تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 416 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب مثل اينكه واقعا اوضاع براي بارسا در لاليگا خيلي سخت شده
    فكر كنم بازيكنا در ديدار امشب حاضر بودن درصدي از قراردادشون رو به داور بدن تا سوت پايان رو زودتر بزنه

خب داريم به سومين قهرمانيه خودمون نزديك ميشيم
    فقط اي كاش هفته ديگه ببازيم چون قهرماني توي ورزشگاه غريبه اصلا حال نميده اينو جدي ميگم
    توي نيو كمپ يه چيز ديگه اس

راستي كسرا جان قهرمانيه دل ري رو توي امضات با رنگ قرمز نشون دادي و بولدشم كردي
    اگر بخواي عدالت رو رعايت كني اين قهرماني چون ارزشش بيشتر از دل ري هست رو بايد علاوه بر اونا سايزشم بيشتر كني
    جداي از شوخي صلاح امضاي خويش خسروان دانند

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

جوانان اسپانیا

la Copa de Campeones de Juvenil

Final

FC Barcelona 3 - 1 Real Madrid CF

Rafa Alcantara 8 24
    Ernesto 61

Fran Sol 91

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسي جوانانه بارسا
    سينا جان ميشه بگي گوارديولاشون كيه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

...

راستي كسرا جان قهرمانيه دل ري رو توي امضات با رنگ قرمز نشون دادي و بولدشم كردي
    اگر بخواي عدالت رو رعايت كني اين قهرماني چون ارزشش بيشتر از دل ري هست رو بايد علاوه بر اونا سايزشم بيشتر كني
    جداي از شوخي صلاح امضاي خويش خسروان دانند
    امضا که یه چیز شخصیه، مال شما رو هم میخوام با سایز 0.5 بذارم اما شما امر کن، اصلا ماکزیمم سایز میذاریم

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

علاوه بر اینکه بارسای B و تیم جوانان بازیکنهای آینده داری دارن که باعث میشن به قول یکی از دوستام بارسا یه نسل از بقیه تیمها جلوتر باشه، مربی بارسا B هم لوئیس انریکه است که داره همون مسیر پپ رو طی میکنه. البته احتمال اینکه فصل بعد سرمربی یه تیم تو لالیگا بشه خیلی زیاده چون گفته فصل بعد هدایت بارسا B رو بر عهده نمیگیره

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امضا که یه چیز شخصیه، مال شما رو هم میخوام با سایز 0.5 بذارم اما شما امر کن، اصلا ماکزیمم سایز میذاریم
    اين حرفا چيه كسرا جان
    من كي باشم امر كنم
    كلا امضات چون عدد و رقمه و من هم علاقه خاصي به آمار دارم از خيلي امضاهاي احساسيه ديگه مستندتره
    در كل به همين مقدار هم كه در مورد امضاي شما فضولي كرديم زياده روي بود

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اين حرفا چيه كسرا جان
    من كي باشم امر كنم
    كلا امضات چون عدد و رقمه و من هم علاقه خاصي به آمار دارم از خيلي امضاهاي احساسيه ديگه مستندتره
    در كل به همين مقدار هم كه در مورد امضاي شما فضولي كرديم زياده روي بود
    امضای ما که قابل شما رو نداره سعی میکنم یه جوری بنویسم که نه سیخ بسوزه نه کباب، ضمن اینکه چند وقتیه تو فکر یه امضای جدید هم هستم، ولی وقت نمیکنم

راستی، ما تو ایران از این تیم های B نداریم؟ خیلی جالبه، اینا کلا واسه خودشون یه لیگ جدا دارن...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو فقط 5 گل تا شکستن رکورد فاصله دارد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

4 گلی که این بازیکن در بازی مقابل سویا به ثمر رساند باعث شد تا شمار گلهای وی به 33 افزایش یابد . این بازیکن در 31 بازی لیگ به میدان رفته است .

کریستیانو رونالدو به سوی شکستن مقدس ترین رکورد رئال مادرید گام بر میدارد . 4 گلی که در برابر سویا به ثمر رساند باعث شدن تا پس از انجام 31 بازی در لالیگا شمار گلهای وی به 33 افزایش پیدا کند . فقط 5 گل کمتر از رکورد ثبت شده توسط هوگو سانچز در فصل 1989/90 .

بهترین گلزن تیم و بهترین گلزن لالیگا , تا به الان در 31 بازی لیگ 33 گل به ثمر رسانده است . 21 فصل پیش هوگو سانچز تا هفته 35 رقابتها موفق به ثمر رساندن 33 گل شده بود .

در 3 هفته مانده به پایان رقابتهای لالیگا در فصل 1989/90 , سانچز فقط به یک گل تا برابری با رکورد تلمو زارا نیاز داشت تا بیشترین گل زده در یک فصل لالیگا در تاریخ باشگاه را به نام خود ثبت کند . مهاجم مکزیکی بازی با اوساسونا را از دست داد و در بازی با اتلتیکو نیز قادر به گلزنی نشد . ولی در بازی اخر مقابل اویدو در برنابئو موفق به هتریک شد .

امسال نیز در وضعیتی مشابه 3 بازی به پایان رقابتها باقی است . رئال مادرید سه شنبه میزبان ختافه خواهد بود . سپس در خارج از خانه با ویارئال روبرو خواهد شد و در بازی اخر نیز ار المریا میزبانی خواهد کرد . 3 بازی مهم با تیمهایی که کریستیانو در مقابل انها عملکرد موفقی داشته است . رونالدو دو بار در برابر ختافه 2 گل به ثمر رسانده هست . در برابر المریا نیز در 3 بازی 2 گل به ثمر رسانده است و مقابل ویارئال نیز 5 بار تجربه گلزنی داشته است .

رونالدو در این فصل 3 بار در برابر ( بیلبائو , مالاگا , ویارئال) موفق به هتریک شده است . 6 بار نیز در برابر تیمهایی همچون ( ختافه , هرکولس , مالاگا , دپورتیوو , رئال سوسیداد , والنسیا ) 2 گل به ثمر رسانده است . نکته مبهوت کننده این است که این بازیکن دو بار در طول یک بازی مقابل (رسینگ و سویا ) 4 گل به ثمر رسانده است .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

راستی، ما تو ایران از این تیم های B نداریم؟ خیلی جالبه، اینا کلا واسه خودشون یه لیگ جدا دارن...
    تو ایران تیم b داریم ولی از اینکه ایا لیگ دارند یا نه با خبر نیستم .
    مربی تیم اصلی میشه سر مربی تیم b . تو پرسپولیس که اینطوری بود و هست { زمانی که شیس از تیم 1 خط خورد تو تیم b تمرین می کرد و تقریبا این تیم رو میشه تیم تستی به حساب اورد و هرکی خوب بازی کنه مربی اون رو میفرسته بالا ولی نه مجانی }

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب نوری شاهین هم امروز به طور رسمی خبر اومدنش به رئال رو تایید کرد تا دیگه شکی توش نباشه..
    از اون ور گفته میشه که آلتین توپ هم تا 1 هفته دیگه میاد به تیم...(وکیل هر دو بازیکن،رضای فاضلیه که وکیل اوزیل هم هست)
    پارخو هم هنوز شانس اومدنش زیاده..
    اینا همه نشون میدن که خط هافبک رئال کارش تموم شد از الان و دیگه خریدی صورت نمیگیره..البته از اون ور هم احتمالا حداقل 2 بازیکن در این قسمت، از تیم میرن(گاگو و کانالس احتمالا که کانالس به طور قرضی میره..لئون هم هست)...
    البته باید دید در بازیهای پیش فصل، هافبک های جدید، میتونن کنار ژابی باشن یا نه..که اگه جواب - باشه، اونوقته که باید منتظر خرید به بازیکن بزرگ برای این پست بود..

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنی تیمای رزرو اسپانیا لیگ جدا دارن واسه خودشون؟
    من فکر میکردم توی دسته دوم اسپانیا هستن و اجازه صعود به دسته یک رو هم ندارن
    توی آلمان فکر کنم اینجوریه که تیمای رزرو توی دسته سه به پایین میتونن باشن و حق شرکت توی جام حذفی رو هم ندارن

---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

خب نوری شاهین هم امروز به طور رسمی خبر اومدنش به رئال رو تایید کرد تا دیگه شکی توش نباشه..
    شاهین یه خیانتکاره.حداقل باید یه فصل دیگه هم میموند توی باشگاهی که بهش کمک کرد به شهرت برسه و همه چیز بهش داد.
    تمام این حرفاشم که زده حرف مفته،امیدوارم گرمکن خدیرا و ژابی باشه.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مطمئنی تیمای رزرو اسپانیا لیگ جدا دارن واسه خودشون؟
    من فکر میکردم توی دسته دوم اسپانیا هستن و اجازه صعود به دسته یک رو هم ندارن
    توی آلمان فکر کنم اینجوریه که تیمای رزرو توی دسته سه به پایین میتونن باشن و حق شرکت توی جام حذفی رو هم ندارن
    .
    لیگ جدا ندارن شما درست میگی‌ این دوستمون احتمالا اشتباه کردن، تیمهایی که تیم B داران و تو لیگ دسته دو باشن نمی‌تونن صعود کنن تحت هیچ شرایطی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •