تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 475 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. دوستان می خواستم بدونم به نظرتون بهترین تبلت ها با سایز 10 و 9.7 اینچ زیر قیمت یک میلیون چه گزینه هایی هستند؟
    نیازی به سیم کارت خور بودن نیست. برای بچه قرار هست گرفته بشه.
    بنظرم LG G Pad 8.3 بگیر برا بچه زیاد بزرگ و سنگین نیست. کوچیک هم نیست، سایز متوسط ... سبک هم هست
    خوبی ها و بدی هاش:
    سخت افزار قوی
    اندازه مناسب هم برای فیلم دیدن و هم برای بازی کردن و همینطور وب گردی
    دوربین خوب
    امکانات نرم افزاری و رابط کاربری خوب
    صفحه نمایش عالی
    عملکرد خوب باطری
    و در یک کلام بی رقیب در رنج خودش
    عدم وجود درگاه سیمکارت و نبود gprs

اون مورد آخر هم که شما باهاش مشکلی نداری پس آیده آل ترین انتخاب شما همینه

داره خودمونی میشه alexindar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    بهترین تبلت تو رنج 700 تا 800 چیه؟
    1. سیمکارت خور
    2. پردازنده حداقل 2 هسته ای
    3. دوربین خوب
    4. آندروید 4 به بالا
    5. 7 اینچ
    6. حافظه داخلی حداقل 8 گیگ
    7. کیفیت خوب صفحه نمایش و مناسب برای بازی
    ممنون

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    بهترین تبلت تو رنج 700 تا 800 چیه؟
    1. سیمکارت خور
    2. پردازنده حداقل 2 هسته ای
    3. دوربین خوب
    4. آندروید 4 به بالا
    5. 7 اینچ
    6. حافظه داخلی حداقل 8 گیگ
    7. کیفیت خوب صفحه نمایش و مناسب برای بازی
    ممنون
    سلام با این خواسته های شما بهترین تبلت ASUS Fonepad 7 ME372 هست که قابلیت مکالمه هم داره... فقط کیفیت صفحه نمایشش خوب نیست ... متوسطه ولی بقیه خواسته هاتون رو برآورده میکنه
    برای بازی هم عالیه ... اندرویدش هم 4.2
    بدنه خوبی نداره / باطریش هم بدک نیست
    Last edited by Iloveu-ALL; 20-03-2014 at 13:44.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بنظرمن دوستانی که می خوان تا 1 تومن تبلت سیمکارت خور بخرن به هیچی بجز not 8 فکر نکنند .سخت افزار قابل قبول تری نسبت به دیگر محصولات بخصوص خود سامسونگ داره و هم از تبلت های بدون اسم و رسم (حتی اسیوز) کیفتی بهتری داره

واقعا هم خوش دست و زیباست.

دیگه دوره تبلت هایی که از هرطرف 2 سانتیمتر حاشیه دارن گذشته و اصلا زیبا بنظر نمیرسن
    Last edited by arash59b; 20-03-2014 at 15:46.

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بنظرمن دوستانی که می خوان تا 1 تومن تبلت سیمکارت خور بخرن به هیچی بجز not 8 فکر نکنند .سخت افزار قابل قبول تری نسبت به دیگر محصولات بخصوص خود سامسونگ داره و هم از تبلت های بدون اسم و رسم (حتی اسیوز) کیفتی بهتری داره

واقعا هم خوش دست و زیباست.

دیگه دوره تبلت هایی که از هرطرف 2 سانتیمتر حاشیه دارن گذشته و اصلا زیبا بنظر نمیرسن
    سلام
    سال نو مبارک
    وقت بخیر
    دوست عزیز امکانش هست لینک بدین از این تبلت و قیمت رو از سایت های فروش بزارین
    آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    وقت بخیر
    دوست عزیز امکانش هست لینک بدین از این تبلت و قیمت رو از سایت های فروش بزارین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت بدون گارانتی از 1.030.000 شروع تا گارانتی دارها 1.290.000 متغیره

دو روز پیش اهواز همین قیمت ها رو میدادن تو چندتا از مغازه ها هم که برای تست گذاشته بودن باهاش کارکردم واقعا درحدخودش خوب بود مخصوصا قلم spen. باریکی خیلی خوبی داره و نصبت به 7 اینچها خیلی بزرگتر دیده میشه

بشخصه خودم محصولات اپل رو استفاده می کنم اگه بخوام تبلت WIFI بخرم بنظرم ایپد mini2 نسبت به
    LG G Pad 8.3
    خیلی بهتره تقریبا 250 تومن اختلاف قیمت دارن
    Last edited by arash59b; 20-03-2014 at 23:26.

7. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

در این رنج، Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T211 - 16GB تبلت خوبی هست و سیمکارت می خوره. فقط باید بگم که هیچی نداره. آیا ارزش دارد بخاطر عدم پشتیبانی از سیمکارت، این همه نکات + و ارزنده رو از دست بدهید؟ ++ در این رنج، تبلت های سیمکارت خورد دیگری هم وجود دارد. مثل Lenovo Yoga Tablet 10 و Huawei MediaPad 10 Link - 16GB که هیچ از آن ها ارزش خرید چندانی ندارند. می رسیم به Fujitsu Stylistic M532، که از سیمکارت هم پشتیبانی می کند. ( 3G ) تنها نکته منفی، کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید آن است.
    درود برشما سال نو شمامبارک اولاممنون از حوصله ای که میزارید برای جواب دادن من دلیل اینکه گفتم سیم کارت فقط فقط برای اینترنت چون من جایی هستم ای دی اس نداره و مجبورم از جی پی آر اس یا 3 جی استفاده کنم وگرنه اصلا حال نمیکنم با تبلت مکالمه کنم و برای اس دادن که گوشی هست. در کل من یک تبلت میخام بیشتر برای وبگردی و خوندن روزنامه و در درجه دوم دیدن فیلم آهنگ و آخر هم بازی شما چی پیشنهاد میدید تا حدود 1300 نهایتش گفتم و مهمترین اصل هم سیم کارت برای اینترنت

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

درود برشما سال نو شمامبارک اولاممنون از حوصله ای که میزارید برای جواب دادن من دلیل اینکه گفتم سیم
    کارت فقط فقط برای اینترنت چون من جایی هستم ای دی اس نداره و مجبورم از جی پی آر اس یا 3 جی استفاده کنم وگرنه اصلا حال نمیکنم
    با تبلت مکالمه کنم و برای اس دادن که گوشی هست. در کل من یک تبلت میخام بیشتر برای وبگردی و خوندن روزنامه و در درجه دوم دیدن
    فیلم آهنگ و آخر هم بازی شما چی پیشنهاد میدید تا حدود 1300 نهایتش گفتم و مهمترین اصل هم سیم کارت برای اینترنت
    سلام، سال نو مبارک، امید وارم سال بسیار خوبی داشته باشد و لحظات خوبی در انتظار شما باشه.

خب بریم سر اصل مطلب:
    با توجه به این که شما بیشتر از اینترنت استفـاده مـی کنـید من تو تبـلت های 10.0 اینچ Huawei MediaPad 10 FHD رو بـه شـمـا پیـشنهاد
    مـی کنـم. فقـط مشـکلش ایـنه کــــه بـــه خــاطر فــول اچ دی و TFT بـودن صـفـحه نـمــایــــش، عمـلکرد خـوبـی را از بـاطری شاهد نیستیم.
    با توجه به این که شما برای وب گردی و خواندن اخبار تبلت می خواین، بـاید ایـن خبر رو به شما بدم که به خاطر رزولوشن نسبتاً بالای صفحه
    نمایش، شما برای خواندن مقاله ها و متون هیچ مشکلی از قبیل شکسـتـگی حـروف در حالت عادی و ... رو ندارید. اگر با مشکل باطری می
    تونید کنار بیاید، این مدل خوبی برای انتخاب هست و اما پیشنهاد اصلی من به شـما، تبلـت ASUS Google Nexus 7 2 4G - 32GB هسـت که
    مشکلات جزئیی داره. مثل جذب کردن اثر انگشت، داغ کردن زیاد و ... و می تونم بگم که هرچیزی که شما نیاز دارید تو این تبلـت هـست. بـه
    خاطر نکسوس بودن، از لحاظ آپدیت و ساپورت، عالیست. به خاطر 7 اینچ بودن و دقت فول اچ دی، این مدل، تراکم پیکسی بسیار خوبی دارد و
    می توان گفت از تراکم پیکسلی رتینا بهرمند است. دقتی که چشم انسان از فاصله نزدیک، قادر به تشخیض تعداد پیکسل ها نیست. که این
    واقعاً کار آمد است. ( نزدیک 326 ) نسبت به رتینا 3 تا پیکس کم تر، در هر اینج دارد.

بـنده دو مدل 10.1 و 7.0 اینچی خوب به شما معرفی کردم، حالا بسته به نیاز خودتان، از بین این دو تبلت یکی را انتخاب کنید. اما به نظر من،
    بهترین انتخاب، نکسوس است.

10. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه امیر احمدی ن's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سال نو شما هم مبارک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت بدون گارانتی از 1.030.000 شروع تا گارانتی دارها 1.290.000 متغیره
    سلام تبلت خوبه اما داخل این رنج قیمت تبلت دیگه ای نیست که کانفیگ بهتری رو داشته باشه یعنی تمامی سنسور ها رو داشته باشه چون این سنسور nfc رو نداره (بیشتر برای توسعه گری میخوام تمام امکانات رو داشته باشه)

و همین طور سایتی هست مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به شه داخل اون پردازنده های و گرافیکی تبلتی بخصوص میکروپروسسور های arm رو مقایسه کرد؟ مثلا من اصلا نمیدونم که این تبلت هنگام بازی کردن چظور وضعی رو داره ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام ، با عرض تبریک سال نو
    اقا از نظر اجرای گیم lenovo a3000 بهتره یا asus padfone mini ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •