وقتی در منطقه خود مجبور شوی مبینت را روشن کنی!!! در کنار پارس انلاین ...ببین چه فاجعه ای به وقع پوسته!!!! من 9 مگ نخوام همون 2 3 4 مگ قبلا را بخوام به کی بگم!!!
وقتی در منطقه خود مجبور شوی مبینت را روشن کنی!!! در کنار پارس انلاین ...ببین چه فاجعه ای به وقع پوسته!!!! من 9 مگ نخوام همون 2 3 4 مگ قبلا را بخوام به کی بگم!!!
به پشتیبانی باید بگیبگو خطط رو 4مگ ببندن دیگه.اینجا که کسی نمیتونه کاری کنه داداش
![]()
ببخشید همشهری:
سرعت دانلودتون با IDM چند بود؟تا صبح چند گیگ میشه گرفت؟
مگر مودم غیر لینوکسی هم هست؟
من الان دوتا ADSL مودم D-link و Ovislink و یه روتر وایرلس Linksys دارم همشون از کرنل linux استفاده میکنند و چیپ ها با معماری ARM هستند، چیپ های ARM رو لینوکس ساپورت میکنه.
با تل نت دستورات عمومی مثل reboot/link down up و ... راحت میشه انجام داد.
مودم های قدیمی بعضا command هاش یا محدوده و یا کامل نمایش نمیده لیست توی help.
مودم ovislink من مربوط به 10-12 سال پیشه ساپورت میکنه ولی کامندهای dlink بیشتره...چون قابلیت هاش بیشتره.
ساده ترین کار اینه که اسکریپت نویسی بشه. روش های دیگه کدنویسی هم هست...
واسه هر مودمی ممکنه کمی متفاوت باشه و برای خروج و بسته شدن cmd.
یک نمونه میگذارم هر کی خواست استفاده کنه..
Win7 به بالا. اجرا راحت تره و فقط باید
Telnet Client از Add/Remove Programms نصب شود.
جای IP و User/Pass متغییر است. منظور اطلاعاتی هست که در Telnet بکار میبرید بعضا بجای admin از root استفاده میکنند.
Sleepها زمان بندی شده و نباید تغییر کنند تا اتوماتیک صفحه cmd بسته شود.
در زمان اجرا شدن کدها از موس و کیبورد استفاده نکنید تا Focus تغییر نکند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Alone-Star; 14-09-2014 at 12:30.
دانلود دیشب من با سرویس 2 مگ حدود 12 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر اینکه ادم دیوانه شده باشه که بره بخره !![]()
از صبانت درومدی ؟؟؟؟
راستش من اطلاعات چندانی در این زمینه ندارم. فرمایش شما حتماً درسته.
منظور من این بود که مودم ASUS DSL-N10 B1 من وقتی با telnet بهش وصل میشی فقط یه سری دستورای ساده همون کرنل لینوکس رو میتونی ازش استفاده کنی. مثلاً ls بگیری تا لیست فایلها و فولدرها رو نشون بده. یا pwd یا یه سری دیگه. اما هیچ دستوری که بشه باهاش تنظیمات مودم رو دستکاری کرد من ندیدم توش. البته ممکنه اون دستورها جای دیگهای مخفی باشن که من بلد نیستم.
اما مودم سمفونی شرکت ما رو با telnet میشه مستقیم همین کارهایی که گفتی و سایر تنظیمات مودم رو اجرا کرد توش. مثلاً adsl connection --up یا adsl connection --down.
حول حوش 200 250 بود بعضی وقتها تا 400 حتی 600 میرفت ولی مدت کم
فعلا شب اول باید دید بعد چند شب چقدر تغییر میکنه
حدود 4 گیگ دانلود کردم با سرویس دو مگ
ا
چن وقت دیگه محدودی !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)