تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 1049 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434484884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

رایان جان

ممنون از جوابت.... بی وایرینگ bi wiring رو هم اگر برام بگی که به چه درد می خوره ممنونت می شم....

در ضمن، تو دفترچه آمپ پایونیر 920 من نوشته که برای گرفتن کیفیت بهتر و بالاتر (به قول خودش High Quality 5.1 Surround) می تونم دو تا سیم به خروجی های ششم و هفتم آمپ وصل کنم و به ورودی های پایینی اسپیکر بدم.... بعد تو تنظیمات آمپ در بخش اسپیکر چیدمان بی آمپ رو انتخاب کنم و این طوری سیستم بی آمپ می شه و کیفیت صداش بهتر می شه... اما یکی از فروشنده های جمهوری بهم گفت که ما حتی اسپیکر ها و سیستم های گرونتر از این رو هم هیچ وقت بی آمپ نمی کنیم، چون عملا تاثیری نداره و فرقی نمی کنه... حالا من موندم کدومشون راست میگن.... پایونیر یا فروشنده؟؟؟؟
    سلام

Bi Wire به این صورته که شما از 4 رشته سیم استفاده میکنید و 2 سر رشته ها از یک طرف بهم تابیده و به ترتیب به سر قرمز و مشکی آمپ وصل میکنید و 4 سر انتهایی رو به ترتیب برای 2 پورت قرمز و 2 پورت مشکی مجزا وصل میکنید .

در Biamp شما برای کانکتور های بالایی بلندگو از یک خروجی آمپ و برای کانکتورهای پایین از خروجی های سوراند بک استفاده میکنید .

در حالت BiWire من تفاوتی حس نکردم . اما در حالت BiAmp تفاوت در حد 10% بود و کمی بهتر شده بود که ترجیح دادم از بلندگو برای سوراند بک استفاده کنم تا اینکه فرانتها رو Biamp کنم .

2. 2 کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو اين رنج قيمت چيز خوبي نميشه پيشنهاد داد.هيچكدوم هم ورودي اپتيكال ندارند.
    در هر صورت از ال جي مدل LH-769 HTS‎ ميتونه انتخابي براي شما باشه و يا چيز بهتر بخوايد مدل HTS-3530‎ از فيليپس هست.
    و يا مدل HTZ-101DVD‎ و يا HTZ181DVD‎ از پايونير.
    یعنی اینا آنالوگ هست و اصلا ورودی دیجیتال نداره؟
    من می خوام سه تا کنسول رو به تی وی بزنم و بعد صدا رو از تی وی به سینما وصل کنم حالا چه با اپتیک چه با HDMI
    فکر کنم بشه دیگه از یکی از این دو طریق صدای 5 کاناله گرفت، درسته؟
    Last edited by mhroozbeh; 04-05-2011 at 17:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به دوستان گلم

یه زحمت واسه اساتید محترم داشتم

میخوام یه سینمای خانگی بخرم به قیمت بین 400 تا 500 لطف کنید تو این رنج قیمت بهترین ها رو با بیشترین آپشنها بهم معرفی کنید

راستش چند روزیه دارم خودم میگردم اما انقدر برند مختلف هست که هر کدومم مدلهای زیادی دارن که آدم مات و مبهوت میمونه از

خوده فروشنده هم میپرسی که هیچ کدوم نمیگه ماست من ترشه !!!

واسه همینم اومدم دست بدامن شما دوستای گلم شدم بگید چه کنم...ضمنا اگه تفاوتی میکنه تلویزیونم LG هست..رو هیچ برند خاصی هم تعصب ندارم...منتظر جوابتون هستم...ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به اساتيد محترم
    ميخواستم بدونم براي پخش صداي دالبي 5.1 ميبايست موزيك يا فيلم قابليت صداي دالبي رو داشته باشه يا نه ؟
    مثلا در موقع گوش دادن به موسيقي فقط صدا از باندهاي جلو مي آيد و باندهاي عقب و مركز صدايي ندارند .آيا اين مورد تو همه سينماهاي خانگي هست يا كه تنظيم خاصي نياز داره .
    ممنون ميشم راهنمايي كنين .
    با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خدمت همه اساتید بخصوص برایان عزیز سلام عرض میکنم.
    یه سینما خانگی r33 پایونیر خریداری کردم.یه مشکل اساسی دارم و اینکه صدا رو فقط از طریق دی وی دی پلیر از طریق کابل avدارم و از طریق کابل اچ دی که به پلی استیشن 3 وصل میکنم صدایی ندارم چکار باید کنم؟

اصلا" عجیب قریبه صدا رو فقط از طریق همون دی وی دی پلیری که بهم دادند دارم مثلا" حتی یه دونه اچ دی پلیر وسترن دیجیتال رو هم وصل کردم چه از طریق کابل av و چه اچ دی هیچ کدوم صدا ندارم
    آیا میتونم ز طریق کابل نوری یا اپتیکال صدارو از این طریق داشته باشم؟
    یه سوال دیگه دارم .آیا میتونم با پلی استیشن 3 که بلوری پخش میکنه فیلم های سه بعدی را در تلویزیون ال سی دی که سه بعدی نیست ببینم؟
    Last edited by akbar6222; 05-05-2011 at 12:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[SIZE="5"]کسی تو این تاپیک نیست جواب مردم رو بده [/SIZE]

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یعنی اینا آنالوگ هست و اصلا ورودی دیجیتال نداره؟
    من می خوام سه تا کنسول رو به تی وی بزنم و بعد صدا رو از تی وی به سینما وصل کنم حالا چه با اپتیک چه با HDMI
    فکر کنم بشه دیگه از یکی از این دو طریق صدای 5 کاناله گرفت، درسته؟
    نه تو اين رنج قيمت اينطوريه.شما اگر بتونيد مثلا بودجتون رو 100 تومن افزايش بديد مدل هايي از ال جي هست كه ورودي HDMI هم داره.

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

سلام به دوستان گلم

یه زحمت واسه اساتید محترم داشتم

میخوام یه سینمای خانگی بخرم به قیمت بین 400 تا 500 لطف کنید تو این رنج قیمت بهترین ها رو با بیشترین آپشنها بهم معرفی کنید

راستش چند روزیه دارم خودم میگردم اما انقدر برند مختلف هست که هر کدومم مدلهای زیادی دارن که آدم مات و مبهوت میمونه از

خوده فروشنده هم میپرسی که هیچ کدوم نمیگه ماست من ترشه !!!

واسه همینم اومدم دست بدامن شما دوستای گلم شدم بگید چه کنم...ضمنا اگه تفاوتی میکنه تلویزیونم LG هست..رو هیچ برند خاصی هم تعصب ندارم...منتظر جوابتون هستم...ممنون
    خب اگر تفكيك صدا براتون مهمتر از هر چيز ديگه اي باشه مدل 787 پايونير و مدل 5550 فيليپس هم هست.

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

سلام به اساتيد محترم
    ميخواستم بدونم براي پخش صداي دالبي 5.1 ميبايست موزيك يا فيلم قابليت صداي دالبي رو داشته باشه يا نه ؟
    مثلا در موقع گوش دادن به موسيقي فقط صدا از باندهاي جلو مي آيد و باندهاي عقب و مركز صدايي ندارند .آيا اين مورد تو همه سينماهاي خانگي هست يا كه تنظيم خاصي نياز داره .
    ممنون ميشم راهنمايي كنين .
    با تشكر
    بله حتما بايد صداي چند كاناله داشته باشيد تا چند كاناله بشنويد.البته سينماها معمولا حالتي مثل Multichanel نيز دارند كه تو اين حالت صدا از هم بلندگوها پخش ميشه ولي باز هم چندكاناله نيست.
    موزيكي كه به صورت استريو ركورد شده بايد به صورت استريو گوش داد وگرنه حس موزيك بهت منتقل نميشه.مثلا اگر شمارو روي حالت prologic II قرار بديد صداي استريو رو از همه كانال ها خواهيد داشت ولي حس موزيك رو از دست خواهيد داد.

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

یه سینما خانگی r33 پایونیر خریداری کردم.یه مشکل اساسی دارم و اینکه صدا رو فقط از طریق دی وی دی پلیر از طریق کابل avدارم و از طریق کابل اچ دی که به پلی استیشن 3 وصل میکنم صدایی ندارم چکار باید کنم؟

اصلا" عجیب قریبه صدا رو فقط از طریق همون دی وی دی پلیری که بهم دادند دارم مثلا" حتی یه دونه اچ دی پلیر وسترن دیجیتال رو هم وصل کردم چه از طریق کابل av و چه اچ دی هیچ کدوم صدا ندارم
    یه سوال دیگه دارم .آیا میتونم با پلی استیشن 3 که بلوری پخش میکنه فیلم های سه بعدی را در تلویزیون ال سی دی که سه بعدی نیست ببینم؟
    سلام.ماشالله چقدر هم ريز نوشتيد.
    در مورد اتصالات يا به دفترچه مراجعه كنيد يا با نمايندگي تماس بگيريد و يا صبر كنيد تا دوستاني كه اين مدل رو دارند جوابتون رو بدهند.
    در هر صورت شما بايد بين ورودي هاتون سوييچ كنيد تا صدارو از ورودي مربوطه بگيريد همينطور براي دستگاهي كه به عنوان سورس صدا داريد استفاده مي كنيد توي تنظيماتش بايد براش تعريف كنيد كه صدارو از كدوم خروجي انتقال بده.(معمولا اينطوريه)
    بله از اپتيكال هم مي تونيد استفاده كنيد.
    فيلم سه بعدي علاوه بر نياز به پلير سه بعدي نياز به پنل سه بعدي و كابل مخصوص و عينك مخصوص رو نيز داره.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من از نمایندگی که پرسیدم گفت که اتصال HDMI آمپ RS33 فقط تصویر رو منتقل میکنه .
    یعنی شما برای صدا باید از اپتیکال یا همون AV استفاده بکنید . که اگه قصد گرفتن صدای 5.1 رو داشته باشید باید از اپتیکال استفاده بکنید.
    البته من خودم این سیستم رو ندارم و نمیدونم چجوریه . اما یکی از دوستام که میخواست RS33 بگیره توی نمایندگی در این مورد (گرفتن همزمان صدا و تصویر از HDMI ) که سوال کردیم این جواب رو به ما داد .

11. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه تو اين رنج قيمت اينطوريه.شما اگر بتونيد مثلا بودجتون رو 100 تومن افزايش بديد مدل هايي از ال جي هست كه ورودي HDMI هم داره.
    یعنی با 400 تومن میشه سینمایی خرید که 4 تا اچ دی ام آی داشته باشه؟ که من بتونم هر سه تا کنسولم رو بهش بزنم و بعد از طریق یه کابل اچ دی ام آی دیگه به تی وی متصلش کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    من یک ضیط سونی مدل DLX5D دارم که صدای دالبی 5.1 با قدرت 4400 وات PMPO یا 400 وات RMS خروجی داره و خراب شده. باند ها همه 8 اهم هستند به غیر از WOOFER که 16 اهم هست و می خواستم یک آمپ KENWOOD ژاپنی مدل J7 که 130 هزار تومان می فروشند بخرم( دسته دوم). امکان وصل کردن باندها به آمپ هست. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •