نقاش كامل آن است كه از هیچ برای خود سوژه بسازد.((چارلی چاپلین))
نقاش كامل آن است كه از هیچ برای خود سوژه بسازد.((چارلی چاپلین))
«فریدریش نیچه به درستی مرگ خدا را اعلام کرد، اما من میگویم که اوهرگز به دنیا نیامده است. خدا افسانه است. او اختراع است و اکتشاف نیست. آیا تفاوت بین اختراع و اکتشاف را میدانید؟ اکتشاف با واقعیت سر و کار دارد، اما اختراع را شما پدید میآورید.»
* اوشو
من دریافته ام كه ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند كه اراده كنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم.((چارلی چاپلین))
سخن گفتن از وجود غیر مادی سخن گفتن از هیچ است گفتن اینکه روح ادمی و فرشتگان و خدا غیر مادی هستند بدان معناست که هیچ اند به عبارتی خدا یا فرشته یا روح وجود ندارند.من نمیتوانم طور دیگری استدلال کنم مگر اینکه به مغاک بی انتهای وهم و خیال فرو غلتم.من متقاعد و کاملا مشغول امور موجود هستم بی انکه خود را با چیزهایی که ممکن است باشند اما من هیچ شاهدی بر بودنشان ندارم
توماس جفرسون، سیاستمدار و سومین رپیس جمهور آمریکا
همیشه افراد موفق سریع عمل میکنند و در تغییر نظرات با دقت و حساب شده عمل میکنند
افراد شکست خورده به کندی تصمیم میگیرند و مرتبا تصمیماتشونو تغییر میدهند هنگام یک تصمیم منطقی سریع عمل نکنید
آنتونی رابینز
وقتی زندگی صد دلیل برای گریه كردن به تو نشون می ده، تو هزار دلیل برای خندیدن به اون نشون بده.((چارلی چاپلین))
مهم نيست كه شما سرنگون شويد، مهم آن است كه دوباره به پاخيزيد.((ونسان لومباردي
تنها بنايي که هر چه بيشتر بلرزد محکمتر مي شود، دل آدمي است
ايستاده مردن بهتر از زانو زده زيستن است.((آلبرت کامو
جاده های سخت زندگی بی انتها نیستند ما از دور دست به آنها مینگریم سمانه میرزایی
من از عشق بدم می آید ، برای اینکه یک بار عاشق شدم و مادرم را فراموش کردم . مارک تواین
فرزند نانجیب ، آتش عمر پدر است . ارد بزرگ
کسی که همیشه می خواهد اشتباه دیگران را ثابت کند , آنها را از خود دور می کند . ناپلئون هیل
اندیشیدن تا زمانی که با عمل همراه نباشد , خلاقانه نیست . استون
دیق ترین ،بی توقع ترین،مفیدترین و دائمی ترین رفیق برای هر کسی کتاب است. مارک تواین
اگر نتوانیم به تبار خویش سامانی درست دهیم ، مانند این است که در خانه ایی بی دیوار زندگی می کنیم . ارد بزرگ
یکی از راههای خوشبختی این است که نسبت به کوچکترین نعمت ها شکرگزار باشیم . هرشل
اگر در اولین قدم موفقیت نصیب ما می شد سعی و عمل دیگر معنی نداشت . مترلینگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)