سلام . یه مشکل با وایرلس
از ابتدا که لپتاپ رو گرفته بودم شرکت دلیران ویندوز و همه ی درایورها رو روش نصب کرده بود و وایرلس هم به خوبی کار میکرد چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم و همه ی درایور ها از جمله wlan 1501 half minicard رو به همراه یه فایل realtek ethernet controller رو هم که مربوط به سخت افزاره درایور وایرلس منه نصب کردم . وایرلس هم از بایوس و کنترل پنل enable و روشنه ولی نمیتونه هیچ شبکه ای رو پیدا کنه به نظرتون مشکل از کجاست ؟
خودم فکر میکنم مشکل از قسمت manage wireless networks باشه . چطور میشه در این قسمت تنظیمات رو طوری تنظیم کرد که شبکه های مختلف رو بتونه شناسایی کنه ؟
با تشکرقبلی
کسی هست در مورد بخش های dell battery metter توضیح بده!؟
از dell battery metter فقط بخش dell extended battery life دارای کاربرده به این صورت که وقتی دارین از باتری استفاده میکنین و این گزینه رو فعال (Enable ) کنید ، باعث صرفه جویی در استفاده از منابع سیستم و افزایش مدت استفاده از باتری میشه .
توی قسمت battery life هم اگه اون گزینه رو تیک بزنین حتی اگر از شارژر هم استفاده کنید باعث میشه که باتریتون شارژ نشه . برای کسانی که بیشتر از شارژر و برق برای استفاده از لپتاپ استفاده میکنن این گزینه کاربرد داره به این صورت که شارژ لپتاپ رو روی 40% نگه دارین و این گزینه رو فعال کنین البته با هر بار خاموش روشن یا ریستارت شدن لپتاپ ، تیک این گزینه برداشته میشه و عملا این گزینه هم بی استفاده است