تا 20 هزار تومان-20 هزارتومان تا 40 هزار تومان-40 هزار تا 60 هزار.
2 تاش رو می خوام هدیه بدم یکیشم برای خودم.
بوی خوب و ماندگاری خوب و چون سرما هم داره میره بدرد بهار بخوره -بوی تند نداشته باشه-
پسر سن 23-
مرسی
تا 20 هزار تومان-20 هزارتومان تا 40 هزار تومان-40 هزار تا 60 هزار.
2 تاش رو می خوام هدیه بدم یکیشم برای خودم.
بوی خوب و ماندگاری خوب و چون سرما هم داره میره بدرد بهار بخوره -بوی تند نداشته باشه-
پسر سن 23-
مرسی
سلام
بچه ها اگه کسی قیمت تام فورد توباکو وانیل 50 و 100 میل رو داره لطفا بگه. ممنون.
ایوروشه کلا گرون نیست ولی...توهم زدین جناب سایبر حتی تو خود نمایندگیشم این قیمت نیست.. شما همون بیک بزن![]()
![]()
همین الان مادرم یکیشو داره.البته حدود 15 ساله که دارش و استفاده هم نمیکنه.ولی پارسال قیمت کردم یه جا
میگفت 6 تومن.حالا تقلبی بوده رو نمیدونم.
.....................
میدونی چی بده؟که آدم یه چیزی رو ندیده باشه و نشناخته باشه ولی در موردش قضاوت کنه.![]()
اتفاقا دیدم همین ایرپورت خودمون چند تا شو داشت... والا من خود نمایندگی دیدم اگه 3 یورو بود که می گرفتم
اقا ولنتاین نزدیکهمن می رم انتخاب کنم به سفارشم
![]()
سلام....
اقا میگم با بودجه ی دانشجویی چی بگیرم خوبه؟!
من از این گیک هایی هستم که هر جا و هر زمان سرم تو کامپیوتره و زیاد اهل تیپ زدن و مو و این حرفا نیستم!!!!یعنی موهام اکثر مواقع کاملا مرتب نیست!!!! یا گاهی ریش دارم....
خوب با اینکه دوستای صمیمی زیادی دارم ولی معمولا ادم گوشه گیری هستم...
قطعا پسرم!!!! عطر های زیادی نمیشناسم،ولی پلی بوی رو خیلی دوست دارم... که فک کنم جزو دسته ی اسپری ها قرار میگیره؟!!!!
یه چیزی میخوام که به قول معروف همیشه از اون استفاده کنم و با اون بو من رو بشناسن رفقام.....
راستی اینجا برا خوش بو کننده ی بدنه! مام هم جزو سوالات میشه؟!
من چه مامی باید بخرم که بوی خوبی داشته باشه؟؟ کم کم میخوام برم باشگاه بدنسازی و بوکس که کمی هیکلی بشم!!(الان لاغرم و بلند!)...
خلاصه زحمت بکشین برا این شخصیت درب و داغون من یه عطر و مام درست حسابی معرفی کنین!!!! که جفتش رو هم 30 تومن اینا بیشتر خرجش نشه!!!!البته اگر هست در این حدود قیمت...
دوست عزیز با بودجه ایی که برای این دو قلم جنس کنار گذاشتید ادکلن دلخواهتان را نمیتوانید پیدا کنید. ادکلن های ارزان هم افزایش قیمت بالایی داشتند.
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
عطر مگنولیا قیمت بالایی نداره و فکر کنم طرفای 10-15 توامن باشه. کلا محصولات ایورشه قیمتهای متفاوتی دارن. مثلا یک عطر زنونه داره که 30 میلش 70 تومن قیمت داره. عطر ارزون هم داره.
این آقا پیکی چرا نیومد![]()
پلی بوی نیمدونم کدوم مدل رو دوست داشتید.ولی اقلا چند ادکلن بگید که خوشتون اومده که بشه چیزی گفت.
ضده عرق هم من خودم نیوآ استفاده میکنم ولی داداشم چون فعالیتش بیشتره از رکسونا استفاده میکنه و
خیلی هم راضیه.قبلا قیمتش 3200 بود.(صابونی)
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
نمایندگی همیشه گرونتر میده.شک داری مگه؟
این عکس از ماله مادره گرام
اینو نمیدونم چند گرفته ولی الان زدم بوش عالیهمن کلا با بویه یاس و مریم خیلی حال میکنم.گل که فقط
مریم
.....................
شما برو انتخاب کن![]()
ماری جون این لینک هم نگاه کن.
دیگه وقتی این 10 تومن میداد دیگه خودت حساب کن.البته درش نمیدونم چرا فرق دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب پس حتما اونایی که من دیدم منگولیا نبوده ولی چند تا مردونه هاش حساب می کردم بالا بود به نظرم به نسبت اینکه یه برندیه که بیشتر توکار کرم و اینا س... گفتم که ایوروشه کلا قیمت هاش متوسطه ولی باور کن اگه اون جامن 3 یورو می دیدم حتما سوغاتی می گرفتم
-----
آقای پیکی الان پشت در تشریف دارن .... دینگ دینگ
درضمن عطرهای ایوروشه خیلی وقته ایران نیومده این پرفیوم توهم زده .. البته جدیدا تو تیراژه مشاهده شد که می گفت حدود30 تومنه حالا جالبه که یه رژ داره همین قیمتاطلاعات ماله 1 ماهه پیش بود
---------
خوب من لیست بدم برام می فرستین؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)