اگر کنسولتون تمیز هست، بالای 700 تومن میتونید بفروشید ( با احتساب دسته اضافه و 50 تا بازی )
اگر کنسولتون تمیز هست، بالای 700 تومن میتونید بفروشید ( با احتساب دسته اضافه و 50 تا بازی )
مرسی ممنون
دوباره بکن من اصلا قصد فروش ندارم
اره کنسولش خیلی تمیزه روزی یک بار خودم با کف مخصوص تمیزش میکنم. تمام قطعاتش سالم. اخرین اپدیت رو هم داره
فقط بخاطر بازی هوی رین و انچارتد میخوام بفروشمش
پس کلا زیر 700 نفروشم.نه؟
نه دوست عزیز زیر 700 نده .. حالا اگه دوست داشتی 690 بدی بده!
زیاد اهل گیم نیست و اکثرا فوتبال
یه کنسول ps3 یا ایکس باکس قیمتاش چطوره و اینکه برای بازی فوتبال کدوم مناسبتره pes
تا حدود 300دلار چه چیزایی هست
سلام من یک PSP میخوام برای دختر 10 ساله ام مدل و قیمت را ممنون میشم زودتر بدید که قبل از عید بخرم
توصیه میکنم مدل E1000 رو تهیه کنید،قیمت هم حدود 350 تا 400...............
سلام.
من اصلا اهل بازی بخصوص بازی با کنسول نیستم.
آخرین باری هم که با کنسول بازی کردم مربوط میشه به 15 سال پیش و اونهم با سگا بود.:d
خلاصه اینها رو گفتم که بگم هیچی از کنسول و ... سر در نمیارم.
خب، حالا میخوام برای تولد برادرم یک کنسول براش هدیه بگیرم، موندم که چی باید بخرم؟
قیمتش زیاد مهم نیست ولی جنس پدر مادر دار باشه.
یه چیزی میخوام که علاوه بر دسته های معمولی وایرلس، از این دسته های تعاملی هم داشته باشه (از همونهایی که مثلا باهاش توی بازی بوکس مشت میزنند، یا مثلا تنیس و گلف و ... بازی میکنند)
همچنین برای بازیهای ماشین سواری هم فرمان و .. داشته باشه.
تا اونجا که شنیدم کنسول های معروف الان پلی استیشن 3 و ایکس باکس هستش.
پیشنهاد شما چیه؟ کدوم رو بخرم؟ و ترجیحا یه حدود قیمت هم بدید.
ممنون.
موفق باشید.
xbox360 بگیرید
خود کنسول در دو مدل بدون هارد و دارای هارد 250 گیگ عرضه میشه به قیمتهای 1300 و 1400
برای این مورد باید کینکت بگیرید که حدود 400 اضافه میشه به قیمت بالااز این دسته های تعاملی هم داشته باشه (از همونهایی که مثلا باهاش توی بازی بوکس مشت میزنند، یا مثلا تنیس و گلف و ... بازی میکنند)
میتونید فرمون هم بگیرید برای بازیهای ریسینگهمچنین برای بازیهای ماشین سواری هم فرمان و .. داشته باشه.
ولی اطلاعی از قیمتش ندارم
قیمتهای بالا هم حدودی بود
سلام مجدد.
اتمسفر جان واقعا ممنونم از راهنماییتون.
یه سرچ راجع به کینکت که گفتید کردم واقعا عالیه.
فقط یه سئوال؟ من حتما همین ایکس باکس بگریم؟ پلی استیشن بهتر نیست؟
میخوام یهطوری باشه که وقتی باهاش بازی میکنه حتما حرکت هم داشته باشه، پلی استیشن چیزی شبیه به این کینکت که میگید داره؟ مثلا دسته ای چیزی که هیمن کار رو انجام بده و مخاطب رو مجبور به حرکت کردن بکنه؟
توی سرچ هام یه چیزی هم دیدم به اسم نینتندو اونچطوره؟ اون همچین چیزی که من میخوام داره (برای تحرک)؟
ببخشید خیلی سئوال پرسیدم.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون.
موفق باشید.
راستی این فروم دکمه تشکر نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)