تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3844 از 4751 اولاول ... 284433443744379438343840384138423843384438453846384738483854389439444344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,431 به 38,440 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چقدر سرعت دانلودته ؟ شاتل سرعت وبگردی رو زیاد میکنه ولی سرعت دانلود شبانه چقدره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان 512 شاتل، سرعت دانلود روز و شبش حدودا چند کلوبایت است؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما یه نگاهی به صفحات تاپیک بندازی متوجه می شی

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من الان دو هفتست که دارم هر شب 1.5 گیگ دانلود میکنم ، پس کی قراره محدود بشم؟!

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شما چون هنوز تازه کاری باهات کاری ندارن ، اگه همین جوری ادامه بدید حتما محدود می شید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بعد از 1 سال باز به صفحه این سرویس دهنده ..... برگشتم(جای نقطه چین بد ترین چیزی که بلدید بزارید)مثل این که هنوز هم به رفتار های .... ادامه میده و هنوز درست نشده . من 1 سال هست که از ماتریکس میگیرم و هر شب بدون استثنا 1200 تا 1400 مگ دانلود دارم . هر شب بدون تعلل! هیچ محدودیتی نیست . دوستان والا به جوونیتون رحم کنید و اعصابتون رو برای شاتل خراب نکنید ؛ اینا دست از 2زدی بر نمیدارن ؛ برید یه سرویس دهنده دیگه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان والا به جوونیتون رحم کنید و اعصابتون رو برای شاتل خراب نکنید ؛ اینا دست از 2زدی بر نمیدارن ؛ برید یه سرویس دهنده دیگه .
    من اگه شرایطشو داشتم حتما عوض می کردم ولی فعلا مجبورم از همین شاتل استفاده کنم

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اگر چند ماهه که از شاتل داری که عجیبه.
    ولی اگر کمتر از یه-دو ماهه که اومدی زیاد عجیب نیست. این سیاست شاتله، هر شب چندین گیگ دانلود میکنی ماه اول، بعدش خوشحال میشی میری چند ماهه میگیری، همون هفته ی اول سرویس چند ماهه ات محدود میشی

8. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    من 200 مگ دیگه مصرف کنم ترافیکم تموم میشه و باید این 200 مگ رو تا 5 مرداد نگه دارم تا دوره جدیدم شروع بشه !
    من پول دوره جدید رو که از 5 مرداد شروع میشه رو همین امروز پرداخت کردم ( چون پیش فاکتورش اومده بود ) ...
    حالا یه سوال داشتم ؟
    اگر این 200 مگ رو همین امروز تموم کنم با اینکه پول دوره جدید رو دادم باید بازم برم ترافیک اضافه بخرم ؟ یا اینکه بلافاصله بعد از اتمام 200 مگ ترافیک دوره جدید مصرف میشه؟

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

اگر چند ماهه که از شاتل داری که عجیبه.
    ولی اگر کمتر از یه-دو ماهه که اومدی زیاد عجیب نیست. این سیاست شاتله، هر شب چندین گیگ دانلود میکنی ماه اول، بعدش خوشحال میشی میری چند ماهه میگیری، همون هفته ی اول سرویس چند ماهه ات محدود میشی
    فکر نکنم اینجوری باشه.من الان 2 سال که از شاتل دارم و هر شب دانلودم به 1 گیگ و بیشتر هم می رسه.

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    من 200 مگ دیگه مصرف کنم ترافیکم تموم میشه و باید این 200 مگ رو تا 5 مرداد نگه دارم تا دوره جدیدم شروع بشه !
    من پول دوره جدید رو که از 5 مرداد شروع میشه رو همین امروز پرداخت کردم ( چون پیش فاکتورش اومده بود ) ...
    حالا یه سوال داشتم ؟
    اگر این 200 مگ رو همین امروز تموم کنم با اینکه پول دوره جدید رو دادم باید بازم برم ترافیک اضافه بخرم ؟ یا اینکه بلافاصله بعد از اتمام 200 مگ ترافیک دوره جدید مصرف میشه؟
    اگه الان که تموم بشه ترافیکتون یه 200 مگ رایگان هم بهتون می دن.و حالا یا می تونی بری ترافیک بخری یا اینکه زنگ بزنی بگی که می خوام از الان دوره جدیدم شروع بشه.البته حواستون باشه که دیگه شروع دورتون میشه مثلا از امروز اگه امروز وصل کنن.

12. این کاربر از sada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •