بفرمایید
اونایی که نمیتونن با navi اون یه دونه فایل رو دانلود کنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید
اونایی که نمیتونن با navi اون یه دونه فایل رو دانلود کنن
Last edited by mamo; 24-10-2009 at 23:56. دليل: تصحیح لینک
دوستان من میخوام گوشیمو آپدیت کنم.... اگه لطف کنید برای من که آماتور هستم کامل توضیح بدین و بگید با چه برنامه ای و چطوری این کارو انجام بدم یک دنیا ممنونتون میشم.
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)دوستان من میخوام گوشیمو آپدیت کنم.... اگه لطف کنید برای من که آماتور هستم کامل توضیح بدین و بگید با چه برنامه ای و چطوری این کارو انجام بدم یک دنیا ممنونتون میشم.
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenixکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدید ترین فریمورها برای گوشی های نوکیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی رو خونه آوردم
عجب گوشی هستش این 5800 . بابا فوق العاده هستش.
اان خیلی خوشحالم.
ورژن گوشی 21 هستش. اما وقتی چک آپدیت رو میزنم، آخرین ورژن رو 30 مینویسه با حجم 4 مگابایت.
مگه ورژن 31 نیومده؟ چند روز دیگه میاد؟ ورژ« 30 که خیلی قدیمیه.
سلام به همه
من میخوام گوشیمو آپدیت کنم با NSU
ورژن گوشیم 21 ولی می گه آپدیت جدید وجود نداره!!
مگه ورژن 31 نیومده؟!
با نرم افزارهای دیگه هم بلد نیستم.نظر دوستان چی هست؟
چه کنم تا آپدیت کنم؟
خسته نباشید دوستان
میخواستم ببینم قیمت این گوشی چنده؟کسایی که دارن ایا راضی هستن؟مشکل عمده این نوع گوشی چیه؟
قیمت از 290 تا 320
من 1 ماه دارموتا الان که خیلی راضیم،خدارو شکر تا الان که هنگ نداشته.
مشکل از نظر من
1.دوربینش خیلی ضعیفه
2.حساسیت تاچش یه کم پایین
دیگه مشکلی ندیدم،تقریبان بقیه اجزا عالی
سلام
کمکککککککککککککک..!!!
دوستان لطفا کمک کنین وقتی ال سی دی گوشیم خاموشه یعنی گوشی قفله اگر کلیدی رو بزنم ال سی دی پر میشه از خطهای افقی رنگی مثل حالتی که روی تلویزیون پارازیت بیفته. وقتی هم که کلید قفل رو پایین میکشم تا ال سی دی
فعال بشه این حالت یه 7-8 ثانیه ای هست وبعد میره!!!
گوشی رو فرمت هم کردم ولی خوب نشد یعنی میتونه از ال سی دی باشه؟؟؟؟؟
ممنون
به نظر من گوشی بسیار بسیار خوبیه... فقط موقع حرکت و سر کلاس نمیشه راحت باهاش SMS زد... چون حتما باید به کیبورد مجازی نگاه کنی....![]()
منم از اونجایی که بعضی نرم افزارها که نیاز به تایپ در محیطشون هست، با شتاب سنج ناسازگارن و احیانا با افقی کردن گوشی بسته میشن مثل MSDict Viewer ، واسه همین همون اوایل ترجیح دادم به جای کیبورد Full QWERTY از Mini QWERTY استفاده کنم که متاسفانه دکمه هاش خیلی کوچیکن و موقع تایپ حروف مرتبا اشتباهی تایپ میشن ولی اون کیبورد فول خیلی خوبه که فقط اون مشکل استفاده در حالت افقی رو داره که تو بعضی موارد باعث بسته شدن نرم افزار میشه ضمن اینکه همیشه هم استفاده از گوشی در حالت افقی راحت نیست.
ولی بعد از مدتی به همین هم میشه عادت کرد و سازگار شد![]()
Last edited by H a m e e d; 23-10-2009 at 12:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)