دوستان به نظر من بازی با تیم های ضعیف حال میده یه تیم ضعیف بردارید و اونوقت با بودجه بازیکناهی مصدومی زیاد
بازیکنان اعصاب خورد کن ....
دیشب یه بازی انجام دادم واقعا بازی بود
داشتم با بارسا بازی میکردم جام حذفی
تو زمین خودم 2به 1 بردم
در زمین بارسا 4 به سه باختم در مجموع 5 به 5 شد ولی گل زده من در حانه حریف بیشتر بود تونستم جواز فینال رو کسب کنم
ولی خدایش تیمم تو نیمه اول سه گل خورده بود و دروازه بانم یه پنالتی رو گرفته بود نیمه دوم یه گل زدم و بعد از اون هم یه گل دیگه زدم
داشتم امیدوار میشدم که دقیقه 70 مسی یکی دیگه زد شد 4 به 1 بازیکن جدیدی که خریدم رو اوردم در کمال ناباوری یه گل زد ولی قبلش اینقدر حمله خراب کردم ......دقیقه 89 بود این گل رو زدم خدایا اینقدر از خوشحالی تند پریدم هوا همه خوابیده بودن اومدن ببینن چی شده ولی خدایش اند هیجان بود طوری مشتم رو گره کرده بودم که انگار یه مربی واقعی تو یه بازی اینطوری میکنه واقعا این برد شیرین بود
پیشنهاد من اینه یه تیم خیلی ضعیف یا ضعیف بردارید بعد با کمترین بودجه بازیکن بخرید و بجای برد به فکر مساویی و پیاده کردن مختون تو بازی باشید مطمئن باشید فیفا دوچندان میشه لذتش
---------------------
دوستان یه مدافع میخوام cb باشه جوان باشه خیلی بهتره هست از نظر بودجه هم زیاد نمیتونم خرج کنم نهایتا تا یه نفر اورالش 75 بره میتونم بخرم
با سپاس