تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 384 از 410 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کجای دنیا اینترنت رو حجمی میفروشن؟
    اینترنت باید نامحدود باشه چه روز چه شب

قیمت اینترنت نامحدود 1 گیگابیت در کشور رومانی
    12 یورو معادل 40 هزارتومنه
    اونوقت من برا اینترنت دومگ با حجم 50 گیگ ماهی 150 تومن پول به مخابرات میدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين ربطي به مخابرات يا شركتاي ديگه نداره
    مشكل از زيرساخته كه پهناي باند كافي نداره
    وگرنه مخابرات يا بقيه isp ها از خداشونه واسه رقابت و پول بيشتر دراوردن اينترنت نامحدود بدن به ملت,ولي خوب پهناي باندشو ندارن!
    اين كه مديريت مخابرات تو بخش adsl ضعيفه درسته.
    ولي گمون نكنم مخابرات و هيچ شركتي خلاف قراردادي كه باهاش ميبندين عمل كنه.
    طبق قرارداد اگه شما اينترنت 2 مگ بگيري سرعت دانلودش 32 هم باشه حق اعتراض نداري!!
    ولي خوب شركتاي خصوصي براي رضايت مشتري يجوري پهناي باندو مديريت ميكنن كه همه راضي باشن.پس بهتره بريد از شركتاي خصوصي اينترنت بگيريد واگر هم خطتون فيبره فعلا بيخيال adsl بشيد

2. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azar2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

وگرنه مخابرات يا بقيه isp ها از خداشونه واسه رقابت و پول بيشتر دراوردن اينترنت نامحدود بدن به ملت,ولي خوب پهناي باندشو ندارن!
    طبق قرارداد اگه شما اينترنت 2 مگ بگيري سرعت دانلودش 32 هم باشه حق اعتراض نداري!!
    ولي خوب شركتاي خصوصي براي رضايت مشتري يجوري پهناي باندو مديريت ميكنن كه همه راضي باشن.پس بهتره بريد از شركتاي خصوصي اينترنت بگيريد واگر هم خطتون فيبره فعلا بيخيال adsl بشيد
    مخابرات هم مقصره من قبلا ساتیا داشتم راضی بودم
    شرکتهای خصوصی خیلی بهتر از مخابرات هستند
    اما حالا به دلیل فیبر نوری مجبورم از مخابرات اینترنت بگیرم
    من در خواست خط تلفن مسی کردم بم ندادن چون مخابرات انحصار طلبه هدفش اینه همه مجبور بشن از خودش اینترنت بخرن
    نه وضعیت اینترنت رو درست میکنند نه خط مسی میدن از جای دیگه اینترنت بگیریم

4. 2 کاربر از azar2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه md70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    L O S T

پيش فرض

حالت خوبه دوست عزیز ؟؟!!!

زیرساخت پهنای باند کافی نداره ؟!! LOL

تو همین فروما سرچ کنید دانلودر پیدا میکنید که با پارتی بازی و اینا پهنای باند گرفته با سرعت 60 مگابایت بر ثانیه نه مگابیت !!! داره برای مشتریاش دانلود میکنه و پول درمیاره !!:

اینا به یه دلایلی نمیخوان بیشتر از یه مقداری اینترنت و سرعت رو در اختیار مردم بذارن همین و الا افغانستان و عراق هم وضع پهنای باند اینترنتشون از ایران بهتره

از طرف دیگه وقتی دارن اینترنت به این آشغالی رو در اختیار مردم عادی میذارن و معادل قیمت اینترنت نامبر وان کشورهای پیشرفته از مردم پول میگیرن چه نیازیه که برن سراغ ارائه پهنای باند بالاتر ؟!
    Last edited by md70; 24-09-2015 at 01:11.

6. 4 کاربر از md70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حالت خوبه دوست عزیز ؟؟!!!

زیرساخت پهنای باند کافی نداره ؟!! LOL

تو همین فروما سرچ کنید دانلودر پیدا میکنید که با پارتی بازی و اینا پهنای باند گرفته با سرعت 60 مگابایت بر ثانیه نه مگابیت !!! داره برای مشتریاش دانلود میکنه و پول درمیاره !!:
    لينك بدين تا ببينيم !!!
    60 مگابايبت بر ثانيه؟يعني 480 مگابيت , كل شركت هاي خصوصي تو اراك روي هم پهناي باندشون اينقدر نيست
    اگر هم كسي اين پهناي باندو داشته باشه زير ماهي 40-50 ميليون تومن در ماه هزينه ش نيست!!

اینا به یه دلایلی نمیخوان بیشتر از یه مقداری اینترنت و سرعت رو در اختیار مردم بذارن همین و الا افغانستان و عراق هم وضع پهنای باند اینترنتشون از ایران بهتره

از طرف دیگه وقتی دارن اینترنت به این آشغالی رو در اختیار مردم عادی میذارن و معادل قیمت اینترنت نامبر وان کشورهای پیشرفته از مردم پول میگیرن چه نیازیه که برن سراغ ارائه پهنای باند بالاتر ؟!
    اگر هم فرضا همچين چيزي وجود داشته باشه ربطي به مخابرات يا بقيه isp ها نداره , isp پهناي باند رو از زير ساخت ميگيره و با يه مبلغي سود كه از مشترك ميگيره و يه سري شرايط كه به مشترك گفته ميشه تقسيمش ميكنه بين مشتركينش,محدوديتي هم باشه از سمت زيرساخته كه يه سازمان دولتيه و پهناي باندو دراختيار شركت هاميذاره.و كلا پهناي باند گرونه تو ايران دليلش هم ممكنه بخاطر تحريم باشه يا دلايلي كه ما ازش خبر نداريم!
    بعدش گيريم يه شركت يا دوشركت واسه سود بيشتر كم فروشي كنن به قول شما ,يعني اين همه isp داريم يعني هيچكدوم واسه رقابت دلشون نميخواد سرعت بالاتر بدن به مشترياشون؟!!!؟

8. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مخابرات هم مقصره من قبلا ساتیا داشتم راضی بودم
    شرکتهای خصوصی خیلی بهتر از مخابرات هستند
    اما حالا به دلیل فیبر نوری مجبورم از مخابرات اینترنت بگیرم
    من در خواست خط تلفن مسی کردم بم ندادن چون مخابرات انحصار طلبه هدفش اینه همه مجبور بشن از خودش اینترنت بخرن
    نه وضعیت اینترنت رو درست میکنند نه خط مسی میدن از جای دیگه اینترنت بگیریم
    adsl مخابرات كلا همه چي از جمله سايت و امور مشتركين و پشتيبانيش داغونه/ اميدوارم با ظهور تكنولوژي هاي جديدوايرلس مثل 3g , 4g كلا نسل adsl و كابل ورچيده بشه
    Last edited by ho3in0861; 24-09-2015 at 02:57.

10. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    L O S T

پيش فرض

لينك بدين تا ببينيم !!!
    60 مگابايبت بر ثانيه؟يعني 480 مگابيت , كل شركت هاي خصوصي تو اراك روي هم پهناي باندشون اينقدر نيست
    اگر هم كسي اين پهناي باندو داشته باشه زير ماهي 40-50 ميليون تومن در ماه هزينه ش نيست!!

اگر هم فرضا همچين چيزي وجود داشته باشه ربطي به مخابرات يا بقيه isp ها نداره , isp پهناي باند رو از زير ساخت ميگيره و با يه مبلغي سود كه از مشترك ميگيره و يه سري شرايط كه به مشترك گفته ميشه تقسيمش ميكنه بين مشتركينش,محدوديتي هم باشه از سمت زيرساخته كه يه سازمان دولتيه و پهناي باندو دراختيار شركت هاميذاره.و كلا پهناي باند گرونه تو ايران دليلش هم ممكنه بخاطر تحريم باشه يا دلايلي كه ما ازش خبر نداريم!
    بعدش گيريم يه شركت يا دوشركت واسه سود بيشتر كم فروشي كنن به قول شما ,يعني اين همه isp داريم يعني هيچكدوم واسه رقابت دلشون نميخواد سرعت بالاتر بدن به مشترياشون؟!!!؟

این اطلاعات ناب و گرانبها رو از کجا میاری شما ؟؟! کلا صحبتات خیلی شبیه صحبت های مسئولین داخل اخبار 20 و 30 !!

بیا این لینک تاپیک اون دانلودر

چک کن شاید دارم خالی میبندم !

آره داره ماهیانه 50 میلیون میده تا نهایت ماهی 5 6 میلیون دربیاره !!

بحث مام مخابرات یا شرکت های خصوصی نیست به طور کلی چیزی که بدیهی و مشخصه اینه که ایران پهنای باند به مقدار کافی داره و اگر هم به فرض محال نداشته باشه به راحتی می تونه تهیه کنه و در اختیار ملت بذاره اصلا و ابدا اینترنت و پنای باند جزو اقلام تحریمی نیست،

سرعت عمومی ADSL فعلی نسبت به اونی که 7 8 سال پیش ارائه میشد تقذریبا هیچ پیشرفتی نداشته و کاملا پر واضحه که یک نیت عمدی و خط قرمز این وسط دخیله.
    پهنای باند گرون ایران هم به همون دلیلیه که گاری های تولید داخل مث پراید و پژو قیمت بنزن !
    Last edited by md70; 24-09-2015 at 10:17.

12. 3 کاربر از md70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

6

این اطلاعات ناب و گرانبها رو از کجا میاری شما ؟؟! کلا صحبتات خیلی شبیه صحبت های مسئولین داخل اخبار 20 و 30 !!

بیا این لینک تاپیک اون دانلودر

چک کن شاید دارم خالی میبندم !

بحث مام مخابرات یا شرکت های خصوصی نیست به طور کلی چیزی که بدیهی و مشخصه اینه که ایران پهنای باند به مقدار کافی داره و اگر هم به فرض محال نداشته باشه به راحتی می تونه تهیه کنه و در اختیار ملت بذاره اصلا و ابدا اینترنت و پنای باند جزو اقلام تحریمی نیست،

سرعت عمومی ADSL فعلی نسبت به اونی که 7 8 سال پیش ارائه میشد تقذریبا هیچ پیشرفتی نداشته و کاملا پر واضحه که یک نیت عمدی و خط قرمز این وسط دخیله.
    پهنای باند گرون ایران هم به همون دلیلیه که گاری های تولید داخل مث پراید و پژو قیمت بنزن !
    دوست عزيز من خودم سروكارم با همين پهناي باند و اينترنته, يعني شغلم اينه و از هزينه و قيمت پهناي باند خبر دارم مث شما به 4 تا تاپيك و حرفاي كه از اين و اون شنيدم رو ملاك قرار نميدم.

من منكر اين نشدم كه زيرساخت پهناي باند كافي داره يا نداره فقط كل بحثم اينه كه كمي سرعت اينترنت و گرون بودنش همش تقصير مخابرات يا بقيه شركتا نيست چون اونا هم دارن پهناي باند رو گرون ميخرن! اوكي؟ ميگم همه تقصيرا رو نندازين گردن شركتاي اينترنتي.

من مثل شما از مسائل پشت پرده مملكت وخط قرمز هاي مملكت خبر ندارم چيزي كه باش سرو كار دارم رو بيان كردم!!

من قيمت اين مقدار پهناي باندرو تو ايران گفتم !! قيمتي كه زيرساخت ميده!! حالا كار ندارم فلان كس تو كدوم سايت چقدر سرعتشه!شما برو همين شركت گذرگاه يا رزنت يا ساتيا سوال كن هزينه 100 مگ پهناي باند ماهيانه چقدره, بهت ميگن

منم نگفتم حتما بخاطر تحريمه كه گرونه گفتم شايد علت ديگه اي هم داشته باشه كه ما ندونيم , برو بالا تر بخون
    Last edited by ho3in0861; 24-09-2015 at 23:23.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    L O S T

پيش فرض

دوست عزيز من خودم سروكارم با همين پهناي باند و اينترنته, يعني شغلم اينه و از هزينه و قيمت پهناي باند خبر دارم مث شما به 4 تا تاپيك و حرفاي كه از اين و اون شنيدم رو ملاك قرار نميدم.
    آره کاملا مشخصه سروکارت با پهنای بانده لازم نبود اشاره کنی !!!

مسائلی ازین قبیل انقد واضحه نیازی نیست جزو وزارت اطلاعات باشی که ازشون سردر بیاری ، دیگه الان هرکسی از وضعیت ADSL و سیاست اینا برای ارائه به مردم مطلع هست مگه اینکه بخوای خودتو بزنی به اون راه !

در کل به جای جا زدن از حرفای چندتا پست قبلت و اینکه بیای بگی من منظورم فلان و بهمان بود سعی کن دیگه توهماتتو تو این تاپیک تخلیه نکنی !

15. 3 کاربر از md70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بنظر میرسه دانلود رایگان امشب داره از حجم کم میکنه - حواستون باشه . جمعه 3-7-94 ساعت 1و24صبح
    Last edited by behrooz3229; 25-09-2015 at 01:25.

17. 3 کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

.......................................
    Last edited by ho3in0861; 25-09-2015 at 02:46.

19. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •