در ضمن موقع روشن کردن تلفن گوشه سمت چپ بالا یک علامت خط چین که عکس تابلو توقف ممنوع روش داره ظاهر میشه
در ضمن موقع روشن کردن تلفن گوشه سمت چپ بالا یک علامت خط چین که عکس تابلو توقف ممنوع روش داره ظاهر میشه
با سلام
من یکبار برای افزایش صدا آکوستیک را با استفاده از فار عوض کردم صدا افزایش پیدا کرد ولی بعضی فرمتها را پخش نمیکرددفعه بعد که میخواستم اینکار را انجام بدم وقتی هنگام کار با فار آکوستیک را با f8 پاک کردم و با tab به سمت راست منو رفتم قبل از انتخاب آکوستیک جدید f5 را زدم که شروع به کپی کردن یکسری فایل کرد و بعد هم روی کپی یکی از فایلها گیر کرد من هم قطع کردم و یکبار دیگه کامل مراحل را رفتم ولی گوشی در حال حاضر هیچ صدایی نداره نه برای فایلها و نه هنگام مکالمه چند بار با فار و seetoll انجام دادم ولی موقع کپی فایلها پیغام cant writeمیده لطفا راهنمائی بفرمائیددر ضمن موقع روشن کردن تلفن گوشه سمت چپ بالا یک علامت خط چین که عکس تابلو توقف ممنوع روش داره ظاهر میشه
رفتیم ابروشو درست کنیم چشمش رو هم کور کردیم
اين مشكل رو لودر FAR ايجاد ميكنه كه معمولآ اين جوري حل ميشه :
شما كل پوشه Acustic رو پاك كن . دوباره يه پوشه با همين نام با far تو همون settings ايجاد كن ولي ديگه توش
چيزي نريز . پس توش چيزي نريز بزار همون جوري خالي بمونه ، بعد لودر فار رو shut down كن و از برنامه بيا بيرون .
بعد گوشيتو master reset كن . بعدآ دوباره با گوشي رو به فار وصل كن و وقتي رسيدي به پوشه آكوستيك حالا
ديگه مي توني داخلش فايل هاي آكوستيك تو كپي كني توش .
يادت نره فايل reset رو روش فلش كني .![]()
-طريقه ايجاد پوشه acoustic چگونه است
2-وقتي ايجاد كرديم و خالي گذاشتيم و اومديم بيرون دفعه ديگه كه با فار وصل شديم اين ژوشه آكوستيك خالي را پاك كنيم و آكوستيك جديد را كپي كنيم يا اينكه فايلهاي داخل آكوستيك را كژي كنيم
3-منظورتان از فايل reset همان فريمور اصلي كه حدود 10مگابايت هست ميباشد
این علامت اینه که یا سیمکارت تو گوشی نیست یا اینکه سیمکارته خرابه یا قطعه یا غیر فعاله یه همچین چیزایی![]()
از كجا ميشه فهميد كه گوشي اصل مالزي يا نه؟![]()
سلام بچه ها رو ی هم روفته کدوم فریم ویر واسه w810 خوبه؟
عجب تاپیکه پر پستینوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
r4ea031 بهترینشهنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب مال من همينه.
پس ديگه نيازي نيست آپديتش كنم؟
از چه لحاظ اين بهترينشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)