تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 427 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض کمک

در ضمن موقع روشن کردن تلفن گوشه سمت چپ بالا یک علامت خط چین که عکس تابلو توقف ممنوع روش داره ظاهر میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    من یکبار برای افزایش صدا آکوستیک را با استفاده از فار عوض کردم صدا افزایش پیدا کرد ولی بعضی فرمتها را پخش نمیکرددفعه بعد که میخواستم اینکار را انجام بدم وقتی هنگام کار با فار آکوستیک را با f8 پاک کردم و با tab به سمت راست منو رفتم قبل از انتخاب آکوستیک جدید f5 را زدم که شروع به کپی کردن یکسری فایل کرد و بعد هم روی کپی یکی از فایلها گیر کرد من هم قطع کردم و یکبار دیگه کامل مراحل را رفتم ولی گوشی در حال حاضر هیچ صدایی نداره نه برای فایلها و نه هنگام مکالمه چند بار با فار و seetoll انجام دادم ولی موقع کپی فایلها پیغام cant writeمیده لطفا راهنمائی بفرمائیددر ضمن موقع روشن کردن تلفن گوشه سمت چپ بالا یک علامت خط چین که عکس تابلو توقف ممنوع روش داره ظاهر میشه

رفتیم ابروشو درست کنیم چشمش رو هم کور کردیم

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

با سلام
    من یکبار برای افزایش صدا آکوستیک را با استفاده از فار عوض کردم صدا افزایش پیدا کرد ولی بعضی فرمتها را پخش نمیکرددفعه بعد که میخواستم اینکار را انجام بدم وقتی هنگام کار با فار آکوستیک را با f8 پاک کردم و با tab به سمت راست منو رفتم قبل از انتخاب آکوستیک جدید f5 را زدم که شروع به کپی کردن یکسری فایل کرد و بعد هم روی کپی یکی از فایلها گیر کرد من هم قطع کردم و یکبار دیگه کامل مراحل را رفتم ولی گوشی در حال حاضر هیچ صدایی نداره نه برای فایلها و نه هنگام مکالمه چند بار با فار و seetoll انجام دادم ولی موقع کپی فایلها پیغام cant writeمیده لطفا راهنمائی بفرمائیددر ضمن موقع روشن کردن تلفن گوشه سمت چپ بالا یک علامت خط چین که عکس تابلو توقف ممنوع روش داره ظاهر میشه

اين مشكل رو لودر FAR ايجاد ميكنه كه معمولآ اين جوري حل ميشه :

شما كل پوشه Acustic رو پاك كن . دوباره يه پوشه با همين نام با far تو همون settings ايجاد كن ولي ديگه توش

چيزي نريز . پس توش چيزي نريز بزار همون جوري خالي بمونه ، بعد لودر فار رو shut down كن و از برنامه بيا بيرون .

بعد گوشيتو master reset كن . بعدآ دوباره با گوشي رو به فار وصل كن و وقتي رسيدي به پوشه آكوستيك حالا

ديگه مي توني داخلش فايل هاي آكوستيك تو كپي كني توش .

يادت نره فايل reset رو روش فلش كني .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اين مشكل رو لودر FAR ايجاد ميكنه كه معمولآ اين جوري حل ميشه :

شما كل پوشه Acustic رو پاك كن . دوباره يه پوشه با همين نام با far تو همون settings ايجاد كن ولي ديگه توش

چيزي نريز . پس توش چيزي نريز بزار همون جوري خالي بمونه ، بعد لودر فار رو shut down كن و از برنامه بيا بيرون .

بعد گوشيتو master reset كن . بعدآ دوباره با گوشي رو به فار وصل كن و وقتي رسيدي به پوشه آكوستيك حالا

ديگه مي توني داخلش فايل هاي آكوستيك تو كپي كني توش .

يادت نره فايل reset رو روش فلش كني .

-طريقه ايجاد پوشه acoustic چگونه است
    2-وقتي ايجاد كرديم و خالي گذاشتيم و اومديم بيرون دفعه ديگه كه با فار وصل شديم اين ژوشه آكوستيك خالي را پاك كنيم و آكوستيك جديد را كپي كنيم يا اينكه فايلهاي داخل آكوستيك را كژي كنيم
    3-منظورتان از فايل reset همان فريمور اصلي كه حدود 10مگابايت هست ميباشد

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام

این علامت اینه که یا سیمکارت تو گوشی نیست یا اینکه سیمکارته خرابه یا قطعه یا غیر فعاله یه همچین چیزایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

از كجا ميشه فهميد كه گوشي اصل مالزي يا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام بچه ها رو ی هم روفته کدوم فریم ویر واسه w810 خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام بچه ها رو ی هم روفته کدوم فریم ویر واسه w810 خوبه؟
    عجب تاپیکه پر پستی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عجب تاپیکه پر پستی
    r4ea031 بهترینشه

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

چه جالب مال من همينه.

پس ديگه نيازي نيست آپديتش كنم؟

از چه لحاظ اين بهترينشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •