تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 421 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام . یه مشکل با وایرلس

از ابتدا که لپتاپ رو گرفته بودم شرکت دلیران ویندوز و همه ی درایورها رو روش نصب کرده بود و وایرلس هم به خوبی کار میکرد چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم و همه ی درایور ها از جمله wlan 1501 half minicard رو به همراه یه فایل realtek ethernet controller رو هم که مربوط به سخت افزاره درایور وایرلس منه نصب کردم . وایرلس هم از بایوس و کنترل پنل enable و روشنه ولی نمیتونه هیچ شبکه ای رو پیدا کنه به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    خودم فکر میکنم مشکل از قسمت manage wireless networks باشه . چطور میشه در این قسمت تنظیمات رو طوری تنظیم کرد که شبکه های مختلف رو بتونه شناسایی کنه ؟

با تشکرقبلی

کسی هست در مورد بخش های dell battery metter توضیح بده!؟
    از dell battery metter فقط بخش dell extended battery life دارای کاربرده به این صورت که وقتی دارین از باتری استفاده میکنین و این گزینه رو فعال (Enable ) کنید ، باعث صرفه جویی در استفاده از منابع سیستم و افزایش مدت استفاده از باتری میشه .

توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از dell battery metter فقط بخش dell extended battery life دارای کاربرده به این صورت که وقتی دارین از باتری استفاده میکنین و این گزینه رو فعال (Enable ) کنید ، باعث صرفه جویی در استفاده از منابع سیستم و افزایش مدت استفاده از باتری میشه .

توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است.

چرا رو 40% تاکید میکنید.... خوب من بفرض من شارژو 100% میکنم بعد تیک Turn off battery charging رو میزنم تا عملا از باتری برای استفاده از لپ تاپ مورد استفاده قرار نگیره! درسته بعضی ها میگن وقتی باتری 100% شد برق باتری از مدار خارج میشه و باتری رو درگیر نمیکنه.

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است.

چرا رو 40% تاکید میکنید.... خوب من بفرض من شارژو 100% میکنم بعد تیک Turn off battery charging رو میزنم تا عملا از باتری برای استفاده از لپ تاپ مورد استفاده قرار نگیره! درسته بعضی ها میگن وقتی باتری 100% شد برق باتری از مدار خارج میشه و باتری رو درگیر نمیکنه.اما بنظر من این چندان مطمئن بنظر نمیاد.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

40% چیزیه که شرکتهای سازنده باتری پیشنهاد میدن برای کسانی که قصد استفاده از باتری را نداشته باشند و میخواهند طی مدت زمان زیادی از باتری استفاده نکنند البته یه سری هم میگن که خب اگه قصد استفاده از باتری رو ندارین کلا از لپتاپ درش بیارین و یه جای خشک و مرطوب ( مثل جای معمولی یخچال ) نگهداری کنین که اصلا توصیه نمیشه و توی همین تاپیک هم سابقه داشته که یکی از دوستان باتریش رو خارج کرده بود و برق رفته بود و وقتی خواسته بود لپتاپ رو روشن کنه متوجه میشه که هاردش سوخته .بنابراین حتی اگه قصد استفاده طولانی مدت از باتری رو ندارین به هیچ وجه اون رو از لپتاپ خارج نکنید .

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . یه مشکل با وایرلس

از ابتدا که لپتاپ رو گرفته بودم شرکت دلیران ویندوز و همه ی درایورها رو روش نصب کرده بود و وایرلس هم به خوبی کار میکرد چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم و همه ی درایور ها از جمله wlan 1501 half minicard رو به همراه یه فایل realtek ethernet controller رو هم که مربوط به سخت افزاره درایور وایرلس منه نصب کردم . وایرلس هم از بایوس و کنترل پنل enable و روشنه ولی نمیتونه هیچ شبکه ای رو پیدا کنه به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    خودم فکر میکنم مشکل از قسمت manage wireless networks باشه . چطور میشه در این قسمت تنظیمات رو طوری تنظیم کرد که شبکه های مختلف رو بتونه شناسایی کنه ؟

با تشکرقبلی

فکر نمیکنم به اون قسمت manage wireless natworks مربوط باشه
    این پست رو بخون ایشالا که مشکلت رفع میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه godleo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

14 ATI Mobility Radeon™ HD 5650

سلام دوستان عزیز من در مورد درایور گرافیکم به مشکل خوردم و من یک سال 5010 دارم ؛ همیشه درایور گرافیکی که از خود سایت گرفتمو نصب می کردم که مدلش ATI Mobility Radeon™ HD 5650 هستش ، خواستم درایور جدیدشو از سایت amd بگیرم که تنها چیزی که پیدا کردم 11.8 Catalyst Control Center بود ، وقتی نصبش میکنم درایورم و ATI Mobility Radeon™ HD 5000 میشناسونه . . .دوستان اگه در این مورد اطلاع دارند لطفا کمکم کنید . .. . که درایور جدید و اصلی hd 5650 رو از کجا گیر بیارم . . من هرچه قدر که گشتم توی سایت amd پیدا نکردم ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

13

[/RIGHT]
    فکر نمیکنم به اون قسمت manage wireless natworks مربوط باشه
    این پست رو بخون ایشالا که مشکلت رفع میشه
    کد:
    سلام .

