سلام به همه . حقيقتش من تا ديروز ميخواستم سامسونگ استار بخرم. اما بعد فهميدم كه pdf حجم بالا رو error ميده
من همه كارام با pdf ه .خواستم بپرسم آيا g900 يا x1 انتخاب خوبي براي pdf هاي MB80-90MB هست يا نه
؟
سلام به همه . حقيقتش من تا ديروز ميخواستم سامسونگ استار بخرم. اما بعد فهميدم كه pdf حجم بالا رو error ميده
من همه كارام با pdf ه .خواستم بپرسم آيا g900 يا x1 انتخاب خوبي براي pdf هاي MB80-90MB هست يا نه
؟
دوست عزيز گوشي هاي نوكيا سري N براي PDF خوندن عاليـــه چون هر حجمي رو ساپورت ميكنه روي گوشي خودم تســت كردم عالي جواب داده سوني اريكسون هم محدوديت حجمي داره بعضي هايي كه اين نوع فرمت رو ساپورت ميكنن و سامسونگ و ال جي رو تست نكردم
دوســت عزيز تو كلوپش بپرسيد زودتر به جوابتون ميرسيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز . من می خوام تا دو سه روز دیگه ساتیو بخرم . خواهش می کنم دوستانی که این گوشی رو دارند توضیح بدند که من به چه چیزهایی باید دقت کنم موقع خرید و چون از شهرستان میام بهترین مغازه یا فروشگاه از نظر قیمت و مطمئن بودن کجاست ؟ ( علا الدین یا موبایل ایران ) . لطفا پیام خصوصی بدید . ممنون
سلام من Sony Ericsson Yari دارم . دیروز یه پوشه تو قسمت فیلما اضافه کردم حالا خواستم پاکش کنم دیدم پاک نمیشه . به کامپیوترم که وصل میکنم اصلا همچین پوشه ای نیست خواستم مموری رو فرمت کنم که کد میخواد . حالا چیکار کنم ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!![]()
ویواز TV داره؟
سلام بچه ها
من k800 دارم . هر وقت گوشیمو روشن خاموش می کنم چند مرحله میاد که میگه صدا را تنظیم کن . ساعت و ...
درصورتی برای رفیقام نمیاد .
بهشوم گفتم و بهم می گن هر وقت ریست می کنی این میاد
چی جوری اینو حذف کنم ؟
سلام
ببخشید آموزش تصویری تعویض قاب گوشی های سونی اریکسون رو میخواستم .
سلام
من گوشی k810 سونی اریکسون دارم.وقتی با گوشی به اینترنت وصل میشم عکس کره زمین بالای گوشی فعال میشه و میتونم به نت وصل شم.میخوام بدونم دارم با gprs وصل میشم یا edeg؟ چند جا خوندم که علامت gprs G هست و edage E. حالا چرا واسه من کره زمین رو موقع وصل شدن اینترنت نشون میده؟
خوب این طبیعی است . وقتی با gprs به اینترنت وصل میشی عکس کره زمین میاد
منم k800 دارم و وقتی به اینترنت وصل میشم اون کره میاد. اصلا اگه نیاد نمی تونی کانکت بشی
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
تو تاپیک زیر مطرح کن . شاید زودتر جواب بگیری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pezhmantoop; 15-06-2010 at 12:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)