سلام
ارتش زياد ارتباط با و درگيري با مردم رو نداره و فقط كارشون زمان جنگ شروع ميشه ولي نيرو انتظامي فكر نكنم اين طور باشه
بله از طريق نظام وظيفه اعلام شده ولي هنوز به پليس +١٠ ابلاغ نشده و اين طور كه خودشون ميگن ثبت نهايي نشده و امكان تغيير هست.
سلام
ارتش زياد ارتباط با و درگيري با مردم رو نداره و فقط كارشون زمان جنگ شروع ميشه ولي نيرو انتظامي فكر نكنم اين طور باشه
بله از طريق نظام وظيفه اعلام شده ولي هنوز به پليس +١٠ ابلاغ نشده و اين طور كه خودشون ميگن ثبت نهايي نشده و امكان تغيير هست.
Last edited by murchehh; 06-02-2017 at 14:53.
سلام دوست عزیز منم مالک اشتر اراک افتادم
سوال 1: کسایی که متاهل نیستن 50 درصد احتمال داره که شهر خودشون بیفتن که اکثرا یا شهر خودشونن یا استان های همسایه
سوال 2:مرخصی بستگی به تقسیم شما داره اگر پاسگاه یا راهنمایی و رانندگی بیفتین ممکنه پنجشنبه یا جمعه هم برین ولی اگر جاهای اداری مثل نظام وظیفه بیفتین فقط ساعات اداری کار میکنین و بعدش تعطیل هستین.
سوال 3:بله اگر تو شهر خودتون نباشین میتونین بعد از یه مدتی درخواست انتقالی بدین که بررسی میشه و تا اونجایی که پرسیدم اکثرا قبول میکنن.
در مورد سوال چهارم اطلاعی ندارم
خیلی ممنون. راستی دکمه تشکر کجاست هرچی نگاه کردم دم دست نیست.
و یه سوال دیگه از عزیزان. آیا فوق دیپلم هم دوره کد میخوره تو ارتش یا فقط لیسانس ها احتمال داره دوره کد بخورن ؟
(من دانشجوی انصرافی بودم مدرک معادل گرفتم. رشته مدیریت.)
ممنون
نمیدونی از کی از پلیس +10میتونیم استعلام بگیریم کجا افتادیم؟ دوروز پیش رفتم اونجا خبری نبود
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان پذیرش سپاه ما که هنوز درست نشده و همه نیروها رو این ماه دادن به ارتش انشالله کار همه اوکی بشه مثل ما هوایی نباشین
گفتن پیگیرن تا بتونن جذب کنن
هفت روز قبل از تاریخ اعزام برید براش،منم همون موقه رفتم و برگه سفیدو بم دادن
فردا هم اعزامم،نمیدونم همون موقع با اتوبوس میبرنمون یا نه پول ندارن خودمون باید بریم ترمینال،گدا گشنه ها،قبلا برگه هارو خودشون میفرستادن با پست الان هیچ
با سلام
دوستان کسی در مورد پادگان شهید بهشتی اصفهان چیزی می دونه؟
خيلي ممنون دوست عزيز ايشالا به سلامتي تموم كنيم دوره رو
دوستان اطلاع داريد كه سرباز نيرو انتظامي كلا چه كارهايي رو بايد بعد آموزشي انجام بدن!؟
سلام
شما هم بعد از تمدید مکان آموزشیت مثل من تغییر نکرد؟!!![]()
ده روز مونده برید پلیس +10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)