سلام دوستان من يك هارد WD خريدم
هنوز استفاده نكردم ازش
فكر مي كنم اطلاعاتي درمورد نحوه نگهداري و مراقبت (به لحاظ نرم افزاري) ميخواد كه من مطلع نيستم
اگه نكته اي هست به من اطلاع بديد خواهشا
مرسي
سلام دوستان من يك هارد WD خريدم
هنوز استفاده نكردم ازش
فكر مي كنم اطلاعاتي درمورد نحوه نگهداري و مراقبت (به لحاظ نرم افزاري) ميخواد كه من مطلع نيستم
اگه نكته اي هست به من اطلاع بديد خواهشا
مرسي
دیروز قیمت هارد Western Digital My Book Essential 2Tb در یکی از نمایندگیهای سازگار 50 هزار تومان کاهش پیدا کرد ولی امروز دوباره 20 هزار تومان افزایش داشت.
بنظر من که فعلا خرید نکنید. همچنان احتمال کاهش قیمت هست.
سلام
مبارکتون باشه .
اگر امکانش هست بفرمایید حجم آن چقدر هست و آداپتوری هست یا پرتابل ؟؟
چند خریدید ؟؟
چند نکته :
1. بدیهی ترین مسئله این هست که در زمان روشن بودن هارد به هیچ عنوان تکان ، ضربه یا حرکت ندهید . چون فاصله بین هد و پلاتر خیلی ناچیز هست که ضربه میتونه باعث برخورد ایندو باهم و ایجاد بدسکتوری شود .
2. مسئله بعدی این هست که تا حد امکان سعی کنید به پورتهای پشت کیس متصل کنید (اگر PC دارید) . دیده شده که پورت جلوی کیس بعلت نصب اشنباهی کابلها باعث سوخت فلش مموری یا هارد اکسترنال شده است . بعبارت دیگه جابه جا نصب کردن کابل داده با کابل برق صدمات جبران ناپذیری به هارد اکسترنال یا فلش مموری وارد میکند .
مسئله مهم دیگه در مورد پورت usb جلوی کیس این هست که گاهی اوقات بعلت طولانی بودن یا نامرغوب بودن کابلی که از مادربرد به پورت usb جلوی کیس وصل میشه باعث اتلاف ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی هاردهای پرتابل میشود . خلاصه پورت جلوی کیس حتی در صورت نصب صحیح کابل بیشتر مناسب برای کیبرد یا موس و دیوایس های مشابه هست .
3. مسئله بعدی safe remove کردن هارد و در نتیجه spin down کردن آن قبل از جدا کردن کابل هست . از اونجایی که هارد شما وسترن هست کافیست که نرم افزار WD smart ware رو نصب کنید و برای safe remove کردن روی آیکونی که شبیه کله آدم هست راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو بزنید (در system tray این آیکون دیده میشود) .
4. نیازی به پارتیشن بندی هم نیست . فولدر بندی کنید .
5. یه کیف مناسب هم بخرید تا هارد در موقع حمل و نقل آسیب نبیند .
6. از تا کردن کابل usb شدیداً خودداری کنید که باعث پارگی کابل میشود (این پارگی و بریده شدن سیم ممکنه قابل رویت هم نباشه). همچنین در موقع وارد کردن کابل در پورت usb هارد با ملایمت رفتار کنید .
7. با استفاده از نرم افزارهای کنترل کننده مراقب دمای هارد هم باشید و هارد رو در جای گرم مثل هوای خروجی پشت کیس قرار ندهید .
Last edited by ata.royalfalcon; 18-04-2012 at 21:39.
اتفاقا دقیقا همین مورد رو میخواستم سوال کنم
منم یه هارد لازم دارم 500 یا 1 ترا منتهی قیمتها خیلی متغییر هست
قبل عید خواستم بگیرم 500 بود حدود 140-50 تومن و گفتم بزارم بعد عید , الان همون 500 شده 190 !?
نمیدونم تا کی این وضعیت ادامه داره و آیا قراره بالاتر بره یا نه?!
موندم بخرم یا نه, معلوم نیست میره بالا یا میاد پایین!?
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
سلام دوست عزيز ممنونم
500 گيگ پاسپورتي هست 190 ت خريدم
مرسي از توضيحات مفيد و كاملتون
فقط يه چيز مي مونه كه نگرانشم اونم ويروسي شدن هست من فلش مموري كه ويروس بگيره زياد داشتم كه كاملا اطلاعاتم رو خراب مي كردن و غير قابل استفاده..
بخاطره همين نگران اين مسئله هستم نرم افزار خاصي هست كه بشه باهاش از اين خطر جلوگيري كرد ؟
Last edited by Cna_1; 19-04-2012 at 10:11.
سلام
ميتونيد از آنتي ويروسهايي كه روي فلش مموري يا هارد اكسترنال نصب ميشوند استفاده كنيد .
مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لينكي كه گزاشتم trial هست و محدوديت 30 روزه دارد .
نكته مهم : با توجه به وجود نرم افزار WD smartware بر روي هارد اكسترنال ، احتمال تداخل عملكرد بين ايندو وجود دارد .
من این رو روی فلش نصب کردم، آپدیت هم شد، ولی به اولین سیستم ویروسی که وصل شد هیچ کاری نتونست انجام بده و فلش آلوده شد و مجبور شدم با اوست پاکسازیش کنم !ميتونيد از آنتي ويروسهايي كه روي فلش مموري يا هارد اكسترنال نصب ميشوند استفاده كنيد .
مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت ازش استفاده کردی؟
مقايسه بين دو هارد جديد و قديم :
هارد adata SH93 كه فقط usb2 بوده .
حجمهاي موجود 500 و 750 گيگ و يك ترابايت .
رنگهاي موجود : زرد مشكي قرمز .
وزن : 240 گرم .
اندازه : 129x97x19.2 به ميليمتر .
هارد adata HD710 كه usb3 هست .
حجمهاي موجود 500 و 750 گيگ و يك ترابايت .
رنگهاي موجود : زرد مشكي آبي .
وزن : 220 گرم .
اندازه : 132x99x21.5 به ميليمتر .
![]()
درود اقا عطا
دومادمون یه هارد سگین 500 گیگ از قبل داشته که استفاده نکرده.حالا میخواد استفاده کنه اینا توش بودن.
اینارو چیکار کنیم؟به چه دردی میخورن؟
از الان اطلاعات رو بریزه مشگلی نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عکسی که گزاشتید نشون میده هارد وسترنه نه سیگیت (سگین ؟؟!!) .
اون نرم افزارها و فولدرها رو دستکاری نکنید . یه فولدر درست کنید و اطلاعات رو داخل آن بریزید .
بعنوان مثال هارد وسترن قابلیت Password protection and hardware encryption داره که فقط با استفاده از اون نرم افزارها امکانپذیر هست . گرچه میتوان مجدداً از سایت وسترن دانلود کرد ولی حجم زیادی دارد .
نکته مهم : در صورتی که هارد رو با استفاده از نرم افزارهای موجود Lock کنید و بصورت اتفاقی اون نرم افزارها پاک بشه دیگه نمیتونید unlock کنید و باید به مراکز تخصصی مراجعه کنید تا هارد رو unlock کنند .
Last edited by ata.royalfalcon; 19-04-2012 at 20:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)