دنبال یک جشنواره اش هستم که مثل تابستانه که ظاهرا فقط برای تهران هست نصب و رانژه رایگان باشه،آیا وجود داره؟تخفیفش هم که ظاهرا30% هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال یک جشنواره اش هستم که مثل تابستانه که ظاهرا فقط برای تهران هست نصب و رانژه رایگان باشه،آیا وجود داره؟تخفیفش هم که ظاهرا30% هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی هست که درست بشه؟
باید هزار بار ریست کنم؟
بالاخره تونستم از تک کانکشن سرعت 3 رقمی بگیرم اشک تو چشمام جمع شده(اشک شوقه)
![]()
متأسفانه غیر از ریبوت کردن مودم راهی نداره.
البته بعضی از مودمها این قابلیت رو دارند که بدون ریبوت کامل مودم، فقط کانکشن رو قطع و وصل میکنن و IP جدید میگیرن که خیلی سریعتر انجام میشه. تو این روش سینک DSL مودم با مرکز مخابراتی قطع نمیشه، فقط درخواست IP جدید میکنه مودم.
مودم tplink چنین خاصیتی داره؟
نمیدونم. حالا مدل مودمت چیه؟ شاید بشه یه جستوجویی کرد.
مودم من Asus DSL-N10 B1 اه. اون داره این قابلیت رو. تو همون صفحه اصلی کنترل پنل مودم:
![]()
فک کنم توی cmd هم بشه یه چیزی وارد کرد تا ip جدید بگیره البته مطمئن نیستم.ولی بهترین کار اینه کا سیم تلفن رو از پریز کشید و زد.من همیشه همین کار میکنم![]()
توی تی پی لینک می تونی pppoe رو روی حالت connect manually بزاری و از توی مودم هر وقت خواستی قطع وصلش کنی
یه راهش استفاده از telnet اه. البته باید خود مودم این قابلیت رو داشته باشه. مودم من چون از این سریهای لینوکسیه، وقتی telnet بهش میزنم به درد نمیخوره. اما مودم شرکتمون با telnet امکانش هست.
الان بذارم روی گزینه سوم
بعد چطور باید قطع یا وصل شد؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)