حتما از لحاظ نشت روغن مرتب بررسی کن، زیر 3000 باشی موتور رو تعویض می کنن، مرتب از لحاظ نشت روغن بررسی کن رادیاتور رو
فرمایش شما درست، ولی تو تاپیک همساده من گشتم، 620 هم کم مشکل نداره!!! کم و بیش در سطح سمند (نمی گم مال این دزدا بهتره، ولی وقتی حریف ایرانی ها نشم، چطور حریف چینی ها بشم!!!)
عزیزم همون اول بهت گفتم، درب رادیاتورت مشکل داره، توی سمند قبلا هم این داستان رو دیدم، دقیقتر بررسی کن شاید دهنه رادیاتور مشکل داشته باشه یا احتمال زیاد از درش هست
صدا تا دلت بخواد دارم، صدای ضرضر رو دارم از داشبورد، کنسول وسط، ستون های جلو و عقب
گیرباکس هم در دنده 5 و 4 بعد از رها کردن دریچه گاز زوزه می کشه
تازگی ها وقتی استارت می زنم، چیزی در حدود 30 ثانیه ماشین پرپر می کنه، گاز نمی خوره و حالت خفگی داره، نمی دونم چه داستانی پشتش هستش
در مورد توصیه شما عزیزم فقط یک نگاه به سایت ایران فرغون بنداز وقتی طرح ویژه به قول خودش میذاره، ظرف 12 ساعت همه فروش می ره، انتظارائی داری، از سرمون هم زیاده!!!
[SPOILER]
[/SPOILER]
ای آقا چه حوصله ای داری، این دوستمون مثل این 8 ماه گذشته من عصبانی هست از این همه پولی که داده و دور از جونش کلاهی که سرش رفته، آزادی بیان یعنی همین، اجازه بدیم نظرش رو راحت بگه، مطمئن باش همه همچنان سمند رو می خرن!!!
ef7 و tu5 چینی و آشغال شدن، دیگه به درد نمی خورن، حجم مشکلاتشون زیاده
پ.ن: دنا رو دیدم، این 50 میلیون پولشه!!!! این شاهکار صنعت خودرو ما هستش، واقعا اینا مشاور طراحی داشتن؟ به نظر من بی سواد، طراحی جلو کنار خودرو و عقب اصلا تناسب نداره، داخلش رو ندیدم، ولی واقعا با این قیمت اصلا نمی ارزه، خیلی گرونه، تازه فکر می کنم گیرباکس هم دستی نباشه، سپر عقب در نوع خودش جالبه!! نمی دونم چرا اینطوری طراحی شده، اصلا زبان طراحی مخصوصا در قسمت جلوی ماشین رو درک نکردم!!! تقریبا بی معنی و بی تناسب!!! 100 رحمت به کپی های چینی، یک نکته دیگه توی همین برخورد کوچیک از نوع نزدیک! این بود که خودروساز وطنی برای این تازه واردش با این همه تاخیر و سر و صدا یک رینگ منحصر به این خودرو طراحی نکرده و همون رینگی که روی سورن من هست روی دنا هم نصب شده!!! چی بگم