تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 942 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434484884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Sms دیشب در همه اپراتورها قطع بود ولی الان وصل هست . تالیا و مخابرات که تست کردم درست بود /.
    همین الان تو سایت بی بی سی خوندم که اس ام اس هارو قطع کرده بودن امید وارم برالی همه روشن شده باشه

در آغاز فعالیت ايما_Ima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون از 5 صفحه پیش بحث sms اونوقت دوباره میگین لیلی زن بود یا مرد ؟! البته میدونم شما به خودتون زحمت ندادین حتی یه نگاه به پست قبلی کنید !
    من پست هاي قبلي رو خوندم ولي از اون جايي كه همه گفتند وصل شده گفتم شايد مال من به دليل ديگه اي قطعه!!
    Last edited by ايما_Ima; 28-06-2007 at 22:36.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من پست هاي قبلي رو خوندم ولي از اون جايي كه همه گفتند وصل شده گفتم شايد مال من به دليل ديگه اي وصله!!
    ولی برای بابام که تی سی آی داره هنوز وصل نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام براي منم درسته به 0912 هم ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دیشب و امروز صبح اینجا مکالمات از ایرانسل بسته بود ولی از ثابت میشد به ایرانسل زنگ زد فکر کنم ایرانسل هم این وسط سو استفاده کرده بود مکالمات شب تا صبح رو بسته بود!
    من خودم طرفدار ایرانسلم ولی میگم ایرانسل به غیر از امروز هم یک روز سالم رو نداشته !
    یا اس ام اس یا جی پی آر اس یا مکالمات قطعه!
    بیچاره اونایی که 15000 تومن میدن از اینترنت رایگانش استفاده کنند که هر چند دقیقه یه بار قطع میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا مازیار امیدوارم به واسطه ی اینکه همیشه طرفای شما آنتن دهی خوب بوده و هیچ موقع قطعی نداشتی نیایی بگی حرفهای من دروغه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

MMS ايرانسل قطع شد (مثل اینکه قرار هم نیست وصل بشه و خدا میدونه کی دوباره راه بیفته..)

سرويس تلفن همراه ، چهارشنبه 06 تير 1386 ، ساعت 14:00

فاوانيوز: مدير بخش توسعه محصول شركت ايرانسل از قطع سرويس پيام‌هاي چندرسانه‌اي شبكه تلفن همراه ايرانسل خبر داد.

به گزارش فاوانيوز، "احسان مظفري‌پور" در همايش سرويس‌هاي تلفن همراه، روندها و فرصت‌ها افزود: اگر قرار باشد محتواي ارايه شده سرويس‌هاي ارزش افزوده‌اي همچون MMS، ***** شود بايد از طريق قوانين كشور باشد.
    وي همچنين از ارايه شارژ الكترونيكي سيم‌كارت‌هاي اعتباري خبر داد كه درحال حاضر به صورت پايلوت عرضه مي‌شود و تا يك ماه و نيم آينده به بازار عرضه خواهد شد.
    به گفته مظفري‌پور، سرويس پورتال ويترين نيز از يك ماه آينده به صورت ابتدايي راه‌اندازي ابتدايي خواهد داشت و سپس وارد فاز اجرايي مي‌شود.
    وي با تاكيد بر اينكه رويكرد ايرانسل در ارايه سرويس‌هاي ارزش افزوده، شفاف است، گفت: محتوايي كه در پورتال ويترين هم قرار مي‌گيرد بايد با نظارت باشد.
    مظفري‌پور با اشاره به اينكه يرانسل سبد سرويس‌هاي پايه را تكميل مي‌كند، خاطرنشان كرد:‌نحوه نظارت بر خدمات، ايجاد بستر و چارچوب‌هاي لازم براي اينكه خدمات به شكل مناسب ارايه شود، از وظايف رگولاتوري است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

بچه ها یه چیز عجیب
    عصر برای خط ایرانسل بابام یه اس ام اس اومد که یک سیم کارت برنده شده
    راسته؟
    یا ممکنه کسی سر کار گذاشته باشه؟
    بعد گفته بود
    که
    کارت شناسایی
    جعبه ی سیم کارو مدارکش رو ببره
    یک کد هم داده بود که گفته بود وقتی رفتی پست باید این کد روبگی
    برای کسی از شما نیومده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض شبکه ارسال پيامهای کوتاه تلفنی (اس ام اس) در تهران قطع شد

در دومين روز آغاز سهميه بندی بنزين در ايران، گزارشها حاکی از اين است که فضائی امنيتی بر جايگاههای توزيع بنزين در تهران و برخی شهرها حاکم شده است.
    شامگاه سه شنبه که اعلام شد از نيمه شب سهميه بندی بنزين آغاز خواهد شد، شمار زيادی از دارندگان خودرو برای خريد و ذخيره کردن بنزين به جايگاهها هجوم بردند و برخی جايگاهها هم از فروش بنزين خودداری کردند.
    اين امر باعث بروز درگيريهايی شد که در نتيجه آن دوازده جايگاه بنزين در تهران به آتش کشيده شد و به پنج جايگاه ديگر خساراتی وارد آمد.
    از برخی ديگر از شهرها نيز حوادث مشابهی گزارش شده است.

در پی اين رخدادها برخی نمايندگان مجلس شورای اسلامی تلاشهايی برای متوقف کردن سهميه بندی بنزين انجام دادند اما پس از اينکه نشستی غيرعلنی با حضور وزيران نفت و کشور در مجلس تشکيل شد، رئيس مجلس اعلام کرد که سهميه بندی بنزين ادامه خواهد يافت و مجلس در اجرای آن به دولت کمک خواهند کرد.
    شهروندان در تهران و شهرهای بزرگ می گويند که در پی سهميه بندی بنزين، خيابانها خلوت تر از معمول به نظر می رسد.
    همچنين جايگاههای بنزين تحت حفاظت مأموران پليس قرار گرفته است.
    اين در حالی است که فرماندهان نيروی انتظامی گفته اند آغاز سهميه بندی بنزين به آنان اطلاع داده نشده بود تا برای جلوگيری از حوادث احتمالی تدابير امنيتی بينديشند.
    در دومين شب سهميه بندی بنزين، شبکه ارسال پيامهای کوتاه تلفنی (اس ام اس) در تهران قطع شد اما در طول روز پنجشنبه اين شبکه دوباره برقرار گرديد.
    قطع شبکه ارسال پيامهای کوتاه تلفنی اقدامی است که معمولاً هنگام برقراری تدابير امنيتی در ايران انجام می گيرد.
    همچنين گفته می شود از مطبوعات خواسته شده که از انتشار مطالب انتقادآميز در مورد سهميه بندی بنزين خودداری کنند.
    غلامعلی حدادعادل، رئيس مجلس شورای اسلامی در نخستین روز سهمیه بندی بنزین به انتقاد از مطبوعات پرداخته و گفته بود: "از مطبوعاتی که با تیترهای درشت دل مردم را خالی می‌کنند، گله می‌کنم، ‌این التهاب آفرینیها ازنظر مردم مخفی نمی ‌ماند".
    اما در روزنامه های چاپ پنجشنبه تهران گزارشهای تشنجات ناشی از سهمیه بندی بنزین چاپ شده و فعالان آزادی مطبوعات می گویند سانسوری در این زمینه در روزنامه ها مشاهده نمی کنند.
    از سایت زیر میتوانید وارد سایت بی بی سی شوید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by علیرضا خارجی; 28-06-2007 at 22:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقایون از 5 صفحه پیش بحث sms اونوقت دوباره میگین لیلی زن بود یا مرد ؟! البته میدونم شما به خودتون زحمت ندادین حتی یه نگاه به پست قبلی کنید !
    بیچاره یه سوال کرد این چه طرز برخورده!!!!!
    Last edited by dawn; 28-06-2007 at 22:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •