تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 1291 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434484884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خرید وایمکس (در ایران)
    بزرگترین اشباه
    والسلام
    خواهشا انقدر مطق صحبت نکنید. در این مملکت هیچ چیزی درست ارائه نمیشه. می خواد وایمکس باشه می خواد محصولات ایران خودرو. اما اینکه مطلق بگیم یه چیزی بده و والسلام به نظر من یه مقدار ظلم در حق اون افرادیه که شاید وایکس براشون خوب باشه و با حرف شما شک بهشون وارد بشه.
    به عنوان مثال الان من وایمکس دارم و ازش تا حدودی راضی ام. شما ناراضی . پس مثل من و شما زیاده. بخاطر اون هایی که راضی اند خواهش می کنم از اینطور پیغام ها ندید.
    ممنونم.

2. 3 کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان پسر عموی من اکانت دائمی 128 کیلو با حجم دانلود ماهانه 3 گیگ رو داره!الان 1-2 ساله.با مودم USB.
    حالا میخواد اکانتشو اعتباری کنه.آیا میتونه؟ایرانسل این تغییر رو انجام میده؟یا باید یه حساب جدید و شناسه جدید بگیره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یک سوالی داشتم من فرضا اینجا تهران وایمکس دارم اگه فرضا مسافرت برم شمال مثلا رشت ایا میتونم از اینترنتم استفاده بکنم ؟

با دکل های ایرانسل کار میکنه ؟ یعنی هر جا انتن ایرانسل بده ؟

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوالی داشتم من فرضا اینجا تهران وایمکس دارم اگه فرضا مسافرت برم شمال مثلا رشت ایا میتونم از اینترنتم استفاده بکنم ؟

با دکل های ایرانسل کار میکنه ؟ یعنی هر جا انتن ایرانسل بده ؟
    بله شما هر جا که وایمکس ایرانسل پوشش بده میتونی مودمتو ببری و کانکت بشی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

متوجه منظورم نشدی . مثلا تهران و چند تا شهر دیگه پوشش میدن مثلا استان گیلام پوشش نداره ؟ ایا بازم میشه استفاده کردش ؟

ایا از دکل ایرانسل که برای موبایلهاست استفاده میکنه ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متوجه منظورم نشدی . مثلا تهران و چند تا شهر دیگه پوشش میدن مثلا استان گیلام پوشش نداره ؟ ایا بازم میشه استفاده کردش ؟

ایا از دکل ایرانسل که برای موبایلهاست استفاده میکنه ؟
    ببین دوست گلم، شما با مراجعه به سایت وایمکس ایرانسل می تونی اطلاعات دقیق راجع به پوشش وایمکس در شهرهایی که ایرانسل مجوز داره رو به دست بیاری. دقت کنید که پوشش تلفن های همراه ایرانسل هیچ ربطی به وایمکسش نداره. باید وایمکس پوشش داشته باشه تا بتونید استفاده کنید.
    موفق باشید.

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

سلام

درخواست پوزش به خاطر تکرار سوال

1-میشه مودم wifi ایرانسل رو به مسافرت برد و برای چند روز ازش روی کامپیوتر دیگری استفاده کرد؟
    2-برای طرح اعتباری وایمکس ایرانسل میشه مبلغ کمتری از مبلغ شارژ ماهیانه ی مشخص شده رو واریز و استفاده ی کمتری بکنیم؟
    3-نامه ای که برای استفاده از سرعت 256 کیلو نیازه رو نتونستم اینجا پیدا کنم. حتما دانشگاه باید صادرش کنه؟ یعنی شعبه ی بانکی، شرکتی و ... نمی تونه صادرش کنه؟

سپاس

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

درخواست پوزش به خاطر تکرار سوال

1-میشه مودم wifi ایرانسل رو به مسافرت برد و برای چند روز ازش روی کامپیوتر دیگری استفاده کرد؟
    2-برای طرح اعتباری وایمکس ایرانسل میشه مبلغ کمتری از مبلغ شارژ ماهیانه ی مشخص شده رو واریز و استفاده ی کمتری بکنیم؟
    3-نامه ای که برای استفاده از سرعت 256 کیلو نیازه رو نتونستم اینجا پیدا کنم. حتما دانشگاه باید صادرش کنه؟ یعنی شعبه ی بانکی، شرکتی و ... نمی تونه صادرش کنه؟

سپاس
    1- بله میشه.( در نظر داشته باشید که شهری که می خوایید بهش سفر کنید باید تحت پوشش وایمکس ایرانسل باشه)
    2-در طرح اعتباری این امکان رو ندارید. باید طرح مصرف آزاد رو انتخاب کنید و به صورت آزاد استفاده کنید و از اعتبارتون کم بشه.
    3-اتفاقا بارها راجع به نامه صحبت شده. خود بنده هم یک متن پیشنهادی برای یکی از دوستان گذاشتم. اما در جواب سوالتون باید عرض کنم که بله. میشه از طرف یک شرکت یا سازمان صادر کرد. سر برگ و مهر بون شرکت یا سازمان هست که مهمه.
    موفق باشید.

10. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

ghafari88 عزیز ممنون

من روزای عادی حدود 2 ساعت تو اینترنتم
    طرح آزاد بهتره برام یا اعتباری ؟

12. این کاربر از معرق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ghafari88 عزیز ممنون

من روزای عادی حدود 2 ساعت تو اینترنتم
    طرح آزاد بهتره برام یا اعتباری ؟
    خواهش می کنم.
    1-بابت تشکرت ممنونم اما بهتره اینطور مواقع دکمه تشکر رو پایین تاپیکی که من ایجاد کردم بزنید. (البته خودتون استادید)
    2-ببین داداش گلم؛ این بستگی به استفاده شما داره. واقعا من نمی تونم به شما بگم که طرح آزاد بگیری یا اعتباری. من خودم به شخصه کلا طرح آزاد رو نمی پسندم. ترجیح می دم اعتباری رو داشته باشم. اما اگر احساس می کنی میزان مصرفت پایینه و طرح آزاد از لحاظ مالی به صرفه تره برات اون رو بگیر. پیشنهاد می کنم میزان مصرفت رو تخمین بزن بعد با تعرفه های موجود بهترین گزینه رو انتخاب کن. الان هم که برای مبعث به مدت دو روز ( هشتم و نهم تیر ماه ) طرح تشویقی گذاشته برای سرعت 128 .... موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •