تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 432 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یک مشکل خوردم من ترم اول هستم تو ترم اول به ما 14 واحد دادن دوتا درس ریاضی پیش و عمومی به ما دادن و یک استاد
    من با استاد مشکل خوردم و احساس میکنم میخواد من بندازه ایا راهی هست بشه این درس حذف کرد از بخش اموزش پرسیدم گفت 14 واحد باشه امکان حذف نیست
    به نظرتو به مسئول اموزش این موضع گزارش بدم بد نمیشه استادش خوب درس میده ولی کلا رفتاری بدی داره همش دوست داره افراد ضایع کنه
    الان دیگه من صبر تموم شده جلسه اخر حرفی زد که این سوژه بعضی شاگرد کلاس شد برای تمسخر بنده
    چه کنم؟! نمیدونم این چه گیری که کرده بودم کلا من سر کلاس همیشه اروم کار به کسی ندارم ولی این استاد باید بیفته بیخ ریش من ....
    Last edited by Fusi0n; 13-12-2014 at 12:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من می خوام که برای ترم بعد از شهرستان به تهران مهمانی بگیرم تو رشته خودم چون خودم ساکن تهرانم...البته از نظره خانوادگی تو شهرستان مشکلی ندارم چون اقوام هستن ولی خانواده خودم و دوستام و همه کس و کارام تهرانن..می خوام بدونم علمی کاربردی مهمانی دائم هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟به غیر ار انتقال دائم با تغییر رشته
    بعد انتقال دائم با تغییر رشته چه شرایطی باید داشته باشه؟؟؟از یه طرفم نمی خوام که باعث بشه رو نمراتم تاثیره بد بزاره به نظرتون من چی کار کنم؟؟؟من دو ترمم بیشتر نمونده که تموم بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :فرق مدرک در اینه که وزرات علوم زیرش مهر میزنه و برای ترجمه مشکلی پیش نمیاد ولی مدرک مثلا دانشگاه آزاد رو وزارت علوم مهر نمی کنه و برای ترجمه اینجور چیزا مکافات داره...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    یک مشکل خوردم من ترم اول هستم تو ترم اول به ما 14 واحد دادن دوتا درس ریاضی پیش و عمومی به ما دادن و یک استاد
    من با استاد مشکل خوردم و احساس میکنم میخواد من بندازه ایا راهی هست بشه این درس حذف کرد از بخش اموزش پرسیدم گفت 14 واحد باشه امکان حذف نیست
    به نظرتو به مسئول اموزش این موضع گزارش بدم بد نمیشه استادش خوب درس میده ولی کلا رفتاری بدی داره همش دوست داره افراد ضایع کنه
    الان دیگه من صبر تموم شده جلسه اخر حرفی زد که این سوژه بعضی شاگرد کلاس شد برای تمسخر بنده
    چه کنم؟! نمیدونم این چه گیری که کرده بودم کلا من سر کلاس همیشه اروم کار به کسی ندارم ولی این استاد باید بیفته بیخ ریش من ....
    به نظره من کاری به استاد نداشته ....

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام دوستان
    از طریق حذف پزشکی میشه حذف کرد . گواهی استراحت برای اون روز امتحان بیار و روز امتحان درس حاظر نشو .

اینطوری حتی زیر 14 واحد هم بشه کاری ندارند .

5. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از طریق حذف پزشکی میشه حذف کرد . گواهی استراحت برای اون روز امتحان بیار و روز امتحان درس حاظر نشو .

اینطوری حتی زیر 14 واحد هم بشه کاری ندارند .
    چطوری میشه این گرفت پیش یه پزشک برم ؟! راحت میشه گرفت ؟!
    بعد دوتا درس تابلو نمیشه ؟! چیزی که هست اینجا استاد هر موقع دلشون خواست امتحان میگرن ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

چطوری میشه این گرفت پیش یه پزشک برم ؟! راحت میشه گرفت ؟!
    بعد دوتا درس تابلو نمیشه ؟! چیزی که هست اینجا استاد هر موقع دلشون خواست امتحان میگرن ؟!
    دو تا درس که سهله من 18 واحد رو انقدر حذف کردم که فقط 6 واحد تو یک ترم پاس کردم . (که بنا به مشکلاتی نتونستم اون ترم به درسام برسم)

برای حدود 4 تا از درس ها 4 تا گواهی پزشکی اوردم .

برای گرفتن گواهی پزشکی :

1- یا باید اشنا داشته باشی تا راحت بهت بده .

2 - یا اینکه بری دکتر و واسه دکتر فیلم بازی کنی (که این به شدت توصیه میشه) فقط تابلو نکنی . اخرش هم گواهی استراحت بگیر از دکتر تاریخش رو همون روز امتحانت باید بزنه .

----------------

منظورتون رو از بخش قرمز رنگ متوجه نشدم . باید ترم بعدی درس رو دوباره در انتخاب واحد اخذ کنید .

موفق باشی.

8. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    ببخشین
    با معدل 13/59 دیپلم هم قبول میکنه دانشگاه علمی کاربردی .بدون کنکور؟؟؟؟
    رشتم تجربی بوده

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منم دیپلمم تجربی بود معدلمم تقریا عین ماله شما بود که رشته حسابداری قبول شدم علمی کاربردی معدلت 10 هم باشه قبول میشی 100%

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بچه ها ورودی بهمن کی ثبت نام میکنه؟
    انگار آزاد شروع کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    ببخشید سوالی دارم دانشگاه گفته اگر این ترم تصویه حساب نکنید نمیزاریم امتحان بدهید قبلا هم گفته بودند اما انگار ایندفعه جدی تر بوده و گفتند که معرفی نمیکنم برای کارت ورود به جلسه برای امتحان حالا میخواهم بدونم واقعا راست میگن و ترم آخر هم نیستیم ؟ تا حالا شده اینطوری که نزارن دانشجو امتحان بده برای ندادن شهریه ؟ اگر این کار را کردین آیا این کار قانونی است ؟ ممنون
    Last edited by sara9000; 15-12-2014 at 14:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •