دوستان مناطقی که تحت پوشش مبین نت هستند واقعا پوششش اوکی هست .
من میخوام امروز این طرح 600 گیگ 999 هزار تومان با مودم TD رو بگیرم
ولی یکم شک دارم روی سرعت ، پوشش و اینا نمیدونم راهی هست تست کرد منطقه رو بعد خرید کرد ؟
ارزش داره کلا مبین نت ؟
دوستان مناطقی که تحت پوشش مبین نت هستند واقعا پوششش اوکی هست .
من میخوام امروز این طرح 600 گیگ 999 هزار تومان با مودم TD رو بگیرم
ولی یکم شک دارم روی سرعت ، پوشش و اینا نمیدونم راهی هست تست کرد منطقه رو بعد خرید کرد ؟
ارزش داره کلا مبین نت ؟
میخری میاد خودش برات تست میکنه سرعتت باید بالای 4مگابیت باشه بعد تحویل میده در غیر این صورت با رضایت خودت تحویل میده.
میخاستم td مبین نت رو بخرم.الان با این وضعیت کرونا که هستش میان برای نصب؟بعد کلا هزینه نصبش و راه اندازیش چقدر میشه؟مودم b612 بخام میدن یا هر مودمی که خودشون بخان میدن ؟ممنون
هر مودمی که خودشون داشته باشن رو میدن مگر اینکه بزنگید نمایندگی هاشون تو شهرتون بپرسید ببینید کی b612 داره اگر بده ازش بگیرید
چه سرعت دانلودی با idm و speedtest دارید؟کیفیتش ثبات داره؟و اینکه الان به خاطر کرونا میان برای نصب؟
من یکم داستانم فرق داره، قبل از عید خریدم
شهر ما td نیست کلا با رومینگ همراه اول دارم میگیرم و تا جایی که خبر دارم فعلا 2-3 نفریم که اینجا مبین نت داریم.... من سرعت 40 مگابیت رو میگیرم (5 مگابایت سرعت دانلود)
من از نمایندگی خریدم نه خود شرکت، یه شرکتی عامل فروششون بود از اون گرفتم و هزینه رو پرداخت کردم مدارک هم عکس گرفتم فرستادم اونا هم مودم رو دادند به یکی از ماشین های خطی شهرمون داد آورد.... همین
میتونید بگید که نیان
ولی قضیه مودم یکم داستانه.... من 5 تا عامل فروش مرکز استان زنگ زدم تا یکیشون یه چراغ سبز نشون داد ولی گفت باید با مدیر شرکت حرف بزنم خبرشو میدم.... که خب موافقت کردند و B612 اومد
من شهرستان زنگ زدم نمایندگی گفتم این مودمو میخوام داشت و آورد نصب کرد. بستگی به پوشش منطقه کیفیت و ثبات شبکه مشخص میشه. خودش میاره تست میکنه اگه سرعتت زیر 4 مگ باشه وصل نمیکنه. من راضی هستم از کیفیت و سرعتش. فقط بسته هاش گرونن.
بدرد اینستا میخوره ؟ در ماه با مصرف فیلم آنلاین یوتیوب و اینا میصرفه ؟
با خیال راحت
به قول یکی از دوستان بصرفه ترین طرح ورود برای مبین هست
مودم + طرح یکساله (سیم کارتش هم روی 4g همراه اول رومینگ میشه) حدود 1 میلیون و 200
600 گیگ روزانه
600 گیگ شبانه (2 تا 7 صبح)
شما روزی 1.6 گیگابایت میتونید استفاده کنید... من کلا زیاد اینستا نمیرم ولی مصرف نتم کلا بالاست (یه گیگ پک 5 گیگ روزانه 3000 تومن داره میتونید بعضی روزا اونو بگیرید)
داداش مطمئنی ؟ الان تو سایتش فقط گفته 600 گیگ یکساله 999 با مودمو اینا بعد اگه رومینگگ همراه اول باشه پس تو منطقه ما 2 مگ جواب نمیده خود همراه اول وای باحال این
این طرح کجای سایتش بود ندیدیمش
من فکر کردم اینو میگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)