من یه مشکلی دارم ، وقتی v/p-n میزنم بعد از چند دقیقه کلا کانکشن قطع میشه و باید مودم رو restart کنم تا دوباره وصل بشم ! فقط هم وقتی v/p-n میزنم اینطوری میشه !
کس دیگه ای این مشکل رو داره ؟!
من یه مشکلی دارم ، وقتی v/p-n میزنم بعد از چند دقیقه کلا کانکشن قطع میشه و باید مودم رو restart کنم تا دوباره وصل بشم ! فقط هم وقتی v/p-n میزنم اینطوری میشه !
کس دیگه ای این مشکل رو داره ؟!
آره دیگه ! 3 گیگ داشتم الانم داتک 256 با 3 گیگ محدوده ، اتفاقا من دسترسی دارم هی ام sms میده واسه راه اندازی adsl ...!
قرارداده داتکمم تموم شده فعلا تمدید نکردم !
هممم والا من که آمارش رو ندارم ولی یه مدت بهش میگفتن پارس آفلاین
حالا نمیدونم چقدر صحت داره ولی از تو چاله نیافتی تو چاه یه وقت
داریوش خان برا منم تقریبا اینطوره مثلا سرعت دانلود میاد پایین تا کلا صفر میشه وبعد دوباره کم کم میره بالا و درست میشه کل این داستان شاید 1 دقیقه طول میکشه
آقا الان چند شبه من بعد از ساعت 1 دیگه کلا اینترنتم تعطیل میشه. یعنی اصلا صفحه باز نمیشه. دیشب ساعت 3 نصفه شب زنگ زدم پشتیبانی گفت از مخابراته!!!!!!!!!!!!!!
باید چکار کرد با اینا؟؟؟؟ اینجوری نبودا. تا همین 2 هفته پیش خوب بود. یواش یواش همینطور بدتر شد تا به جایی رسید که دیگه اصلا تعطیل میشه شبا. من 512 حجمی دارم. به نظر شما نامحدودش کنم مشکل شبانه حل میشه؟؟ آخه من بیشتر وقت ها شب میشینم پای کامپیوتر و به اینترنت نیاز دارم.
دقیقا برادرداریوش خان برا منم تقریبا اینطوره مثلا سرعت دانلود میاد پایین تا کلا صفر میشه وبعد دوباره کم کم میره بالا و درست میشه کل این داستان شاید 1 دقیقه طول میکشه
پس این غش کردناش برای همسفک کردم نصیب من شده فقط
کلا برای ما نامحدودا هم همین بساطهآقا الان چند شبه من بعد از ساعت 1 دیگه کلا اینترنتم تعطیل میشه. یعنی اصلا صفحه باز نمیشه. دیشب ساعت 3 نصفه شب زنگ زدم پشتیبانی گفت از مخابراته!!!!!!!!!!!!!!
باید چکار کرد با اینا؟؟؟؟ اینجوری نبودا. تا همین 2 هفته پیش خوب بود. یواش یواش همینطور بدتر شد تا به جایی رسید که دیگه اصلا تعطیل میشه شبا. من 512 حجمی دارم. به نظر شما نامحدودش کنم مشکل شبانه حل میشه؟؟ آخه من بیشتر وقت ها شب میشینم پای کامپیوتر و به اینترنت نیاز دارم.
روزا هم قطعی داریم چه برسه شبا
میگم از بر و بچ خودی اگه کسی تونست این لیست رو بگیره ببینم رو سیستمش نشون میده یا نه
با نرو باز میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان شما از سرویس داتک راضی هستید تا الان یا خیر ؟
و همینطور شبها سرعتش چقدر افت پیدا می کنه چون من دانلود شب هم برام خیلی مهمه
دنبال یه سرویس خوب میگردم برای جایگزین کردن ممنون میشم نظرتون رو بگید...
همین الان 3 ساعتی اینترنتم کلا قطع بود
شما اول مشخص کن که سرویس نامحدود مد نظرت هست یا محدود
من خودم 512 با ترافیک 9 گیگ مد نظرم هست... اینکه شب ها رایگانه سرعت چقدر فرق می کنه ؟
این سرویس نامحدود که 1 به 10 هست در طول روز افت داره ؟ شب ها چه طور ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)