سپاه به نظام وظیفه تهران ولی هنوز کد سپاه نخورده باشه؟!!
سلام داداش
برگ اعزام برای پلیس +۱۰ اومده من رفتم گرفتم شما برید بگیرید ایشالا حل شده مشکلتون
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)