با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان عزیزی که ART 1 دارن . سرعت از 1 به بعد برای وبگردی خوبه ؟!! یا سرعت 1 به بعد واقعی میشه ؟! فقط وبگردی رو میگم کاری به دانلود ندارم !
عزیزم این مورد جدید نیست
چند ماهه که سر همه رو دارن کلاه میگذارن
خودم 3تا4 ماه این وضعیت رو تحمل کردم و بعد با سرعت نور از شاتل زدم بیرون و دیگه هم بر نمی گردم.
ایول الله شاتل باباعصر انتقال داده ها چه شرکتیه ؟ کسی اینا از سرویسش استفاده میکنه ؟
من آرت 1 دارم سرعت دانلود من تو روز 100 هست يك به بعد مياد روي 30-35 آره عزيز براي وبگردي و صفحه باز كردن خوبه اما خب يكم افت ميكنه
من آرت 1 دارم سرعت دانلود من تو روز 100 هست يك به بعد مياد روي 30-35 آره عزيز براي وبگردي و صفحه باز كردن خوبه اما خب يكم افت ميكنه
سلام
دوستان من eco512 داشتم با260تا دانلود میکردم!(شهر کرج منطقه کوی کارمندان شمالی)البته اوایل80بود ولی 4-5-ماه پیش اومد رو260 ولی خب پینگم خیلی خوب نبود
الان یه دو هفتست قطع کردم ینی رفتم درخاست قطع دادم.میخام ببینم الان دوباره برم بگیم:
1.چقد طول میکشه وصل شه
2.سرعت دانم همون260هست؟
یه سوال دیگه این سرویس های art 1 & 2 سرعت دانلودشون چقده؟
و اینکه کلا شاتل برای بازی آنلاین مناسب هست؟
دوستان سرویس eco512 سرعت دانلود همتون260هست؟
جدیدا روی من اعمال شده ، در افرادی هم که بهشون شاتل رو معرفی کردم و الان دارن استفاده میکنن تا حالا ندیدم و انتظار از شاتل نداشتم.
حیف اگر میدونستم شاتل اینجوری سر آدمو کلاه میزاره اصلا بهشون معرفی نمیکردم شاتل رو.
تو فکرشم از مخابرات سرویس بگیرم.
سرعت ارت 1: موقع اعمال محدودیت های سرعت: ~ 8.9 kb/s
سرعت معمولی : دانلود نسبتا کم : ~ 15 -16 kb/s
سرعت بدون دانلود (وقتی که ترافیک مصرفی خیلی کم باشه) : سرعت سرویس های بالاتر اعمال میشه : بیشتر از 16 گاهی برای خودم تا 120-130 هم رفته
البته خیلی زود کمتر میشه سرعت
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)