شما ادرس سایت رو بده من خیلی سایت گشتم ولی هیجا سرنخی از چیزای که می خواستم پیدا نکردم
کدوم حرف؟من که عقیده ای به شهر ندارم ولی به افزایش درصد بازی چرا
شما ادرس سایت رو بده من خیلی سایت گشتم ولی هیجا سرنخی از چیزای که می خواستم پیدا نکردم
کدوم حرف؟من که عقیده ای به شهر ندارم ولی به افزایش درصد بازی چرا
in akhari code mikhad ta az zip kharej beshe codesh chiye ?
آقا این بازی آخرین ورژنش چیه؟ و آیا میشه روی pc بازیش کرد؟! و اینکه بهترین نسخه اش برای بازی کردن کدومه؟!
Last edited by Rossoneri; 04-04-2009 at 18:23.
میشه یه عکس از لیست غذاهای که درست کردی بزاری
وژنشback to nature
بله
همو اینه
الان که روی کامپوتر بازی می کنم وسال اولم وفعلا ندارم ولی هر وقت درس کردم باشهمیشه یه عکس از لیست غذاهای که درست کردی بزاری
ولی روی پلی یکم(چه دورانی بود) 64تا رو درس کردم
Last edited by iman reza; 04-04-2009 at 19:01.
سلام ملیکم سلام ملیکم
بچه رفتم با دخترا رقصیدم اینا دخترا چقد دورروان(بعضیاشون)این کارن به همتون چشمک زده
ببینین چقد محصول کاشتم خداکنه وقت کنم اب بدم
راستی این پدر بزرگ اومدبرای اسب زین اورد یدونه قلبش کم شدچند صدمه ثانیه بد اومد سگم رو برد قلبش کامل شد(دوتا اضافه شد)
دارم ولی یه بار خلاصه شو گزاشتم برای اینکه تایپک شلوغ نشه تو پستا برات می فرستمدموی که دست اون بچه زخم می شه رو داری
سلام.
واسه دیدن یه دموی دیگه ساله دوم بیست و پنجم به بعد بهار ساعت 1 تا 4 برید به مسافرخونه.یه دزدی شده که به won شک میکنن.
شرمنده من عکس نمیزارم.سرعت اینترنت خیلی پایینه.
اینجوری محصول نکارید زیاد جالب نمیشه.اگه شد واستون عکس میزارم.
به سلامت
سلام به همه يه سوال داشتم دموگوتز که بغل خونه اش وايساده ميگه تپه مادر نرو طوفان بعد بايد برم تپه مادر تا منو بياره تو خونش باهام حرف بزنه يا نه بعد اگه کار رو به کليف داديد روز 24 ساعت 5 به بعد به کليسا بريد ميبينيد کليف و مانا و دوک اونجان باهشون حرف بزنيد تا کليف از شما تشکر و مانا يه ساعت باهاتون حرف بزنه فکر کنم دمو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)