من تو اجرای این بازی با مشکل افت فریم مواجهم
اگه لینکی دارین کمکم کنین
ram 2 gig
cpu3.4
vga 9400gt
من تو اجرای این بازی با مشکل افت فریم مواجهم
ram 2 gig
cpu3.4
vga 9400gt
من فدات شم داداشه گلم خیلی زحمت کشیدی
واقعا ممنونم
کاملا درست شد نکته اش اینه که دیگه اولش اون کیلد HOME نمیباد اما SAVE رو انجام میده
فقط یه سئوال این ربطی به کرک هم داره چون من الان از پچ 2و کرک ریزور یه کوچولو مشکل تکسچر پیدا کردم البته یکبار می خواستم بدونم تاثیر داره یا نه ؟
بازم ممنونم لطفه بزرگی کردی
با سلام و خسته نباشید.
من بازی رو نصب کردم و مشکلی هم در نصب و اجرای ان ندشتم ولی در هنگام بازی کردن بعد مدتی نا معلوم بازی هنگ میکند به صورت شدید به صورتی که از اسپیکرها صدای قرچ و ویژ میاید و من مجبور می شوم کامپیوتر را ری استارت کنم .
کارت گرافیک من nvidia gforce 8600 gt 1g هستش و رم 2 گیگ به قیمت پنجاه هزار و پردازشگر ان e8500 lntel هست.مشکل از کجا هستش و من باید چه کار کنم؟
و لطفا بگید که ای جی تی ای چند هستش ؟
VI به یونانی میشود عدد 6 ولی این بازی IVهست.یعنی چند؟
V یعنی عدد 5 و Iیعنی عدد 1
سلام و عرض ادب
نمیدونم چرا من نمیتونم این بازی رو درستو حسابی اجرا کنم نصب میشه بالا میاد اما همش تیک میزنه و تیکه تیکه حرکت میکنه.از کرک رازور 1911 استفاده میکنم نسخمم 4 دی وی دیه .البته اینم بگم ویندوزم سون (7600و64bit) استفاده میکنم.اصلا میشه تو ویندوز 7 روان اجراش کرد یا نه؟
اینم مشخصات سیستمه:
cpu: amd phenom 9650 x4
vga:ATI HD 4670 1gig ddr3
ram:2 gig 1066
![]()
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه. این فایل کاری به فایل های بازی نداره.
دوست من صبر کن پست قبلیت خشک بشه، بعد تکرارشو بده. اگه کسی بدونه جوابتو میده عزیزم. یکم صبور باش
قسمت compatibility mode داخل Properties رو چک کن که غیر فعال باشه. اگه غیر فعال بود، با Windows 2000 compatibility mode یا compatibility mode های دیگه چک کن.
آخرین درایور کارت گرافیک و آخرین DirectX و Dot Net Framework ها رو نصب کن. ممکنه مشکل از اونا باشه.
اینجا رو هم ببین (اگه متوجه نشدی بگو ترجمه کنم):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلاممن تو اجرای این بازی با مشکل افت فریم مواجهم
ram 2 gig
cpu3.4
vga 9400gt
افت فریم بیشتر تو این بازی فکر کنم واسه سی پی یو باشه
cpu شما معمولیه؟درسته؟
من با گرافیک 4890 2گیگ 24 25 فریم گرفتم
متوجه شدم که مربوط به cpu هست
امکان خیلی زیادش مشکل دمای سیستم شماست دمای سیستم رو چک کنیدمن بازی رو نصب کردم و مشکلی هم در نصب و اجرای ان ندشتم ولی در هنگام بازی کردن بعد مدتی نا معلوم بازی هنگ میکند به صورت شدید به صورتی که از اسپیکرها صدای قرچ و ویژ میاید و من مجبور می شوم کامپیوتر را ری استارت کنم .
کلا این بازی بد پورت(تبدیل) شده
بازی اسمش جی تی ای 4 هست
كارت گرافيك شما خيلي ضعيف برا اين بازي، افت فريم هم برا همينه اگه ميخواي راحت بازي كني و لذت ببري
حتما كارت گرافيكتو عوض كن و احتمالا cpu رو هم.
Last edited by morteza.m2n; 24-10-2009 at 23:57.
ویندوز سون ؟!
اگه تونستی تو ایکس پی راحت اجراش کنی کلاهت رو باید بندازی هوا.
کلا این بازی مشکل داره و سی پی یو خیلی بالایی می خواد.
عزیزه من یعنی یه cpu چهار هسته ای پیش این بازی کم میاره؟؟؟
اگه سیستمم پاینه بگین و اگه سیستم مشکلی نداره چرا نمی تونم روون اجراش کنم تازه جاهای دیگه خوندم که روی 7 راحت و روون اجراش کردن .
دیروزم پچ GTAIV_Patch_1030_2 که حدود 53 مگ بود دانلود کردم اما مشکلم حل نشد![]()
سی پی یوت خوبه ولی با این رم و گرافیک نمیتونی با تمام جزئیات بازی کنی. یک بنچ بگیر و بذار این جا تا ببینیم چه خبره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)