تا 600 چی خوبه
برندش واسم فرقی نمیکنه
سخت افزار و صفحه نمایش واسم مهمه
4:5 اینچ به بالا باشه
تا 600 چی خوبه
برندش واسم فرقی نمیکنه
سخت افزار و صفحه نمایش واسم مهمه
4:5 اینچ به بالا باشه
سلام دوستان
بین خرید LG Nexus 5 32GB و LG G3 شک دارم ! شاید الان همه بگید خوب G3 بهتره ولی به نظر من فرق آنچنانی ندارن ؟!
تراکم پیکسل G3 از Nexus بیشتره ولی خوب اون مقدار جوری نیست که چشم غیر مسلح بتونه ببینه و عملا فرقی نداره
از طرفی کم بودن نور G3 و اینک توی Review ها خوندم کار کردن باهاش زیر نور افتاب سخته و به خاطر کیفیت صفحه نمایش زیادش باتریش زود خالی میشه باعث شده نسبت به خریدش شک کنم
از اون طرف هم Nexus باتریِ خیلی خوبی نداره
کلا تفاوت قیمتشون 300 تومنه ! به نظرتون کدوم رو بگیرم ؟
جفتشون به Android L آپدیت میشن دیگه ؟
لطفا با دلیل بگید
huawei-honor-3c
570 تومن
عزیزم نکسوس 5 با جی2 هم نمیتونه رقابت کنه چه برسه به جی3
صفحه نمایش جی 3 خیلی کم مصرفه اصلا" باطری خور نیست در ضمن امکانات اندروید تو جی 3 خیلی خیلی بیشتره تا نکسوس
سخت افزار هم که جی 3 قویتره و دوربین نکسوس خیلی بی کیفیته نسبت به جی 3 تازه جی 3 فوکوس لیزری داره و لرزشگیر و ..
سلام
حدود 330 تا 380، گوشی باکیفیت و زیبا، با امکانات، واسه خواهرم* (14 تا 15 ساله) میخوام، چی خوبه؟
بهترین گوشی با خواسته های شما اول note 3 neo بعد xperia zultra زیر 1 تومان گوشی خوب و قوی کمه ولی این دوتا خیلی خوبه
هوآوی y511
آلکاتل گرفتم!
دوستان گوشی با 1 تومن (با گارانتی) چی پیشنهاد میدید؟ لطفاً اگه میشه چند مدل پیشنهاد کنید و مزایا و معایب هر کدوم رو هم بگید.
گوشی های تو این رنج قیمت فک میکنم اینا باشن:
S3 و S3 Neo (کسی تفاوت های دقیفیشونو میدونه؟)
Xperia Z
Xperia ZR
Nexus 5
این رو بگم که اصلا اهل بازی و این چیزا نیستم ولی خیلی برام مهمه که گوشیم به آخرین ورژن آندروید قابل ارتقا باشه و سیستم عامل کاملاً روان اجرا بشه...
در این موارد میشه نظر بدید؟
ممنون میشم کمک کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)