دوستان یه سوال
تو آموزشی مرخصی چیزی میدن؟
اگه آره چقدر هستش؟
بعد از آموزشی چی؟
در ماه چقدر مرخصی میدن؟
مرسی
دوستان یه سوال
تو آموزشی مرخصی چیزی میدن؟
اگه آره چقدر هستش؟
بعد از آموزشی چی؟
در ماه چقدر مرخصی میدن؟
مرسی
رفتم پلیس +10
پرسیدم معافی کفالت گرفتم کارتم نیومده و 22/3/90 هم کمسیونم بوده.
زد تو سیستم و گفت پرونده شما در تاریخ 2/4/90 به اداره صدور کارت سازمان فرستاده شده و از
تاریخ 2/4/90 باید حساب کنید 45 روز تا 2 ماه.
فکر کنم مرحوم میشیم کارتو میارن در خونه.
بچه ها راسته که میگن قانون کسری خدمت دوباره مثل پارسال شده؟ یعنی همون هر ماه 18 روز کسری.
یکی از بچه ها میگفت چون اعتراض ها زیاد بوده دوباره ابلاغیه دادن که طبق همون پارسال کسری رو حساب کنید.
به نظر من که بعیده همچین چیزی باشه ولی این دوستم میگفت یکی از آشناهاشون دیروز کسری گرفته هر ماه 18 روز!
تاریخ اعزام من 6/1 هست. حدود 4 ماه پیش اقدام کردم واسه امریه وزارت نفت و قبول کردن، حتی از گزینش بهم زنگ زدن و گفتن که اگه لازم باشه بهت خبر میدیم که بیای تهران. کسانی که امریه وزارت نفت میگیرن واسه آموزشی کد ارتش میخورن ، امروز پلیس 10+ بهم گفت که افتادم نیروی انتظامی (شهید دستغیب جهرم) ولی هنوز برگ سفیدم نیومده. یکی از دوستام میگفت دلیلش اینه که هنوز وزارت نفت با نظام وظیفه مکاتبه نکرده یا اگر هم این کار انجام شده هنوز نظام وظیفه امریه ها رو اعمال نکرده و این کد تغییر خواهد کرد.
آیا کسی در این رابطه اطلاعی داره؟
آیا امکانش هست کدی که الان توی سیستم پلیس 10+ هست توی برگ سفیدی که بعدا بهم پست میشه تغییر کرده باشه؟
بستگی داره کدوم پادگان بیوفتی.
بعضی جاها میان دوره میدن یه 4-5 روزی.ولی بعضی جاها نه.پایان دوره هم بین 6-10 روز متغیره و بستگی به پادگان و فرمانده تون داره.
تو یگان هم بری اصولا بعد هر 3 ماه میتونی درخواست مرخصی بدی که سقف مرخصی ها فکر کنم 50 روزی باشه.دقیقا یادم نیست.دوستان دیگر بهتر اطلاع دارند.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
دوست عزیز مرجع اصلی سایت پلیس هست که اون همچین چیزی ننوشته.
ولی در تعجبم که تو ایران چقدر زود شایعه سازی میکنن.مطمئنباش سقف کسری همون 9 ماه هست.
شاید منظورش هر سال 18 روز بوده.چون قبلا مثلا برای بسیج هر سال 45 روز بود.
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
در ضمن آقا فرهاد اونایی که مدارکشون تا 31 خرداد ماه امسال آماده شده از همون کسری پارسال استفاده میکنند.
شاید در اون برهه از زمان مدارک داده.یعنی پاسال مدارک داده ولی حدودا خرداد امسال همه چی جور شده و مسلما کسری که شامل حالش میشه از قانون قبلی پیروی میکنه.
موفق باشی.
اره بستگی به جات داره ولی مرخصی میدن ولی میزانش بستگی به فرمانده پادگانتون داره
تو یگان تو هرماه 2.5 روز مرخصی داری
نه والا بحث همون کسری جبهه بود. میگفت که خیلی از پاسدارها اعتراض کردن که چرا کسری ها کم شده و گفتن بچه های خیلی ها کسری های آنچنانی گرفتن و حالا که رسید به بچه های ما کسری ها رو کم کردین و اینا هم ابلاغیه زدن که کسری ها مثل پارسال بشه دوباره.
البته به نظر خودم هم غیرمنطقی میاد ولی این بابا میگفت دوست خود من چند روز پیش برا کسری اقدام کرده باباش 24 ماه جبهه داشته حدود 14 ماه کسری گرفته.
تو این مملکت هیچ چیز بعید نیست.
حالا من نمیخوام وارد بحث سیاسیش بشم.چون اینجا جاش نیست.
ولی احتمال هم داره طرف پارتیش کت و کلفت بوده باشه و بتونه هر کاری بکنه براش.
بالاخره سپاه هست و ..
بچه ها من افتادم نیرو زمینی ارتش 02 . تهرانه دیگه؟ اخه تو اینترنت نوشته اذربایجان شرقی .
چه جور جایه؟ سخت گیرن؟
راستی یه سوال موقعی که داشتم دفترچه می فرستادم نوشتم خودم می رم پادگان حالا تو برگه سفید زده 1/6 باید ساعت 7 صبح خودم را اصفهان شهرک ازمایش معرفی کنم جریان چیه؟
من 06 پاسداران افتادم ، اعزامی 1 تیر بودم ، الان هم تو مرخصی هستم
تا الان 2 تا پنج شنبه جمعه و یکی میان دوره 4 روزه مرخصی دادن
روز برگ ها هم قراره از ماه رمضون روزی 60 نفر شروع بشه ( هر گروهان 120 نفر میانگین )
یعنی روزی نصف گروهان میره مرخصی البته اگه نگهبان و گشتی نباشین
تازه شرایط برای پادگان های 01 و 02 میگن بهتر هست و روز برگ ها از اول دوره شروع میشه نه مثل ما از اواسط دوره
تا میتونین روزبرگ بگیرین برین خونه ، محیط پادگان واقعا روی آدم اثر میزاره
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)