سلام
میگم واسه تراز بالای 6500 تو آزاد باید چه درصد هایی زد تقریباً ؟
واسه عمران میگم ...
سلام
میگم واسه تراز بالای 6500 تو آزاد باید چه درصد هایی زد تقریباً ؟
واسه عمران میگم ...
مگه چیز بی سابقه ایه ؟!چرا !!!؟
یعنی غلط باشه که خاک بر سر این سازمان سنجش با این سوال طرح کردنشون !
هر سال سوال غلط داشتیم و داریم و خواهیم داشت
تعجب نداره که
جدی فکر میکردم سوالا فرق دارهنه عدد سوال که فرق نداره گزینه ها فرق داره
من زدم 2خب باید تقسیم بر 2 کنیم 4 رو دیگه
ولی یه سوتیه بد تو یه سوال دیگه دادم![]()
کدوم فشار پیمانه ای ؟ من یادم نمیاد
آها اونو زدم 6800 ... غلطه ؟
راستی محمد اون سوال ریاضی که گرافش جهت دار نیست ... گراف ساده س
خوب اون سوال گراف رو من صورتش و گزینه هاش اصلا یادم نیست . منم همون راه تورو رفتم درست یادم نیست 8 تا بود که میشد 4 تا یا 4 تا بود که میشد 2 تا !تو اینش مشکلی نیست ولی میگن یه مشکلی داره !
ولی چند جا که سوالا رو نقد کرده بودن دیدم میگفتن این سوال غلطه (پاسخ تشریحیای قلمچی یکیش . یه سایت دیگه ام یکی از بچه ها آدرس داده بود . یکی از دبیرامون هم یه چیزایی میگفت) من چون سوالو ندیدم نمیتونم چیزی بگم ولی ظاهرا ماتریسی که دادن مشکل داشته
بعدم یکی از بچه ها به من گفت زنگ زده سنجش و بش گفتن سواله اگه مشکل داشته باشه حذف میشه
به هر حال گفتم بگم بد نیست .
آره اگه عدداش درست یادم باشه درست زدی فیزیکه رو ! من و یکی دو نفر دیگه این اشتباه رو کردیم که فشار هوا رو هم اضافه کردیم بش (فک کنم میشد 168000 تو این مایه ها ! ) که غلطه ! چون گفته فشار پیمانه ای ! اگه میگفت فشار عادی درست میبود .
خوب من اینو سوتی نمیدونم واسه خودم ! چون واقعا نمیدونستم این دوتا فرق دارن
خواهشبا عرض تشکر
ببخشید با چه نرم افزاریه؟؟؟؟؟؟ممکن بین 91ها رتبه ام کمتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزار قلمچی
هر چیزی امکان داره . ولی من جای تو بودم برای اینکه بعدا اعصابم خورد نمیشد رتبه امو بدتر ازینی که گفته در نظر میگرفتم
اصلا حوصله ندارم واسه آزاد بخونم
سال 89 با 3900 یکی از دوستام پزشکی هرمزگان اورد ( هرمزگان واسه بومی ها سهمیه داره )
سال 90 با 3500 یکی رو می شناسم دندون اورد ( 20 سهمیه دندون کلا بومی + 83 پزشکی که فکر کنم 60 درصد بومی بود )
تخمین رتیه امسال من ( 2500-3000 ) ( فقط می دونم دندون همه واسه بومی ها نیست + پزشکی جوری که گفتن 80 درصد بومی ( 40 درصد دختر + 40 درصد پسر )( فکر کنم اشتباه و همین 60 یا 40 باشه )
سلام. کسی در مورد 25 درصد تاثیر معدل میدونه؟!
مثلا اگه من زیستم تو کنکور شده 72 از 100، از 75 میشه 54، نمره ی زیستم در امتحان نهایی بوده 19.25 از 20 که میشه حدود 24 از 25. بعد باید 54 را با 24 جمع کنم که بشه 78؟!
میشه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه؟! اینطور که من میگم درسته؟!
نه این طوری نیست....
اول میان بدون تاثیر امتحانات نهایی یه تراز برات حساب میکنن....
در مرحله دوم تقریبا همین کاری که شما کردی برای تمام درسا انجام میدن نه واسه ی یک درس.... بعد یه تراز حساب می کنن....
بعد هر کدام از تراز ها بیشتر بود اون را برای شما حساب میکنن....
یکی دو سالی می شه که واسه تک تک درسات نه بر حسب معدل
من شیمی رو افتضاح کردم، سال 89 و 90 رو 70 و 80 زدم اما تو آزمون فقط 40. امیدوارم فقط من نباشم که خراب کردم و تراز شیمی م خراب نشه.
ممنونم![]()
منم همین غلط رو کردم من 6800 رو بدست اوردم تو پاسخ نامه هم زدم ولی یکبار دیگه سوال رو خوندم دیدم نوشته پیمانه ای که اون لحظه پیمانه ای و مطلق رو قاطی کردم و عدد مقدس 106800 رو در پاسخ نامه کوبوندم
این هم از زیادی دقت کردن
من نگفتم بر حسب معدل..... منظورم اینه اول نمره ی ریاضی رو روی ریاضی پیاده میکنن بعد فیزیک بعد شیمی و .... حالا ممکنه نمره ی شیمی شما باعث بشه تراز درس شیمی پایین بیاد ولی نمرهی نهایی فیزیک شما باعث بهتر شدن تراز فیزیکتون بشه. زمانی که تک تک درسا رو حساب کردنن به یه نمره ی تراز کل میرسن که اگر اون به نفعتون باشه براتون همون نمره رو میزارن...
اگه تجربی هستی یه خبر خوب برات دارممنم شیمی رو کم زدم 48
پارسال که فقط دوم و پیش رو خونده بودم 62 شدم و فقط یه سوال رو جواب ندادم و یکی غلط ولی امسال جشنواره ای انواع غلط دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)