تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 472 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

حتما از لحاظ نشت روغن مرتب بررسی کن، زیر 3000 باشی موتور رو تعویض می کنن، مرتب از لحاظ نشت روغن بررسی کن رادیاتور رو

فرمایش شما درست، ولی تو تاپیک همساده من گشتم، 620 هم کم مشکل نداره!!! کم و بیش در سطح سمند (نمی گم مال این دزدا بهتره، ولی وقتی حریف ایرانی ها نشم، چطور حریف چینی ها بشم!!!)

عزیزم همون اول بهت گفتم، درب رادیاتورت مشکل داره، توی سمند قبلا هم این داستان رو دیدم، دقیقتر بررسی کن شاید دهنه رادیاتور مشکل داشته باشه یا احتمال زیاد از درش هست
    صدا تا دلت بخواد دارم، صدای ضرضر رو دارم از داشبورد، کنسول وسط، ستون های جلو و عقب
    گیرباکس هم در دنده 5 و 4 بعد از رها کردن دریچه گاز زوزه می کشه
    تازگی ها وقتی استارت می زنم، چیزی در حدود 30 ثانیه ماشین پرپر می کنه، گاز نمی خوره و حالت خفگی داره، نمی دونم چه داستانی پشتش هستش
    در مورد توصیه شما عزیزم فقط یک نگاه به سایت ایران فرغون بنداز وقتی طرح ویژه به قول خودش میذاره، ظرف 12 ساعت همه فروش می ره، انتظارائی داری، از سرمون هم زیاده!!!
    [SPOILER]
    [/SPOILER]

ای آقا چه حوصله ای داری، این دوستمون مثل این 8 ماه گذشته من عصبانی هست از این همه پولی که داده و دور از جونش کلاهی که سرش رفته، آزادی بیان یعنی همین، اجازه بدیم نظرش رو راحت بگه، مطمئن باش همه همچنان سمند رو می خرن!!!

ef7 و tu5 چینی و آشغال شدن، دیگه به درد نمی خورن، حجم مشکلاتشون زیاده

پ.ن: دنا رو دیدم، این 50 میلیون پولشه!!!! این شاهکار صنعت خودرو ما هستش، واقعا اینا مشاور طراحی داشتن؟ به نظر من بی سواد، طراحی جلو کنار خودرو و عقب اصلا تناسب نداره، داخلش رو ندیدم، ولی واقعا با این قیمت اصلا نمی ارزه، خیلی گرونه، تازه فکر می کنم گیرباکس هم دستی نباشه، سپر عقب در نوع خودش جالبه!! نمی دونم چرا اینطوری طراحی شده، اصلا زبان طراحی مخصوصا در قسمت جلوی ماشین رو درک نکردم!!! تقریبا بی معنی و بی تناسب!!! 100 رحمت به کپی های چینی، یک نکته دیگه توی همین برخورد کوچیک از نوع نزدیک! این بود که خودروساز وطنی برای این تازه واردش با این همه تاخیر و سر و صدا یک رینگ منحصر به این خودرو طراحی نکرده و همون رینگی که روی سورن من هست روی دنا هم نصب شده!!! چی بگم

سلام دوستان
    من به تازگی سمند ef7 پایه گاز سوز گرفتم (بهمن 93 کارکرد فعلی 2800) و این تاپیک را روزانه میخوندم ولی عضو نبودم.
    خداروشکر تا حالا مشکل خاصی نداشته. فقط یکبار امداد خودرو اومد در رادیاتورو عوض کرد چون نشتی داشت.

کسی هست بگه با این صدا های وز وز و ضرضر داخل داشبورد که از داشبرد ستون ها و... باید چکار کرد.
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

دوستان درمورد ميزان آب رادياتور:
    تازمانيكه درب رادياتور رو بازكنيد و اون پائين درست سر پيچ 90 درجه (آب و ضديخ )رو مشاهده كنيد مشكلي وجود نداره .سعي كنيد زياد تر از اون آب نريزيد كه سرريز ميشه بيرون .
    نرمالش 3سانتيمتر بالاي اون زانوئي است كه آب وايسته .
    معيار اندازه گيري بين MIN MAX خيلي بد طراحي شده و قابل استفاده نيست .

3. 2 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان درمورد ميزان آب رادياتور:
    تازمانيكه درب رادياتور رو بازكنيد و اون پائين درست سر پيچ 90 درجه (آب و ضديخ )رو مشاهده كنيد مشكلي وجود نداره .سعي كنيد زياد تر از اون آب نريزيد كه سرريز ميشه بيرون .
    نرمالش 3سانتيمتر بالاي اون زانوئي است كه آب وايسته .
    معيار اندازه گيري بين MIN MAX خيلي بد طراحي شده و قابل استفاده نيست .
    این قسمت واقعا بد طراحی شده. اگه بخوایم برحسب درجه بندی سطح آب رو تنظیم کنیم که اصلا نمیشه سطح آب رو دید.
    Last edited by mohamadamin77; 11-03-2015 at 22:54.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی سمند ef7 پایه گاز سوز گرفتم (بهمن 93 کارکرد فعلی 2800) و این تاپیک را روزانه میخوندم ولی عضو نبودم.
    خداروشکر تا حالا مشکل خاصی نداشته. فقط یکبار امداد خودرو اومد در رادیاتورو عوض کرد چون نشتی داشت.