نمیدونم چش شده بود ، خودش درست شد منم اصلا کار خاصی نکردم(تو این مدت هم از شارژر استفاده میکردم ) درکل عجیب بود . فکر کنم چون از صبح تا شب وایرلس رو روشن گذاشتم و کاری بهش نداشتم درست شد .
    سلام دوستان عزیز من در مورد درایور گرافیکم به مشکل خوردم و من یک سال 5010 دارم ؛ همیشه درایور گرافیکی که از خود سایت گرفتمو نصب می کردم که مدلش ATI Mobility Radeon™ HD 5650 هستش ، خواستم درایور جدیدشو از سایت amd بگیرم که تنها چیزی که پیدا کردم 11.8 Catalyst Control Center بود ، وقتی نصبش میکنم درایورم و ATI Mobility Radeon™ HD 5000 میشناسونه . . .دوستان اگه در این مورد اطلاع دارند لطفا کمکم کنید . .. . که درایور جدید و اصلی hd 5650 رو از کجا گیر بیارم . . من هرچه قدر که گشتم توی سایت amd پیدا نکردم ممنونم
    شما میتونین از 1 گیگ گرافیکتون استفاده کنین ؟ (مثلا بازی هایی که قبلا اجرا میکردین رو الان اجرا کنین ؟)

درایور کارت گرافیک 5650 هم توی سایت dell.com موجوده میتونین از صفحه ی زیر وانتخاب home users به یکی از سه روش درایورهای لپتاپتون رو دریافت کنید

کد:
    Last edited by "R E Z A"; 02-09-2011 at 22:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه smjhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من این تاپیک رو تازه پیدا کردم و خیلی از صفحاتش رو هم خوندم

فقط یه سوال که ممنون میشم اگه جواب بدید

موقع بازی خیلی داغ میکنه مشکلی واسش پیش نمیاد ؟؟؟

اصلا مناسب بازی هست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بهتره موقع بازی از یه کول پد استفاده کنین که دما رو چند درجه ای پایین میاره

تا حالا کسی از بازی کردن با این لپتاپ به مشکلی برنخورده

10. 2 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم درایور گرافیک 5470 رو از سایت AMD تهیه کردم چون درایورهای سایت دل خیلی قدیمی شده
    دقت کنید در بخش درایورهای مربوط به نوت بوک دنبال درایور مورد نظرتون بگردید
    علاوه بر catalyst که فکر میکنم مهمترین نرمافزار مربوط به گرافیکتونه چندتا نرم افزار دیگه هم نشون میده که بهتره دانلود و نصب کنید
    ظاهرا برای تمام سریهای 5XXX درایورهاشون مشترکه
    این لینک درایورهای 64 بیتشه، ببین درست دانلود کردی؟
    کد:
    توجه کن این صفحه 3 سربرگ داره و در هر سربرگ چند نرم افزار وجود داره
    بهتره همه رو دانلود و نصب کنی

12. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه godleo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه روی کاناپه

پيش فرض

منم درایور گرافیک 5470 رو از سایت AMD تهیه کردم چون درایورهای سایت دل خیلی قدیمی شده
    دقت کنید در بخش درایورهای مربوط به نوت بوک دنبال درایور مورد نظرتون بگردید
    علاوه بر catalyst که فکر میکنم مهمترین نرمافزار مربوط به گرافیکتونه چندتا نرم افزار دیگه هم نشون میده که بهتره دانلود و نصب کنید
    ظاهرا برای تمام سریهای 5XXX درایورهاشون مشترکه
    این لینک درایورهای 64 بیتشه، ببین درست دانلود کردی؟
    کد:
    توجه کن این صفحه 3 سربرگ داره و در هر سربرگ چند نرم افزار وجود داره
    بهتره همه رو دانلود و نصب کنی
    ممنمون از راهنمای ، الان خود شما که اینارو نصب کردی ؛ DEVICE MANAGER اتون درایوره گرافیکت همون 5470 شناخته ؟ من یکی از این برنامه هارو نصب کردم که درایورمو 5000 HD میشناسونه !!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •