تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 1185 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434484884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

داداش عجب محدوده با حالی تعیین کردی
    میشه محدوده ها رو واضح تر بگی

تا 20 هزار تومان-20 هزارتومان تا 40 هزار تومان-40 هزار تا 60 هزار.

2 تاش رو می خوام هدیه بدم یکیشم برای خودم.

بوی خوب و ماندگاری خوب و چون سرما هم داره میره بدرد بهار بخوره -بوی تند نداشته باشه-

پسر سن 23-
    مرسی

2. 2 کاربر از *mhm* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

سلام
    بچه ها اگه کسی قیمت تام فورد توباکو وانیل 50 و 100 میل رو داره لطفا بگه. ممنون.

4. 2 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ادکلنایه ایوروشه زیاد گرون نبودن .حالا اینا نخورده به تورم.ولی کیفشون بد نیست.

من مگنولیاشو دیدم.خوشبویه.قیمتش هم نمیدونم 6 تومن بود انگار
    ایوروشه کلا گرون نیست ولی...توهم زدین جناب سایبر حتی تو خود نمایندگیشم این قیمت نیست.. شما همون بیک بزن

6. 2 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ایوروشه کلا گرون نیست ولی...توهم زدین جناب سایبر حتی تو خود نمایندگیشم این قیمت نیست.. شما همون بیک بزن
    همین الان مادرم یکیشو داره.البته حدود 15 ساله که دارش و استفاده هم نمیکنه.ولی پارسال قیمت کردم یه جا

میگفت 6 تومن.حالا تقلبی بوده رو نمیدونم.

.....................

میدونی چی بده؟که آدم یه چیزی رو ندیده باشه و نشناخته باشه ولی در موردش قضاوت کنه.

8. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

همین الان مادرم یکیشو داره.البته حدود 15 ساله که دارش و استفاده هم نمیکنه.ولی پارسال قیمت کردم یه جا

میگفت 6 تومن.حالا تقلبی بوده رو نمیدونم.

.....................

میدونی چی بده؟که آدم یه چیزی رو ندیده باشه و نشناخته باشه ولی در موردش قضاوت کنه.
    اتفاقا دیدم همین ایرپورت خودمون چند تا شو داشت... والا من خود نمایندگی دیدم اگه 3 یورو بود که می گرفتم

اقا ولنتاین نزدیکهمن می رم انتخاب کنم به سفارشم

10. 4 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    اقا میگم با بودجه ی دانشجویی چی بگیرم خوبه؟!
    من از این گیک هایی هستم که هر جا و هر زمان سرم تو کامپیوتره و زیاد اهل تیپ زدن و مو و این حرفا نیستم!!!!یعنی موهام اکثر مواقع کاملا مرتب نیست!!!! یا گاهی ریش دارم....
    خوب با اینکه دوستای صمیمی زیادی دارم ولی معمولا ادم گوشه گیری هستم...
    قطعا پسرم!!!! عطر های زیادی نمیشناسم،ولی پلی بوی رو خیلی دوست دارم... که فک کنم جزو دسته ی اسپری ها قرار میگیره؟!!!!
    یه چیزی میخوام که به قول معروف همیشه از اون استفاده کنم و با اون بو من رو بشناسن رفقام.....
    راستی اینجا برا خوش بو کننده ی بدنه! مام هم جزو سوالات میشه؟!
    من چه مامی باید بخرم که بوی خوبی داشته باشه؟؟ کم کم میخوام برم باشگاه بدنسازی و بوکس که کمی هیکلی بشم!!(الان لاغرم و بلند!)...

خلاصه زحمت بکشین برا این شخصیت درب و داغون من یه عطر و مام درست حسابی معرفی کنین!!!! که جفتش رو هم 30 تومن اینا بیشتر خرجش نشه!!!!البته اگر هست در این حدود قیمت...

12. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام....
    من از این گیک هایی هستم که هر جا و هر زمان سرم تو کامپیوتره و زیاد اهل تیپ زدن و مو و این حرفا نیستم!!!!یعنی موهام اکثر مواقع کاملا مرتب نیست!!!! یا گاهی ریش دارم....
    قطعا پسرم!!!! عطر های زیادی نمیشناسم،ولی پلی بوی رو خیلی دوست دارم... که فک کنم جزو دسته ی اسپری ها قرار میگیره؟!!!!
    یه چیزی میخوام که به قول معروف همیشه از اون استفاده کنم و با اون بو من رو بشناسن رفقام.....
    من چه مامی باید بخرم که بوی خوبی داشته باشه؟؟ کم کم میخوام برم باشگاه بدنسازی و بوکس که کمی هیکلی بشم!!(الان لاغرم و بلند!)...

خلاصه زحمت بکشین برا این شخصیت درب و داغون من یه عطر و مام درست حسابی معرفی کنین!!!! که جفتش رو هم 30 تومن اینا بیشتر خرجش نشه!!!!البته اگر هست در این حدود قیمت...
    دوست عزیز با بودجه ایی که برای این دو قلم جنس کنار گذاشتید ادکلن دلخواهتان را نمیتوانید پیدا کنید. ادکلن های ارزان هم افزایش قیمت بالایی داشتند.

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

اتفاقا دیدم همین ایرپورت خودمون چند تا شو داشت... والا من خود نمایندگی دیدم اگه 3 یورو بود که می گرفتم

عطر مگنولیا قیمت بالایی نداره و فکر کنم طرفای 10-15 توامن باشه. کلا محصولات ایورشه قیمتهای متفاوتی دارن. مثلا یک عطر زنونه داره که 30 میلش 70 تومن قیمت داره. عطر ارزون هم داره.
    این آقا پیکی چرا نیومد

14. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام....

پلی بوی نیمدونم کدوم مدل رو دوست داشتید.ولی اقلا چند ادکلن بگید که خوشتون اومده که بشه چیزی گفت.

ضده عرق هم من خودم نیوآ استفاده میکنم ولی داداشم چون فعالیتش بیشتره از رکسونا استفاده میکنه و

خیلی هم راضیه.قبلا قیمتش 3200 بود.(صابونی)

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

نمایندگی همیشه گرونتر میده.شک داری مگه؟

این عکس از ماله مادره گرام

اینو نمیدونم چند گرفته ولی الان زدم بوش عالیهمن کلا با بویه یاس و مریم خیلی حال میکنم.گل که فقط

مریم

.....................

شما برو انتخاب کن

16. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ماری جون این لینک هم نگاه کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه وقتی این 10 تومن میداد دیگه خودت حساب کن.البته درش نمیدونم چرا فرق داره

18. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ماری جون این لینک هم نگاه کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه وقتی این 10 تومن میداد دیگه خودت حساب کن.البته درش نمیدونم چرا فرق داره
    خوب پس حتما اونایی که من دیدم منگولیا نبوده ولی چند تا مردونه هاش حساب می کردم بالا بود به نظرم به نسبت اینکه یه برندیه که بیشتر توکار کرم و اینا س... گفتم که ایوروشه کلا قیمت هاش متوسطه ولی باور کن اگه اون جامن 3 یورو می دیدم حتما سوغاتی می گرفتم
    -----
    آقای پیکی الان پشت در تشریف دارن .... دینگ دینگ

درضمن عطرهای ایوروشه خیلی وقته ایران نیومده این پرفیوم توهم زده .. البته جدیدا تو تیراژه مشاهده شد که می گفت حدود30 تومنه حالا جالبه که یه رژ داره همین قیمتاطلاعات ماله 1 ماهه پیش بود
    ---------
    خوب من لیست بدم برام می فرستین؟

20. 2 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •