5 شنبه تو يه نمايندگي بودم گفت فروش نداريم منتظر قيمت هاي جديد هستيم تا بانيان اعلام كنه! به گمانم يه 10-20 درصدي ميخوان گرون كنن....
5 شنبه تو يه نمايندگي بودم گفت فروش نداريم منتظر قيمت هاي جديد هستيم تا بانيان اعلام كنه! به گمانم يه 10-20 درصدي ميخوان گرون كنن....
خدای من 3 روز نبودیم ببنید چه حرفایی پشت ما زدن.die die عزیز اولا این حرفارو چرا جلو رو نمیگید(منظور با نقل قول)؟ از شما بعیده
نکته بعد همین دوستان بودن که به یک نفر که یک tv دیگه خریده بود کلی انگ زدن هرکی هرچی میخره از اون دفاع میکنه و نمی خواد مشکلاتشم مردانه جلو روی همه بگه و ... هزار تا بحث دیگه
الان شما رفقا چون نمیدوم یه st30 خریدید(حالا دوستمون uneps رو خبر ندارم) دیگه حالا هر حرفی زده میشه با تمام وجود از جون مایه میزارید که بگید نه باو این فلان و اونم پشمدانه.این حرفای به کوری چشم حسود از یک مرد بالای 20 و اندی سال بعید بود . نا امیدم کردید شدید.
من خودم اول از همه کسی بودم که با نهایت احترام مشکلات شدید led مثل همون halo effect رو بشدت با غلظت تایید کردم و در قیاس با سیستم پلاسما با منطق نور دهی 2 میلیون پیکسل عدی ندونستم.یا همون عشق رنگ های غلیظ پلاسما که گفتم برای اینکه led ها نزدیک بهش بشن باید live colour یا گزینه های شبیه رو تا حد مرگ بالا ببرن.
خلاصه وقتی یک بحثی پیش میاد مردانه روش بحث میکنیم نه اینکه مثل .... از سخف برم بالا بگیم به کوری چشم حسود.بچه بازی که نیستش اینجا داریم با هم صحبت میکنیم الوکارد عزیز هم نوع بکار گیری infinit black رو عنوان کردن.در مورد led ها هم با local dimm هم باید بگم در صورت خاموشی کلی چون تمام led ها خاموش میشن خوب 0.0 فوت لمبرت خروجی از صفحه داریم .اما این زمانی بد میشه که در مجاورت نقطع نوری یا خط نورانی باشه که led های مجاور روشن میشن و اثر بد halo effect رو میزاره اما خوب پلاسما ها کلا به خاطر همنشون هم من عاشقشونم.
خلاصه یک tv مثل VT30 و ST30 اصلا ارزش نداره اینجور پشت کسی مثل .... حرف زده بشه.
ارزش خودتون رو بالا ببرید رفقا موفق باشید
من خونه هم ال ای دی دارم هم st30 برایتنس st30 چیزی از ال ای دی کم نداره اینم بگم که خونه ما زیاد پرنور نیست تو پذبرایی یه اوستر 6 شاخه داریم که 3 تاشو بیشتر روشن نمیکنیم الان یه مدته دارم با st30 فوتبال fifa 12 و pes 2012 یازی میکنم دیگه نمیتونم با ال ای دی بازی کنم حس میکنم تصویر وقتی دوربین حرکت میکنه تار میشه کسی اینو تجربه کرده؟
خوب طبیعیه دیگه چون رسپانس تایم پلاسما نانو ثانیه هست.
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
شما خودت برو پستایی که دادیو بخون ببین چطوری حرف زدی از درو دیوار سایت و ادیتور و کسی نبود که ایراد نگیری تا توهین و توهم و ...
وقتی وسیله الکتریکی روشن باشه روی عمرش تاثیر داره ولی تو سایت پانا که 100 هزار ساعت روی torque mode نوشته بود فک کنم منظورش از torque mode همون مد داینامیک یا ویوید باشه.
دوست عزیز منظور من شما نبود . من نوشتم فروم نه تاپیک ... منظورم کسای دیگه تو تاپیک های خارج از پاناسونیک بود اینو به طور کلی نوشتم
10-12 صفحه رو خوندم شاید یه چیزه درست درمون ببینم که نشد .... واقعا بعضی از پستا رو که آدم میبینه میخواد تگری بزنه .
1000000000000 دفعه در مورد فرق بین پلاسما و ال.ای.دی ها بحث شده و در مورد نور منازل یا جاهایی که به درد این 2 تکنولوژی میخورن گفته شده ، باز با کمال تعجب میبینم اوونایی که خودشونو مطلع میدونستن و از پلاسما بد میگفتن ، در آخر بازم میان پلاسما میخرن و بازم ایراد میگیرن .... با تمام احترام برای دوستمون دقیقا منظورم arash_a59 ه عزیزه که باعث شد 10-12 صفحه از تاپیک به بیهوده بگذره ، که دوستان باید بیان و برای ایشون تنظیمات از راه دور انجام بدن و کار بجایی رسیده که نقشه اتوکد خونه میکشن و بحث از تغییر دکوراسیون و حتی تغییر محله و کار داره یواش یواش به فروش آپارتمان ایشون میرسه !!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز که مطلع هستن و به عزیزان دیگه کمک میکنن باید بگم تی.ویه آرش جان عزیز هیچ ایرادی نداره بلکه ( با کمال احترام ) این خوده دوستمونه که ایراد داره . وقتی کسی میاد و یه تاپیک جدید ایجاد میکنه بنام راهنمایی خرید بهترین LED از نوع Local Dimming غیر سه بعدی ! و بعدش میاد یه حرف بسیار جالب میزنه و میگه : اما...همچنان مشکل شفافیت تصویر یا براقی تصویر رو داشتتصویرش نسبت led و lcd کم نور تربود به بیان دیگه LCD و LED بسیار شفاف و براق بود تصاویرشون اما vt30 انگار نورشرو کم کرده باشی و یه هاله جلو تصویرش باشه...
راستش خیلی خوشم اومد از vt30 اما شفافیت تصویر و جیغ بودن آن برام جذاب و دارای اهمیته...ضمنا سه بعدی اونرو همچک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید .
میشه نیجه گرفت که این دوستمون هم VT30 رو دیده و هم چکش کرده و ایراداتشو دیده و 100 البته که مزایاا نداره ، اوونا رو هم چک کرده و در نهایت این TV رو خریداری میکنه و بعد پست میزنه که .......................... کنتراست منتراست چه کشکیه !!!!!!!! برایتنس رو عشق است .
باید بگم دوست عزیز شما از روز اول تکلیفت با خودت مشخص نبوده و نمیدونستی دنبال چی میگردی پس نه تاپیک رو مسخره خودت کن و نه اتهام به بقیه بزن که فن بوین و اطلاعاتی هم نداره . اوون TV رو هم تا میخرن بفروشش بره و دست از سره این تاپیک بردار .خدا خیرت بده جوون .
دوباره نتیجه اخلاقی برای دوستان دیگه اینکه : اگه خوده Rasmus Larsen هم بیارید اینجا که به ایشون ثابت کنه که VT30 از همه شاختره بازم این دوستمون میگن ایراد داره و کدره و اطلاعات اشتباه منو مجبور به خرید کرد!!!پس خودتوونو خسته نکنید .
اوون عکسایی که پونل گذاشته ، حیرت آوره ..... نمیدونم شاید آرش عزیز دنبال پرژکتور توو TV میگرده که مستقیم بتابه توو چشاش !!!!!!!!!!
میدونم وقت تاپیک گرفته شد ولی نمیشد چیزی نگم و بعضی از دوستان 20 صفحه .... بگن .
Last edited by *Alucard*; 31-12-2011 at 16:10.
اینجا شما نوشتی همین دوستان ... منظورتون من هست یا die my darling ? اگه منظورتون منه اون پستی که می گید Quote بزنید ببینم چون چنین چیزی نبوده و اگر هم چیزی دید حتما بد برداشت کردید
دوست عزیز
ما از جون مایه نمی زاریم چیزی رو ثابت کنیم ما فقط اطلاعاتمون رو در اختیار سایرین قرار می دیم . من هیچ اسمی از شما نبردم و منظورم شما هم نبوده . من کل این تاپیک رو خوندم و پست های دوستمون die my darling هم تا جایی که من دیدم اشاره ای به شما نداشت . این شما هستی که بیخودی فکر وخیال می کنی . برو یکبار پستای اخیر خودتو بخون یکبار هم پستای منو ببین کیه داره از جون مایه میزاره هی بگه ادیتور پشمه و فلان سایت چرته و ...
ارزش من و die my daraling تو فروم برای بقیه مشخصه ... شما سعی کنه ارزش خودتو حفظ کنی . زنده باشی
Last edited by unepus; 31-12-2011 at 13:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)