شبی 120 تا بده بسه
شبی 120 تا بده بسه
تو وقتی محدود بشی از صفر شروع میکنه میره 100 بعد میشه 0 بعد 30 ثانیه میشه 100 و بعد دوباره افت میکنه !![]()
البته محدودیت بستگی به مرکز مخابراتیت داره اگه مرکزت خلوت باشه محدود نمیشی مثل من که هر شب 12 13 گیگ دانلود میکنم اونم از سرورای معروف مثل تاینی موویز![]()
بهترین محک زمان
از پشتیبانی پرسیدم
میگفت زیاد شلوغ نیست اما خلوت هم نیست مرکز مخابراتی
روزانه تا 700 بیشتر نمیره
بیشتر از تورنت دانلود دارم خداکنه محدود نشه حوصله تغییر ISP ندارم
خیالت راحت به اون صورت محدود نمیکنه مثل شاتل یا صبانت که سرعتو میارن رو 15 کیلوبایت....دیگه کمه کم باید 200 تا رو بده این چیزیه که خود پشتیبانی مگیه اگه زیر 200 بیاد میتونی شکایت کنی
حرف صبانت نزن که اسمش میشنوم
تست سرعت الان
روی 9 مگ بسته شده اما
میبینید
بعضی وقتها تا 600 میره اکثرا حول حوش 400
سرویس 2 مگ
Last edited by sleeplessness; 14-09-2014 at 14:05.
دوست عزیز لطفا به اینصورت حکم کلی ندین. چندین بار گفتم همه چی بستگی به مرکز مخابراتی داره. شما حالا تازه یه ماهه اومدین پارس. وقت برای تجربه بسیار است! این تست دانلود من در ساعت رایگان دیشبه:
تازه من تقریبا دانلود شبانه ام همیشه نسبت به بقیه کاربرا تقریبا صفر بوده! پشتیبانی هم همیشه حرف زیاد میزنه نباید توجه کرد. جرفهای پشتیبانی همیشه مثل نوار ضبط شده است و هیچ حرف جدیدی ندارن که بزنن.
Last edited by placebo111; 14-09-2014 at 14:20.
لطفا اول این پشت منو میخوندین بعد میگفتی این حرفو
البته محدودیت بستگی به مرکز مخابراتیت داره اگه مرکزت خلوت باشه محدود نمیشی 4 تا پست بالاترو بخون
فکر کنم شما خودت پست خودتو یه بار بخونی بد نیست! میگی سرعت زیر 200 نمیاد در صورتی که تست سرعتی که من گذاشتم سرعتش 20KB/s هست و هر بار هم زنگ زدم میگن مشکل پهنای باند داره مرکز شما. الان مجبور شدم برای استفاده معمول شبانه از یه شرکت دیگه هم یه خط بگیرم چون اینترنت پارس آنلاین عملا قطع میشه شبا!
Last edited by placebo111; 14-09-2014 at 14:41.
توی اکثر مراکز مخابراتی تهران و شهرستان های اطراف سرعت زیر اسمی نمیاد.....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)