ببر گارانتی![]()
ببر گارانتی![]()
سلام آقا پوریا، مرسی بابت جواب، ففط مسئله اینه که من تو صفحات بین 300 تا 350 همین تایپیک خوندم که بچه های دیگه از گارانتی بردن دستگاهشون به نتیجه ای نرسیده بودن، چون اونجا ازش تست سنگین می گیرن که خوب مسئله ای هم نداره، یعنی رو برنامه های خیلی ساده بوجود میاد، مثل اینترنت اکسپللر یا مثلا تو ورد، و اینکه معلوم هم نمیکنه که چه وقتهایی پیش میاد. واسه همین فکر کنم اگه ببرمش گارانتی بهم خیلی جواب درستی ندارن، گارانتیش الماسه، نمیدونم چه جوابی بهم بدن، خیلی دل خوشی ندارم از گارانتی ها...
سلام برادر عزیز من که راه حل پیدا نکردم ولی الحمدالله چند ماهی هست که این مشکل برام پیش نیومده
به نظر من محلش نذار خود به خود روش کم میشه آخه خودش میاد و میره خیلی هم مشکل ساز نیست و با یبار ریستارت درست میشه و معمولا تو کارای سنگین هم پیش نمیاد من که باهاش کنار اومدم![]()
مرسی آقا محسن، ولی خیلی خنده داره، من باهاش رندر میگیرم، آخ نمیگه، اونوقت تو ورد هنگ میکنه، راستی، من از تو سایت ATI یه درایور جدید گرفتم و نصب کردم، بعدش گذاشتم روی های پرفورمنس، فعلا که چیزی نشده، راستشو بخوای، پشیمون شدم که اینو گرفتم، همون سری F که داشتم بیشتر کارمو راه مینداخت، آخه من فقط برای کد و مکس میخواستم، الان برای شما هنوز این مشکل رو داره یا نه؟
شما ویندوزت چیه عزیز ؟
من خودم با ویندوزی که رو خودش بود خیلی مشکل داشتم ،بلو اسکرین،هنگ ...
یه ویندوز خیلی خوب از اینترنت دانلود کردم با سریال خود دستگاه رجیستر کردم،الان واقعا واقعا راضیم،هرکیم بهااش کار میکنه میگه دستگاه خیلی خوب و روونیه
همین پیشنهاد رو به شما هم میدم
راستی گارانتیت مال کجاس ؟
راستش من 3 هفته است که این دستگاهو گرفتم، ویندوزم 7 هستش و تو این مدت حداقل 5 تا ویندوز 7 مختلف از شرکتهای مختلف یا دوستان که دانلود کردن گرفتم، همین ویندوزها روی کامپیوترم هم هست، اما تا حالا مشکلی ندارم، برای من یکم درکش سخته که چرا تو برنامه های سنگین هیچ مشکلی نیست اما مثلا همین اومدن تو اینترنت یا کار کردن تو فولدرهای ویندوز ممکنه باعث هنگ کردن بشه، البته یه چند باری هم توی اتوکد اینطوری شد، هی به خودم میگم بذارمش کنار برم سر همون سونی وایو
گارانتی الماس هستش
ممنون که پیگیری میکنی
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
راستی، دمای کارت گرافیک در حالت های پرفورمنس وقتی کار خاصی انجام نمی دم روی 65 هستش
این طبیعیه؟
ببین این جوری که بچه ها میگن این مسئله شایعه
شما به نظر من یه تماس با این شماره پشتیبانی فنی شرکت امرتات بگیر ازشون بپرس بگو دقیقا مشکلت رو
امرتات به گارانتی الماس و دیجیتال هم سرویس میده
دمای گرافیکت هم تقریبا نرماله،یعنی تو همون حد و حدوده ،مال من حالت آیدل 59-60 هستش
سلام بله همینطور که شما میفرمایید خیلی خنده داره لپ تاپ من هم حتی تو سنگین ترین بازیا مشکلی نداره ولی وقتی صفحات اینترنت را نگاه میکنم اینطوری میشد که هنوز هم این مشکل را دارم ولی همونطورکه عرض کردم یه چند ماهی میشه که فعلا برام پیش نیومده تغییرات خاصی هم رو لپ تاپ ایجاد نکردم چه از نظر مکان استقرار و چه از نظر نرم افزاری. به هر حال خیلی مهم نیست حداقل برای من. شما هم زیاد جدی نگیر.![]()
سلام این هم وضعیت باطری لپ تاب من هست. من لپ تابم را حدودا خرداد ماه سال گذشته خریداری کردم.
![]()
دوستان سلام
بهتره كه عكسها كم حجم باشه ، اينطوري كاربر dial up بيچاره ميشه كه !!!!
با ابزاري به نام snipping tool كه در ويندوز سون هم موجوده خيلي راحت ميتونين عكس هاي كم حجمتر بگيرين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)