حتما توجه نکردی زیاد موقعی که روشنه گوشتو بچسبون به مودم صدا میده
حتما توجه نکردی زیاد موقعی که روشنه گوشتو بچسبون به مودم صدا میده
برای منم این صدا هستش
دوباره چک کردم کوچکترین صدایی نداره .شایدصدای مودم شما مربوط به نویز باشه جاشوتغییر بدید ازیک پریز برق دیگه استفاده کنید
نه من دو سه تا پریز دیگه ام تست کردم بازم همون صدا رو میده با سیم کارت های دیگه ام امتحان کردم همینطوریه
حالا اگر بیخیالش باشیم ممکنه بعدا بسوزه؟؟
نه آقا مودم adsl من چند ساله همین صدا رو میده مشکلی هم نداره...
الان ببرید گارانتی هم یا قبول نمیکنن یا اینکه چندین روز معطلتون میکنن
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
الان گفتگوی آنلاین کردم با ایرانسل اینو گفت:
مشکلی ندارد صدای ال ای دی مودم هست
آهان اره الانم ک ایرانسل گفتی مشکلی نداره ... فوقشم هروقت بسوزه فکر گارانتی یا تعمیر میوفته آدم ... که سوختن مودم احتمالش خیلی کمه.. آقا دستت دردنکنه
عرض سلام خدمت دوستان اهل فن.
با خوندن ٧-٨ صفحه از اين تاپيك چند سوال برام هست لطفا راهنمايي كنيد.
١- اينترنتم آسيا تك هست و حجمش تموم شده و بعد از سه سال قصد مهاجرت به ايرانسل رو دارم. تو سايت ايرانسل گزينه زير رو مناسب ديدم مودم 2101 td-lte با ١٠٠ گيگ حجم حدود ٢٠٠ در مياد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر اكثر دوستان كه خوندم ناراضي بودند يكي حجمش فعال نشد يكي قطعي داشت و ... ميخواستم ببينم اصلا اين سمت بيام يا نه :-)
٢- منطقه ما جزو تحت پوشش مودم فضاي باز زده ولي رو گوشي من دو آنتن lte دارم و اينترنتم بدك نيست ! حالا مودم فضاي داخلي كه همون 2101 هست بگيرم مشكلي ايجاد نميشه حداقل همون دو آنتن lte رو ميده يا چون منطقمون تحت پوشش مودم فضاي داخلي نيست داستان داره ؟! و از گوشي ضعيف تره آنتن دهيش ؟
٣- دوستان با اين مودم الان ok هستند ؟
٤ - حجم ١٠٠ گيگ تموم بشه حجم رو مثل قبل بايد مثل حجم هاي گوشي خريد مثل ٦ ماه ١٠٠ گيگ ١٧٥ تومن يا حجم جداگونه برا اين مودم خريداري بشه ؟
٥- اين مودم كلا بيخيال شم و يه مدل 3g-4g ارزون مارك ديگه بخرم و يه سيم بندازم روش ؟
متشكرم.
Last edited by sougand1389; 17-07-2017 at 19:04.
مودم شما از نزدیک این صدا سوت رو نمیده؟
عجیبه، الان این.مشکل حساب.میشه یا نه?
صدای LED ؟؟؟
به نظر شما چرت نگفته؟ اخه led کجا صدا میده؟
اینا تا 1 سال گارانتی دارن... فکر کنم ببرمش به نفع باشه
هرچند من دیگه این TD رو تمدید نمیکنم، خیلی بی کیفیته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)