کسی هست بگه با این صدا های وز وز و ضرضر داخل داشبورد که از داشبرد ستون ها و... باید چکار کرد.
    کم هزینه ترین راه حل زیاد کردن سیستم صوتی ماشینتونه
    اگر هم خیلی حساس باشید اول کامل بررسی میکنید ببینید صدا از کجاست
    بعد از اون یا خودتون با استفاده از فوم و ابر و چسب های دوطرفه و باز کردن اون قسمت به برطرف کردنش میپردازید
    یا میتونید ببرید صافکاری ها تا صدا رو برطرف کنن

6. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان

اولین کارِت تنظیم باد لاستیکا باشه. خیلی تاثیر داره. تو لاستیکا 44 تا باد زدن. ببر تنظیم باد تا حد زیادی صداها برطرف میشه. ماشین هم رو فرم میاد هم اینکه کوبش نداره و هم اینکه صدا ها کمتر میشه.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ماشین امشب 1000 کیلومتر را رد کرد
    مشکل فنی خدا را شکر فعلا نداره فقط همون نواقص مونتاژی
    البته صدای ضرضر داخل داشبرد در صورتی که ضبط خاموش باشه آزار دهنده اس حتی برای من که اصلا آدم حساسی نیستم
    شتابش نسبت که روزهای اولی که تحویل گرفتم کمی بهتر شده
    روغن ، فیلتر روغن و واسکازین را احتمالا هفته دیگه تعویض می کنم
    برای روغن یکی از دو مدل ایرانول رویال یا پارس سوپر پیشرو را انتخاب می کنم
    برای واسکازین اول نظرم روی اسو هست اگر گیر نیاوردم میرن به سمت الف

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان

اولین کارِت تنظیم باد لاستیکا باشه. خیلی تاثیر داره. تو لاستیکا 44 تا باد زدن. ببر تنظیم باد تا حد زیادی صداها برطرف میشه. ماشین هم رو فرم میاد هم اینکه کوبش نداره و هم اینکه صدا ها کمتر میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

راستی باد لاستیک ها را طبق همون چیزی که توی صندوق عقب و دفترچه زده باید تنظیم کرد؟ برای من پایه گازسوزه چرخ های عقب باید فشار بیشتری داشته باشند.

سوال دیگه هم در باره رینگ:
    آیا می ارزه رینگ ها را عوض کرد یا نه. تغییر خاصی تو عملکرد ماشین بعد از تعویض رینگ ها (آلیاژی به جای فولادی که رو ماشین ها میذارن) محسوس هست یا فایده ای برای ماشین داره. قیمت رینگ های شرکتی را کسی داره و اینکه رینگ ماشینی که 3000 تا کارکرده را ور میدارن مابه التفاوت بگیرن یا نه؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

راستی باد لاستیک ها را طبق همون چیزی که توی صندوق عقب و دفترچه زده باید تنظیم کرد؟ برای من پایه گازسوزه چرخ های عقب باید فشار بیشتری داشته باشند.

سوال دیگه هم در باره رینگ:
    آیا می ارزه رینگ ها را عوض کرد یا نه. تغییر خاصی تو عملکرد ماشین بعد از تعویض رینگ ها (آلیاژی به جای فولادی که رو ماشین ها میذارن) محسوس هست یا فایده ای برای ماشین داره. قیمت رینگ های شرکتی را کسی داره و اینکه رینگ ماشینی که 3000 تا کارکرده را ور میدارن مابه التفاوت بگیرن یا نه؟

ممنون
    من رفتم آپاراتی رو 35 تنظیم کرد. البته تو تعویض روغن میخوام طبق راهنمای صندوق عقب تنظیمشون کنم. بهتره منتظر پاسخ اساتید باشید. من زیاد سر در نمیارم. چون با تنظیم باد لاستیکا اوضاعم بهتر شد به شما هم پیشنهاد دادم.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

باد لاستيكاتون رو روي 29 الي 30 تنظيم كنيد نه كمتر و نه بيشتر .
    ضمناً خودتون يه گيج تنظيم باد داشته باشين و هفته اي يكبار اين كار رو انجام بديد چون گيچ آپاراتي ها با هم متفاوند و اصلاً كاليبره نيستند .
    اگه هم ميتونين كه يك پمپ باد با شارژ جافندكي ماشين بخريد و از آپاراتي بي نياز باشين و توي سفر هم خاطر جمع .
    من يه مدل چينيشو خريدم كه خودش گيج فشارسنج باد هم داره به مبلغ 45 هزارتومن كه خيلي هم خوب كار ميكنه و لاستيك پاترول هم باهاش باد ميزنم .
    موفق باشد

14. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •