ايشالا ، اگر مطمئن هستيد كه برگتون ارسال شده كه بايد انجام بشه
ايشالا ، اگر مطمئن هستيد كه برگتون ارسال شده كه بايد انجام بشه
ممنون
امروز زنگ زدم نیروی انسانی سپاه گفتن فرستادیم ولی عجیبه اینطوری شده پیگیری میکنیم من میترسم تهران بهونه بیاره انجام نده
سلام به همه دوستان فعال در این تاپیک. من از طریق سرچ گوگل وارد این تاپیک شدم و این چند روز کلی از پست های تاپیک رو خوندم و اطلاعات به درد بخوری گیرم اومد. ممنون از عزیزانی که سوالات رو جواب میدن و تشکر ویژه از اونایی که تجربیات خودشون رو در اختیار بقیه قرار میدن و با حوصله و دقت می نویسن.
من 19 اسفند اعزامم. دو تا سوال تو ذهنم هست یکی این که امکان داره همون روزی که رفتیم به پادگان مربوطه (حالا فرداش یا فوقش پس فرداش) مستقیم بفرستنمون مرخصی تا بعد تعطیلات عید یا حداقل 6 - 7 روز نگهمون می دارن ؟
و دوم اینکه فرضا اگه پادگانی برای 11/19 سرباز آموزشی بگیره آیا برای 12/19 هم امکان داره دوباره سرباز بگیره یا حتما باید اون دوره دو ماهه طی بشه بعد یه دوره جدید میگیرن ؟ چحوریاست ؟ ممنون می شم رفقایی که اطلاعات دارن یه توضیحی تو این زمینه بدن.
مرسی.![]()
۱- اخز اسفند یعنی از ۲۶ به بعد تعطیلات خواهید داشت
۲- با توجه به اینکه پادگان سرباز صفر می گیرد پس در صورت داشتن ظرفیت خالی می تواند هر ماه اقدام به جذب سرباز اموزشی بکند.
سلام
داش مانی یه سوال داشتم لطفا جوب من رو بده
من پذیرش سپاه اقدام کرده بودم و برگم رو هم فرستادن تهران عجیبه رفتم نظام وظیفه بهم میگن افتادی ارتش05 کرمان !!!
ممکنه تا چند روزه دیگه مکان آموزشیم تغییر کنه و بیفتم سپاه؟!!
ممکنه تا چند روزه دیگه تو سایت و سیستم نظام وظیفه تغییر کنه؟!
کدهای آموزشی اول اسفند از الان مشخص شده است و احتمال کمی دارد که نظام وظیفه اشتباه به شما گفته باشد اگر کد شما همان ۰۵ باشد یعنی اینکه با پذیرش شما مخالفت شده است و محل و سازمان نظامی شما تغییر نخواهد کرد.
من به آشنامون زنگ زدم گفت میرم نیرو انسانی سپاه پیگیر میشم چون خودش کارمند اونجاست ممکنه بتونه تا چند روزه دیگه کد من رو عوض کنه و برم سپاه؟!
و مکان آموزشیم تغییر کنه؟!
داداش نمیخوام ناراحتت کنم ولی احتمالش صفره . مگر اینکه تمدید کنی بعد بشه کاری کرد
منم رفتم پذیرش سپاه برای 11/19 ولی 12 روز مونده به اعزام رفتم پلیس +10 دیدم ارتش افتادم ، دژبان مرکز ،
ولی بعد چند روز دوباره رفتم برگه گرفتم دیدم درست شده و شده سپاه ! پس فردا هم اعزامم گیلانغرب پادگان شهید ثابت خواه.
ولی حتما به آشنات بگو پیگیری کنه شاید اصلا موافقت نشده با پذیرش ات ، شاید ام مثل من دیرتر اسمتو وارد کنن برای سهمیه سپاه !
من صبح زنگ زدم نظام وظیفه و قسمت مشاوره تماس گرفتم گفتم اعزامیهای اسفند محل آموزشیشون مشخص شده ؟ گفتن آره برید پلیس +10 بهتون میگن
ما هم خوشحال و خندان رفتیم پلیس 10+ و کد ملی رو گفتم زد توی سیستم گفت هنوز مشخص نشده کجا افتادی![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)