تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 574 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چند پست قبل من ببین برای بنز گذاشتم
    اقا امیر از صفحه 383 تا 368 دیدم نبود کدام صفحه هست که بگیرم برای دنده 1 می خواهم که باهاش 180 برم

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

این concept هست یا مدل واقعیش هم هست ؟
    هیچ کدوم.چون اصلا تولید نخواهد شد.معلو هم نیست طرحشون از کجا اومده!خود اسکاینا اینارو رد کرده!

3. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من تا لوله 16 رفتم حالا تو انگلستانم یه کم مونده بارو تحویل بدم یه خورده با ماشین میرم جلو در حین بازی ارور stopped working میاد از بازی میپره بیرون مشکل مد نیست کل مد ها هم برداشتم باز میرم تو بازیه اون قسمتو که میرم جلو بعد ارور میده کارت گرافیکمم آپدیته آپدیته دو گیگ هست

داره خودمونی میشه amirakbari00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اقا امیر از صفحه 383 تا 368 دیدم نبود کدام صفحه هست که بگیرم برای دنده 1 می خواهم که باهاش 180 برم
    سلام بفرما
    مد موتر دارم آماده میکنم میزارم
    شرمند دوستان اینم مد های لازم برای سرعت -مخصوص بنز
    مد ها رو بریزید بنز بخرید و موتر تقویت شده رو در قسمت کاستوم سازی ماشین انتخاب کنید - حالت دنده رو دستی قرار بدید و فقط بزنید دنده 1 دیگه لازم نیست دنده رو عوض کنید فقط با دنده یک حرکت کنید در عرض چند ثانیه سرعت میرسه ب 180
    اگر وقت کردم کمک فنر ها و فرمون ویرایش میکنم که کنترل تو این سرعت ها راحت تر شه
    و در آخر ممنون از آقا آرش

http://uplod.ir/k0bgh9acnbb5/benz.zip.htm
    Last edited by amirakbari00; 13-12-2012 at 22:51.

داره خودمونی میشه arash696's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سرخ

پيش فرض

داداش رو اونم کار میکنیم فقط من الان دنبال ارتفاع ماشین ها هستم که ارتفاع ببرم بالا میتونی کمک کنی؟
    عزیزم من اصلا رو این موضوع کار نکردم چون بنظرم اونقدا مهم نیست فعلا.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سرخ

پيش فرض

سلام به بچه های گل این تاپیک.arash696برادر عزیز این مود افزایش قدرت موتورو گذاشتم.ولی اصلا کار نمیده.یعنی اصلا انگار این مود به بازی اضافه نشده.هیچ تاثیری روی روی قدرت ماشینا نذاشته.نمیدونی مشکل از کجاست؟لطفا کمکم کن

کدومو زدی عزیزم ؟ از مودهای من بوده یا نه ؟ اگه مال من بوده که اونا همه تست شده وسالمن. احتمال داره با مودهای دیگه ت نمیخونه . اگه میتونی و بازیت کرش نمیکنه فقط همون یک مود موتورو بذار ببین بازم جواب نمیده. یا شایدم متوجه نشدی که اضاف شده. موتور جدیدو باید بخری.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سرخ

پيش فرض

درود بر شما
    چه جوری برای mp4 موتور 1100 گذاشتی مد میخواد ؟؟
    اگه داری بزار
    نمیشه 1500 کرد؟؟

مود جداگانه براش نساختم همون مود mp4 که اون یارو گذاشته بود رو دستکاری کردم و ی موتور 1100 بش اضافه کردم. میشه گذاشت اما من باید کل مود mp4 اون یارو که خودم دستکاری کردمش رو آپ کنم که اونم حجمش فکر کنم بالای 20 مگ بود.طبق چیزی که من فهمیدم موتورای بالای هزار همشون یکی هستن یعنی 1100 با 1500 هیچ تاثیر اضافی رو سرعت نمیذارن هر 2 نهایت سرعتشون یکی هست.البته با یک گیربکس یک شکل.
    Last edited by arash696; 13-12-2012 at 23:58.

داره خودمونی میشه amirhosenpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من تا لوله 16 رفتم حالا تو انگلستانم یه کم مونده بارو تحویل بدم یه خورده با ماشین میرم جلو در حین بازی ارور stopped working میاد از بازی میپره بیرون مشکل مد نیست کل مد ها هم برداشتم باز میرم تو بازیه اون قسمتو که میرم جلو بعد ارور میده کارت گرافیکمم آپدیته آپدیته دو گیگ هست
    یه همچین موردی برای من تو GTS بوجود اومده بود البته شاید اینجا هم همون علت باعث این وضع شده تو GTS یه مود زده بودم که شرکتها رو با اسم واقعی نشون میداد منم یهو وقتی خواستم وارد یه شهر که الن اسمش یادم نیست بشم یهو میپرید بیرون منم مود هارو پاک کردم حل نشد بالا خره بعد یه عالمه درد سر فهمیدم که مود رو حساب کاتب ساخته نشده توی یکی از شرکتهای اون شهر یه بار تعریف کرده که تکسچر اون بار توگیم و مود نبود چون بار توشهر ایجاد شده بود با پاک کردن مود مشکل حل نمیشد مگر یا تکچر درخواستی رو با مود براش میساختی و میزاشتی یا ازتو سیو اون بار و حذف میکردی که البته تو ETS2 سیو کد شده نمیه یه بار خاص پیدا کرد وحذفشکرد راستی منم یه مشکل دارم چرا تونور ظایین پروژکتور ها تاثیر تو نور نداره ولی تو نور بالا پروژکتورها باروشن خاموش شدنشو نور کم زیاد میشه مشکل گیم ه یا از موداست یا مود خاصی برای درست کردنش هست

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سرخ

پيش فرض

با این گیربکسی که گذاشته بودم که درواقع همون گیربکس اصلی خود بازیه (12 speed) اما با کمی تغییرات ک توش دادم دیگه کسی نیاز ب گیربکس دیگه ای نداره چون تو این گیربکس تعویض دنده واقعی تر شده و با انداختن ی موتور قوی رو تراک میتونید به حداکثر سرعت برسید.180 تا. دیگه بیشتر از این نمیتونید تو بازی با بار برید چون هیچ جای نقشه من جاده ای ندیدم که بتونم بیشتر از این برم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از arash696 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام بفرما
    مد موتر دارم آماده میکنم میزارم
    سلام
    دست درد نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •