تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 507 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

وقتی برای خرید کالایی به یک مغازه می رید به حرف فروشنده گوش ندید .فروشنده از نوع سلیقه و نیاز شما خبر دار نیست . واگر حتی نیتشم خیر باشه ممکنه نظر شما رو عوض کنه و یک کالایی که با سلیقه و نیاز شما جور نیست و برای شما استفاده ای نداره رو به شما بفروشه.

2. 14 کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

تجربه من اینه چه خوبه آدم به حساب خودش برسه قبل از اینکه به حسابش رسیدگی کنن
    گاهی اونقدر مشغول دیدن دیگرانی
    که دیدن خودت رو فراموش میکنی
    تا جاییکه یه حادثه آیینه دیدنه خودت میشه

4. 8 کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض آیا عقلتون قویتر از هوی و هوستون هست تا بتونه به موقع به دادتون برسه تا به دردسر نیافتید ؟

سلام
    آدم عاقل و دانا قبل از اینکه مریض بشه رفتارش مثل کسی هست که مریضه
    یعنی چی این حرف ؟
    یعنی قبل از اینکه مبتلا به مرض قند بشین و یا بیماری قلبی بگیرین یا پوکی استخوان یا هر بیماری خطرناکِ دیگه و دکتر بهتون بگه دیگه نباید سیگار بکشی وگرنه میمیری , دیگه نباید قند شکر بخوری وگرنه کارت به قطع انگشتان دست و پا میکشه یا کور میشی, یا بگه دیگه نباید نمک و غذاهای چرب بخوری وگرنه کلیه هات رو بخاطر فشار خون زیاد از دست میدی , خودتون رعایت کنین تا به اون جاها نکشه کارتون
    نمک , شکر , قند , چربی و روغن رو تا میتونین کم مصرف کنین و اگر مجبور به خوردنش شدین فقط از انواع سالمش استفاده کنین مثل نمکِ یود دارِ واقعی یا استفاده ار خرما به جای شکر و قند اون هم به مقدار لازم .
    ========================================
    نمیدونم شما دوست عزیز چند سالتونه اما باید خیلی سریع برسید به جائی که عقلتون قویتر از هوا ( هوی ) و هوستون باشه .
    این کار ممکن نیست مگر با قدرتِ علم و دانش که برای به دست آوردنش باید وقت صرف کنین , پول خرج کنین , تواضع داشته باشین و بخونین و گوش بدین تا بیشتر و بیشتر یاد بگیرین

هوا و هوس شما شیرینی و فَست فود و پبتزا و همبرگر و نمک و نوشابه و دیگر غذاهای خوشمزه ی مُضر و زیان آور و احتمالاً دخانیات رو دوست داره اما عقلتون باید اونقدر قوی باشه تا وسوسه ها رو کنترل کنه تا بدنتون از بیماریهای ناشی از این چیزهای مُضر در امان بمونه وگرنه بدجوری ضرر میکنین . بیش از نیمی از مردم مرض قند یا فشار خون یا پوکی استخوان دارند . برای خودتون زنگ هشدار بزنین چون ممکنه شما هم جزوشون باشین .
    بنده خودم رو مثال میزنم که طعم نوشابه های گازدار و غذای پر نمک و شیرینی و انواع فست فوت رو خیلی دوست دارم اما خوشبختانه از سالها پیش پرونده ی این بلاهای زمینی رو بستم و گذاشتم کنار .
    اگه بهتون بگن توی اون نوشابه ی خوشمزه یا فست فوتی که دارین با اشتهای تمام میخورین سم ریخته شده چکار میکنین ؟
    مسلماً فوراً خوردنش رو متوقف میکنین
    خب حالا این چیزها واقعاً پر از مواد سمی هست که بدن رو تا کوری و قطع عضو و از دست دادن کلیه و بیماری قلبی و سکته و فلج شدن و زمین گیر شدن و غیره پیش میبره .
    پس چرا هنوز به خوردنشون ادامه میدین ؟؟؟!!!

باید از الان پرهیز کنین نه اینکه وقتی کار از کار گذشت اجباری پرهیز کنین .
    =====================================
    بدبختی دیگه اینه که وقتی یک آدم سالم از خوردنِ چیزهای مضر پرهیز میکنه , بیشتر مردم فکر میکنند مشکلی داره که از این چیزها پرهیز میکنه !!!!.
    مبادا برای اینکه ثابت کنین مشکلی ندارین غذاهای مضر بخورین و از دخانیات یا الکل و غیره استفاده کنین
    نظر اشتباهِ مردم اصلاً مهم نیست . اون رو ندیده بگیرین
    عادت کنین غذاهای سالم بخورین حتی اگر چندان خوشمزه نباشه , نه اینکه غذای خوشمزه بخورین حتی اگر مضر باشه !!! . عقلتون رو با علم و دانشِ مفید روزبروز قویتر کنید .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-12-2014 at 21:40. دليل: تصحیح

6. 14 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

وقتی در فروشگاه زنجیره ای مثل شهروند یا هایپر هستید و میرید تا صندوق حساب کنید...معمولا یه دسته کیسه اونجا هست که خودتون بر میدارید ازش و استفاده میکنید...

برخی مواقع پیش میاد که کیسه تمام شده و خود فروشنده یه کیسه از بغل دستش یا زیر دخل بهتون میده....این جور مواقع حتما داخل کیسه رو چک کنید و بعد اجناس خودتون رو داخلش بذارید.

در یکی از همین فروشگاه های بزرگ و معروف تهران همچین مسئله ای برای من پیش اومد..کیسه رو از دست فروشنده گرفتم و اجناس رو داخلش گذاشتم...وقتی اومدم منزل و داشتم اجناس رو خارج میکردم متوجه شدم همه اجناس های داخل اون کیسه بوی ترشی میده!! در حالی که من ترشی نخریده بودم که بخواد شکسته باشه و....

خلاصه ته کیسه رو نگاه کردم و دیدم ای دل غافل در کیسه آب ترشی ریخته بوده و فروشنده به عمد یا سهوا! کیسه رو به من داده و...

مجبور شدم خیلی از اجناس رو با مایع ظرفشویی بشورم! حتی یکی دو جنس رو مجبور شدم بندازم دور چون بو نمیرفت و با شستن هم خراب شد!

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

بعد از اینکه از بیرون ( محل کار، دانشگاه، مدرسه و ... ) به خانه بر میگردید حتما سعی کنید پای خودتون رو با آب سرد بشویید. در این کار چند مزیت هست:

۱- بوی بد پا رو از بین میبره.
    ۲- باعث جلوگیری از تجمع قارچ ها در بین انگشتان پا میشه.
    ۳- باعث ایجاد آرامش و خنک شدن بدن میشه.
    Last edited by Demon King; 20-12-2014 at 16:59.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام
    نکاتی درباره اجاره یاخرید خانه که باید به ان توجه کنید که خیلی مهمه
    1. اگه خونه ای روکه میخواید اجراکنید دنبال خونه ای باشید که صاحب خانه تو اون محل زندگی نکنه واقعا تو زندگیه مستجرا وخونشون سرک میکشن
    2. هیچ وقت دنبال خانه ای که روبه خیابونه یا دمه ریل قطاره نرید واقعا مکافاتیه سروصدا اصلا ادم دیوونه میشه
    همیشه موقع گرفتن خانه حتما چک کنید دیوارهاش یا زمین ودرش توخالی یا نازک نباشه والا راه میریم همسایه میفهمه صحبت میکنیم خیلی راحت همسایمون میشنوه در توالتو میبندیم همسایه میگه چرا محکم درتوالتو میبندی حالا اصلا راجبه ص.. داخله توالت بحث نکنم بهتره
    دنبال خونه ای باشید که دیوار هاش تو پر ومحکم باشه که داد میزنید بالاپایین میپرید زمینو زمانوبه به هم بدوزید ازش یه صدا به خونه هایه بغلی سرایت نکنه اینجورخونه خوبه
    همیشه دنبال خونه ای بگردید که طبقه دوم به بالا باشه هیچ وقت خونه ای که طبقه اوله نگیرید چون هرکی از خونه مادرش فرارمیکنه یا هرکسی دیگه .... 1000دفعه زنگ خونه رومیزنن والا یه روزهنوز نیم ساعت نخوابیده بودیم که یه دفعه یکی از خونه روزد وگفت اشتباه زنگوزدم از دوباره هنوز نیم ساعت خواب نکرده بودم که یهواز دوباره زنگ خونمونو زدن وگفت این ماشین جلودرباسه شماست گفتم نه ازدوباره نیم ساعت چشم روخواب نذاشته بودیم که ازدوباره هی پشت سرهم ....................
    زنگ میزدن اخر دادم رفت هوا اقا جوون پیررر پاتال غل...کردیم اومدیم طبقه اول اصلا شکر خوردیممگه طبقه یه دیگه ای غیرازمانیست تواین جامعه ودنیا که زنگه مارومیزنید پس حواستون باشه خودتونو بدبخت نکنید

