درود به شما این جا گیر کردمچه طور این قبر رو باز کنم؟ (البته بعضیا گفتن DVD مشکل داره) ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود به شما این جا گیر کردمچه طور این قبر رو باز کنم؟ (البته بعضیا گفتن DVD مشکل داره) ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fanii; 11-12-2010 at 15:34.
به الطبع میری درش رو با shift باز میکنی .
خدا خیرت بده
الکی میپلیدم در حالی که هیچ هدفی نبود
کلی به خودم خندیدم
سلام دوستان .
تا نسخه ی سومش نیومده ، بریم ۲ رو بازی کنیم که عقب نیفتیم . فقط برای ۲ کرک درست و حسابی همینی هست که جناب Maggy_P معرفی کردن دیگه ؟! فقط همین کرک رو بریزیم حله ؟
و جایی سراغ دارین که لینک مستقیم گذوشته باشه بازی رو ؟!
ممنون.
.
از کرک SKIDROW استفاده کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HoJJaT_007; 12-12-2010 at 21:43.
سلام . من بازی رو گرفتم . میخوام از طریق پست زیر آپدیت و کرک و ... کنم . (گویا برا همه جواب داده )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنتها همه ی سرور ها پاک کردن فایلا رو. آپدیت رو از تو گیم اسپات دانلود کردم ولی همون اروری که تو پست ذکر شده رو داد .و الآن باید فایلای سیستمی رو دانلود کنم که همونجور که گفتم پاک شده از رو همه سرورها
.
یه عزیزی لطف کنه این فایلای سیستمی و کرک اسکیدروی همون پست رو یه لینک سالم به من بده .
ممنون .
این کرک رو امتحان کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا من اول همینو تست کردم . منتها بعد دانلود و اکسترکت ، خودش ۶ تا فایل جدا میده(چنتا زیپ و ...) . و راهنمایی هم توش نزده که اول چی رو بریزیم و کلا چیکار کنیم . اگه لطف کنی کامل توضیح بدی ممنون میشم چون من اصلا اولی که بازی اومده بود، دیدم که دوبازه سیستم قفل و ... خرکی گذوشته روش کل یوم بیخیالش شدم و اصلا نمیدونم سرور آفلاین و ... چیه . لطف کن مرحله ای بگو چیکار کنم .
پس من الآن بازی رو نصب کردم و کرکی که شما دادی رو هم دانلود . چیکار کنم دیگه ؟!
خیلی ممنون.
.
فایل دانلود شده رو باز کنید
از چهار فایل زیپ :
اولین فایل رو نصب کنید.
دومی رو توی محل نصب بازی بریزید.
Program Files\Assassin's Creed II\Ubisoft
سومی هم باید توی پوشه ی لانچر بازی ریخته بشه.
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
چهارمی هم دوباره توی محل نصب بریزید :
Program Files\Assassin's Creed II\Ubisoft
فایل host رو هم باید اینجا بریزیدش :
C:\Windows\System32\drivers\etc
حالا لانچر جدید رو اجرا کنید و رمز و پسوورد دلخواه ر بهش بدین و بعد بازی اجرا میشه
همش میگه Ubisoft Game Launcher پیدا نمیکنه !!!! دقیقا تو آدرس C > Program Files > Ubisoft > Ubisoft Game Launcher نصبه !!!! بازم میگه نیست !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)