سلام مي بخشيد آخرين ورژن فريموير k800i چيه و چرا توي بعضي از k800 ها آيكون سمت چپ بالا play now هست و توي بعضي sony ericsson , ممنون .
سلام مي بخشيد آخرين ورژن فريموير k800i چيه و چرا توي بعضي از k800 ها آيكون سمت چپ بالا play now هست و توي بعضي sony ericsson , ممنون .
ببين دو تا كاستومايز گذاشتم با اين يكي هم يه تستي بكن
R8BA024 آخرينش هست
البته تا اونجايي كه من ميدونم
ممنون،. اگه زير جوي استيك رو ميخواي تميز كني بايد قاب رو در بياري ولي اگه همين گوشه كناراش با دستمال لولي كن بينشون بكش من اينجوري پاك ميكنم يا با گوش پاك كن
ولي من گفتم كامل توضيح بدين
من چجوري قاب رو دربيارم؟
كجاشو؟
قابشو نمیخواد دربیاری خواهر محترمه
اگه دقت کنی دوره جوی استیک بقل دکمه های C , برگشت یه شیار هست ..ناخن بنداز لاش بازش کن.حالا نیتونی کلا دکمه ها رو دربیاری.
باز کدن قاب هم نیاز به پیچ گوشتیه مخصوص داره.
سلام
من K800 گرفتم ولي اگه بهش دست نزني كه هيچ . ولي اگه بخواي چند ترانه گوش بدي و يكي دو بازي بكني باطريش تا حد مرگ خالي ميشه .
باطري هاي اصل كا 800 چنده تو بازار و چقدر دوام داره ؟
مال من كه روش نوشته : made in china finishid in china !!
لطفا راهنمايي كنيدد.
در ضمن در مورد اب بندي باطري هم اگه ميشه يه توضيحاتي بدين . ايا به محض خريد بزاريمش شارژ كامل شه يا اون شارژي رو كه روش داره رو خالي كنيم و بعد خاموش شدم بزاريم شارژ كامل شه .
فكر كنم اين مشكل اكثر كسايي باشه كه گوشي مي خرن .
قبل از اين من w700 داشتم كه تا 4روز هم باطريش خالي نميشد و خيلي راضي بودم ازش .
بايد استفاده كني تا كاملا خالي بشه بعد 8 ساعت بزني به شارژ.اين ميشه آب بندي باتري.
شما به هر صورت الان ديگه باتري گوشيت خراب شده پس مجبوري يك باتري جديد بخري.
به شما پيشنهاد ميكنم اگر خواستي باتري بخري باتري k810 بخر.
اگر باتري اصلي باشه 12 تومن قيمتش هست.
دوست عزيز شما موقعي كه گوشي خريدين شارژ اوليه كامل نزدين تا شارژ شـــــه اگه زده بودين اين اتفاق نميفتاد
موقع خريد فروشنده ميگه شارژ اوليه چند ساعت بايد بزني اگه تو شارژ زده بودي تا همون ساعت باتري گوشيت آب بندي شده
موفق باشيد!![]()
برا من كه اينكارو كردم رفيقام سري فهميدن بعد از چند روز گفتن اشكال نداره اسم ما رو ميزاري تو بلك ليستت اونجاست كه ضايع شدم
درسته اسماعيل جون اخرين فريمور هميـــــنه
B L A S T E R عزيز كامل توضيح دادن من اون راهي كه خودم براي تميز كردن انجام ميدادم گفتم
موفق باشيد!![]()
اين كارو ميكنم،اگه دقت کنی دوره جوی استیک بقل دکمه های C , برگشت یه شیار هست ..ناخن بنداز لاش بازش کن.حالا نیتونی کلا دکمه ها رو دربیاری.
باز کدن قاب هم نیاز به پیچ گوشتیه مخصوص داره.
منتها وقتي ميخواد دربياد، يه چيز پلاستيك ( يا لاستيك ) مانند وجود داره كه من ميترسم بيشتر فشار بيارم پاره بشه!
تو رو خدا واضح تر توضيح بديد!
نه نترس هيچ اتفاقي نميفته منم اولش ميترسيدم.اون پلاستيك كه شما ميگي ضخيم هست و كش هم مياد بنابر اين اصلا پاره نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)