10. 10 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

چند وقت پیش فامیلی از راه دور اومده بود و رفته بودند خونه یکی از آشنایان نزدیک. ساعت حدودا ۱۰ شب بود.
    ما هم گفتیم یه احترامی بذاریم و زنگ بزنیم بگیم برای خوابیدن تشریف بیارن خونه ی ما، گرچه اصلا آمادگی هم نداشتیم ولی احترام حکم میکرد که حتما یه تعارف کوچولو بکنیم.

در کمال ناباوری اونها هم قبول کردن، یعنی انگار از خداشون بود ...
    یبار دیگه هم
    ساعت ۱۲ ظهر بود دوباره آشنایی رو از راه دور دیدیم که گویا برای کار اومده اینجا و ما هم گفتیم بفرمایید نهار در خدمت باشیم و ایشون هم گفت الان کار دارم تا یک ساعت دیگه میام. ما هم که آمادگی اصلا نداشتیم.

اگه این عادت ایرانی ها یعنی دروغی به نام تعارف از فرهنگ ما خارج بشه، خیلی از مشکلاتمونم حل میشه.
    خیلی وقتا پیش میاد که همین تعارف های الکی تو همه ی موارد کار دستمون میده.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    امروز ماشینم تسمه تایم پاره کرد(206تیپ 2)
    30 هزار کیلومتر قبلتر تسمه عوض کرده بودم و خیلی عجیب بود بریدنش !!!!
    حالا تقریبا 600 700 رو دستم می خواد خرج بزاره
    تنها توصیم اینه که موقع خرید تسمه تایم حتما بهترین مارک رو بخرید(هرچند خودم بهترین مارک رو خریده بودم اما..)
    و
    تسمه تایما اکثرا گارانتی دارن
    حتما کارت گارانتی رو نگه دارید
    یک اس ام اسی هم باید به یه شماره بدید مثل اینکه(که من اینکارارو نکرده بودم)
    اگه همه این کارارو کنید هزینه ی کل خرابی وارده رو خود اون شرکت میده
    اینارو گفتم امیدوارم تجربه ی تلخم به دردتون بخوره
    Last edited by ba maram; 29-12-2014 at 21:01.

13. 10 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک تجربه ی دیگه هم بگم و اونم اینه :
    اگه مادیات و محل زندگی و تیپ کسی که قراره بعدا همسرتون بشه(البته علاوه بر خلقیات و طرز فکرشون) براتون مهم هست،باید از اول به این فکر باشید
    و
    رابطه رو طول و کش ندید
    یه زمانی میاد به خودتون و می بینید خیلی کسای دیگه ای بودن که ایده آلتون بودن
    منظورم اینه که صرفا اخلاق و مهربانی عشق نمیاره.عشق یعنی همه چیز ها و آیکونایی که یه آدم رو اونی کرده که شما می بینیدش و دوستش دارید
    تحصیلاتش-خانوادش-تیپاش-محل زندگی اون شخص-نوع برخوردش-نوع کادوهایی که می پسنده-مردم داریش-دینش-خلقیاتش و ....
    کاش اینو خیلیا درک کنن هر چند الان بعضیا اینو قبول ندارن
    در کل فلسفه ی عشق بنظرم این هست
    اینم یه تجربه ی دیگه من هست

15. 8 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دخترایی که حس میکنی خیلی خانوم و باشخصیت اند دقیقا همون دخترایی اند که هفت خط و آتیش پاره اند...

17. 5 کاربر از rmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •