يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۱۸دوستان دوست ندارم فاز منفی بدم ولی آدم وقتی این خبر رو میخونه دیگه امیدی براش نمیمونه (وضعیت حاضر فقط دست گرمیه!)
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۱۸دوستان دوست ندارم فاز منفی بدم ولی آدم وقتی این خبر رو میخونه دیگه امیدی براش نمیمونه (وضعیت حاضر فقط دست گرمیه!)
دوستان از این روشی که دوستمون اقای eztech معرفی کرد..استفاده کردم و 100درصد تایید میشه..همین الانم یه دست بازی کردم بدون مشکل.البته یه کوچولو خیلی کوچولو به Response time اضافه شده...ولی اونقد نیست که لذت بازیرو بگیره...یا نزاره رنکد برین..بعد از این همه مدت چقد حال داد..البته من از پارس انلاین دارم و روی ISP ]ای دیگه امتحان نکردم..ولی اونم فک نمیکنم مشکلی به وجود بیاد..به علاوه این که این فلان روش(!)یه سرور المان هم داره که چون سرور های لول هم در المان هستند خیلی وضعیت رو بهتر کرده...پینگ اصن تکون نمیخوره
از بی کاری رو به نقاشی اوردم
برایه باره اول بد نکشیدم خخخخخخخخخ(هیچ گونه انتقادی پذیرفته نمیشه
)
![]()
Last edited by Persian__Boy; 10-05-2013 at 23:21.
میخواین بحث ببریم داخل گروه اجتماعی ... نمیدونم میشه یا نه؟ جناب Arrowtic امیر بود اسمتون فک کنم...؟!
Last edited by Fusi0n; 10-05-2013 at 23:22.
روشهای حل مشکل رو بزارید تو امضاتون و در مورد بازی بحث کنید تا مشکلی برای وبسایت پیش نیاد.
Lulu و Kog'maw رو از دست ندید
اگر اطلاعاتی در مورد سه آیکون جدید دارید در میون بزارید ظاهرن آیکون های معمولی نیستن
داستان freljord چیه ؟؟
همون طور که عرض کردم هر جایی به غیر از صفحه اصلی تاپیک چون خلاف قوانینه .
اقا یه اتفاق جدید
من الان در پوست خودم نمی گنجم
همین الان گذاشتم برای اپدیت بازی رو داره با سرعت 60کیلوبات دانلود می کنه
قبلنا با سرعت حداکثر 20 کیلوبایت دانلود میکرد اونم به ندرت همش 14،15 بود
خیلی ذوق کردم
ممااااااااااااااااااا رسید 120
![]()
Last edited by daniel'; 11-05-2013 at 06:15.
برای من هم اولا همینطوری بود سرعت اما این کارو بکن جواب می ده .
اول اون برنامه Pandora که موقع دانلود بازی خود به خود نصب می شه رو پاک کن بعدش مثل عکس زیر سمت راست روی اون گزینه که من دورش با زرد خط کشیدم کلیلک کن . بعد تیک اون گزینه Allow Peer To Peer Transfer رو بردار و Save کن . احتمال 99% مشکلت حل می شه .![]()
خب اینو بلدم پاندورا کجاس پاکش کنمبعد یه چیز دیگه برادر eztechشما پول دادین؟؟؟برای این روشی که اونجا گفته من تا قسمتی که پول میخواست پیشرفتم همه چی هم درست بود دیگه از اون جلو تر نرفتم
Last edited by daniel'; 11-05-2013 at 07:53.
این پچی که کرد برای چی بود ؟؟؟؟(فقط برای ویرایش پست قبلی)
Last edited by daniel'; 11-05-2013 at 07:54.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)