بسرچ تایپیکو پیدا میکنی
بسرچ تایپیکو پیدا میکنی
چرا تو سایت یو دی کی و فروم اپیک چیزی نگفتن ؟ منبع خبرو بده ....خب اینجا جا داره که خبر سومین پلتفرم UDK رو بدم .
هم اکنون یو دی کی قابلیت ساخت بازی برای سیستم عامل Mac رو نیز پیدا کرده
UDK.COM بیلد سپتامبر . خرجش یه نگکاه کردن به سایتشه![]()
نمیدونم چرا این یو دی کی واسه همه انجینها و سیستم عاملها داره خروجی میده اونوقت این اندروید رو نمیده . اخه سیستم عمل Mac به چه دردی میخوره ! بازیهای بزرگ هم تعداد خیلی خیلی کمیشون واسه این سیستم عامل میدن اونوقت یو دی کی اندروید رو ول کرده چسبیده به Mac !
اگه واسه اندروید هم خروجی بده دیگه شاهکاره
سلام دوستان
ببخشید شرمنده،کسی نمیتونه تو سوالی که تو صفحه 382 مطرح کردم جواب بده؟(درباره pixplant)
اگه نمیتونید یه لطف کنید بجای pixplant یه نرم افزار دیگه معرفی کنید یا اگه کرکی چیزی داره بگید.
ممنــــــــو نــــ
چون که برنامه ای که استفاده می کننین کرک نشده همین . واسه همینه که این واتر مارک روش میندازه
سلام
اینم کرکش روش بریز درست میشه . پستت رو ندیده بودم وگرنه نودتر جواب میدادم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
عزیز من کرکو دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم(رو فایل رار نه ها رو خود کرک)
یه خطا میده که این متنشه:
this application has failed to start because ogremain.dll was not found. re-insyalling the application may fix this problem.
حتی یه بار دیگه هم دانلود کردم ولی فایده ای نداشت.
ممنون میشم کمکم کنید.
اینو که میدونی کرک رو تو محل نصب نرم افزار باید جایگذین فایل اصلی کنی ؟سلام دوستان
عزیز من کرکو دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم(رو فایل رار نه ها رو خود کرک)
یه خطا میده که این متنشه:
this application has failed to start because ogremain.dll was not found. re-insyalling the application may fix this problem.
حتی یه بار دیگه هم دانلود کردم ولی فایده ای نداشت.
ممنون میشم کمکم کنید.
خوب پس الان این ارور میگه یکی از فایلها پیدا نشد لطفا نرم افزار را دوباره نصب کنید
دلیلش میتونه پاک کردن یکیک از فایلها یا اشتباه کپی کردن کرک باشه ! که با دوباره نصب کردنش برطرف میشه
سلام udk گریمو در اوورده هر چی می سازم ارور "paths need to be rebuilt "باید چی کار کنم .نور هم می سازم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)