تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 4105 اولاول ... 2843343743803813823833843853863873883944344848841384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه A100000000000000A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

دوستان یه سوال
    تو آموزشی مرخصی چیزی میدن؟
    اگه آره چقدر هستش؟
    بعد از آموزشی چی؟
    در ماه چقدر مرخصی میدن؟
    مرسی

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

رفتم پلیس +10
    پرسیدم معافی کفالت گرفتم کارتم نیومده و 22/3/90 هم کمسیونم بوده.
    زد تو سیستم و گفت پرونده شما در تاریخ 2/4/90 به اداره صدور کارت سازمان فرستاده شده و از
    تاریخ 2/4/90 باید حساب کنید 45 روز تا 2 ماه.
    فکر کنم مرحوم میشیم کارتو میارن در خونه.

3. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها راسته که میگن قانون کسری خدمت دوباره مثل پارسال شده؟ یعنی همون هر ماه 18 روز کسری.
    یکی از بچه ها میگفت چون اعتراض ها زیاد بوده دوباره ابلاغیه دادن که طبق همون پارسال کسری رو حساب کنید.
    به نظر من که بعیده همچین چیزی باشه ولی این دوستم میگفت یکی از آشناهاشون دیروز کسری گرفته هر ماه 18 روز!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تاریخ اعزام من 6/1 هست. حدود 4 ماه پیش اقدام کردم واسه امریه وزارت نفت و قبول کردن، حتی از گزینش بهم زنگ زدن و گفتن که اگه لازم باشه بهت خبر میدیم که بیای تهران. کسانی که امریه وزارت نفت میگیرن واسه آموزشی کد ارتش میخورن ، امروز پلیس 10+ بهم گفت که افتادم نیروی انتظامی (شهید دستغیب جهرم) ولی هنوز برگ سفیدم نیومده. یکی از دوستام میگفت دلیلش اینه که هنوز وزارت نفت با نظام وظیفه مکاتبه نکرده یا اگر هم این کار انجام شده هنوز نظام وظیفه امریه ها رو اعمال نکرده و این کد تغییر خواهد کرد.
    آیا کسی در این رابطه اطلاعی داره؟
    آیا امکانش هست کدی که الان توی سیستم پلیس 10+ هست توی برگ سفیدی که بعدا بهم پست میشه تغییر کرده باشه؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه آره چقدر هستش؟
    بعد از آموزشی چی؟
    در ماه چقدر مرخصی میدن؟
    مرسی
    بستگی داره کدوم پادگان بیوفتی.
    بعضی جاها میان دوره میدن یه 4-5 روزی.ولی بعضی جاها نه.پایان دوره هم بین 6-10 روز متغیره و بستگی به پادگان و فرمانده تون داره.
    تو یگان هم بری اصولا بعد هر 3 ماه میتونی درخواست مرخصی بدی که سقف مرخصی ها فکر کنم 50 روزی باشه.دقیقا یادم نیست.دوستان دیگر بهتر اطلاع دارند.

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

بچه ها راسته که میگن قانون کسری خدمت دوباره مثل پارسال شده؟ یعنی همون هر ماه 18 روز کسری.
    یکی از بچه ها میگفت چون اعتراض ها زیاد بوده دوباره ابلاغیه دادن که طبق همون پارسال کسری رو حساب کنید.
    به نظر من که بعیده همچین چیزی باشه ولی این دوستم میگفت یکی از آشناهاشون دیروز کسری گرفته هر ماه 18 روز!
    دوست عزیز مرجع اصلی سایت پلیس هست که اون همچین چیزی ننوشته.
    ولی در تعجبم که تو ایران چقدر زود شایعه سازی میکنن.مطمئنباش سقف کسری همون 9 ماه هست.
    شاید منظورش هر سال 18 روز بوده.چون قبلا مثلا برای بسیج هر سال 45 روز بود.

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

در ضمن آقا فرهاد اونایی که مدارکشون تا 31 خرداد ماه امسال آماده شده از همون کسری پارسال استفاده میکنند.
    شاید در اون برهه از زمان مدارک داده.یعنی پاسال مدارک داده ولی حدودا خرداد امسال همه چی جور شده و مسلما کسری که شامل حالش میشه از قانون قبلی پیروی میکنه.
    موفق باشی.

7. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه آره چقدر هستش؟
    بعد از آموزشی چی؟
    در ماه چقدر مرخصی میدن؟
    مرسی
    اره بستگی به جات داره ولی مرخصی میدن ولی میزانش بستگی به فرمانده پادگانتون داره
    تو یگان تو هرماه 2.5 روز مرخصی داری

9. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز مرجع اصلی سایت پلیس هست که اون همچین چیزی ننوشته.
    ولی در تعجبم که تو ایران چقدر زود شایعه سازی میکنن.مطمئنباش سقف کسری همون 9 ماه هست.
    شاید منظورش هر سال 18 روز بوده.چون قبلا مثلا برای بسیج هر سال 45 روز بود.
    در ضمن آقا فرهاد اونایی که مدارکشون تا 31 خرداد ماه امسال آماده شده از همون کسری پارسال استفاده میکنند.
    شاید در اون برهه از زمان مدارک داده.یعنی پاسال مدارک داده ولی حدودا خرداد امسال همه چی جور شده و مسلما کسری که شامل حالش میشه از قانون قبلی پیروی میکنه.
    موفق باشی.
    نه والا بحث همون کسری جبهه بود. میگفت که خیلی از پاسدارها اعتراض کردن که چرا کسری ها کم شده و گفتن بچه های خیلی ها کسری های آنچنانی گرفتن و حالا که رسید به بچه های ما کسری ها رو کم کردین و اینا هم ابلاغیه زدن که کسری ها مثل پارسال بشه دوباره.
    البته به نظر خودم هم غیرمنطقی میاد ولی این بابا میگفت دوست خود من چند روز پیش برا کسری اقدام کرده باباش 24 ماه جبهه داشته حدود 14 ماه کسری گرفته.

11. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه والا بحث همون کسری جبهه بود. میگفت که خیلی از پاسدارها اعتراض کردن که چرا کسری ها کم شده و گفتن بچه های خیلی ها کسری های آنچنانی گرفتن و حالا که رسید به بچه های ما کسری ها رو کم کردین و اینا هم ابلاغیه زدن که کسری ها مثل پارسال بشه دوباره.
    البته به نظر خودم هم غیرمنطقی میاد ولی این بابا میگفت دوست خود من چند روز پیش برا کسری اقدام کرده باباش 24 ماه جبهه داشته حدود 14 ماه کسری گرفته.
    تو این مملکت هیچ چیز بعید نیست.
    حالا من نمیخوام وارد بحث سیاسیش بشم.چون اینجا جاش نیست.
    ولی احتمال هم داره طرف پارتیش کت و کلفت بوده باشه و بتونه هر کاری بکنه براش.
    بالاخره سپاه هست و ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها من افتادم نیرو زمینی ارتش 02 . تهرانه دیگه؟ اخه تو اینترنت نوشته اذربایجان شرقی .
    چه جور جایه؟ سخت گیرن؟
    راستی یه سوال موقعی که داشتم دفترچه می فرستادم نوشتم خودم می رم پادگان حالا تو برگه سفید زده 1/6 باید ساعت 7 صبح خودم را اصفهان شهرک ازمایش معرفی کنم جریان چیه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اگه آره چقدر هستش؟
    بعد از آموزشی چی؟
    در ماه چقدر مرخصی میدن؟
    مرسی
    من 06 پاسداران افتادم ، اعزامی 1 تیر بودم ، الان هم تو مرخصی هستم
    تا الان 2 تا پنج شنبه جمعه و یکی میان دوره 4 روزه مرخصی دادن
    روز برگ ها هم قراره از ماه رمضون روزی 60 نفر شروع بشه ( هر گروهان 120 نفر میانگین )
    یعنی روزی نصف گروهان میره مرخصی البته اگه نگهبان و گشتی نباشین
    تازه شرایط برای پادگان های 01 و 02 میگن بهتر هست و روز برگ ها از اول دوره شروع میشه نه مثل ما از اواسط دوره
    تا میتونین روزبرگ بگیرین برین خونه ، محیط پادگان واقعا روی آدم اثر میزاره

15. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •