اقا امیر از صفحه 383 تا 368 دیدم نبود کدام صفحه هست که بگیرم برای دنده 1 می خواهم که باهاش 180 برم
اقا امیر از صفحه 383 تا 368 دیدم نبود کدام صفحه هست که بگیرم برای دنده 1 می خواهم که باهاش 180 برم
هیچ کدوم.چون اصلا تولید نخواهد شد.معلو هم نیست طرحشون از کجا اومده!خود اسکاینا اینارو رد کرده!
دوستان من تا لوله 16 رفتم حالا تو انگلستانم یه کم مونده بارو تحویل بدم یه خورده با ماشین میرم جلو در حین بازی ارور stopped working میاد از بازی میپره بیرون مشکل مد نیست کل مد ها هم برداشتم باز میرم تو بازیه اون قسمتو که میرم جلو بعد ارور میده کارت گرافیکمم آپدیته آپدیته دو گیگ هست
سلام بفرما
مد موتر دارم آماده میکنم میزارم
Last edited by amirakbari00; 13-12-2012 at 22:51.
عزیزم من اصلا رو این موضوع کار نکردم چون بنظرم اونقدا مهم نیست فعلا.
کدومو زدی عزیزم ؟ از مودهای من بوده یا نه ؟ اگه مال من بوده که اونا همه تست شده وسالمن. احتمال داره با مودهای دیگه ت نمیخونه . اگه میتونی و بازیت کرش نمیکنه فقط همون یک مود موتورو بذار ببین بازم جواب نمیده. یا شایدم متوجه نشدی که اضاف شده. موتور جدیدو باید بخری.
مود جداگانه براش نساختم همون مود mp4 که اون یارو گذاشته بود رو دستکاری کردم و ی موتور 1100 بش اضافه کردم. میشه گذاشت اما من باید کل مود mp4 اون یارو که خودم دستکاری کردمش رو آپ کنم که اونم حجمش فکر کنم بالای 20 مگ بود.طبق چیزی که من فهمیدم موتورای بالای هزار همشون یکی هستن یعنی 1100 با 1500 هیچ تاثیر اضافی رو سرعت نمیذارن هر 2 نهایت سرعتشون یکی هست.البته با یک گیربکس یک شکل.
Last edited by arash696; 13-12-2012 at 23:58.
یه همچین موردی برای من تو GTS بوجود اومده بود البته شاید اینجا هم همون علت باعث این وضع شده تو GTS یه مود زده بودم که شرکتها رو با اسم واقعی نشون میداد منم یهو وقتی خواستم وارد یه شهر که الن اسمش یادم نیست بشم یهو میپرید بیرون منم مود هارو پاک کردم حل نشد بالا خره بعد یه عالمه درد سر فهمیدم که مود رو حساب کاتب ساخته نشده توی یکی از شرکتهای اون شهر یه بار تعریف کرده که تکسچر اون بار توگیم و مود نبود چون بار توشهر ایجاد شده بود با پاک کردن مود مشکل حل نمیشد مگر یا تکچر درخواستی رو با مود براش میساختی و میزاشتی یا ازتو سیو اون بار و حذف میکردی که البته تو ETS2 سیو کد شده نمیه یه بار خاص پیدا کرد وحذفشکرد راستی منم یه مشکل دارم چرا تونور ظایین پروژکتور ها تاثیر تو نور نداره ولی تو نور بالا پروژکتورها باروشن خاموش شدنشو نور کم زیاد میشه مشکل گیم ه یا از موداست یا مود خاصی برای درست کردنش هست
با این گیربکسی که گذاشته بودم که درواقع همون گیربکس اصلی خود بازیه (12 speed) اما با کمی تغییرات ک توش دادم دیگه کسی نیاز ب گیربکس دیگه ای نداره چون تو این گیربکس تعویض دنده واقعی تر شده و با انداختن ی موتور قوی رو تراک میتونید به حداکثر سرعت برسید.180 تا. دیگه بیشتر از این نمیتونید تو بازی با بار برید چون هیچ جای نقشه من جاده ای ندیدم که بتونم بیشتر از این برم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دست درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)