من همینو دانلود کردم که اشتباه بود.اگه می شه اونی که تو ساییت کمبریج بذارید ممنون می شم.داشتین بدبختم می کردیناآخه من دایل آپم و این 99 مگ یه شب طول می کشید و می دیدم همونه می زدم ....
![]()
من همینو دانلود کردم که اشتباه بود.اگه می شه اونی که تو ساییت کمبریج بذارید ممنون می شم.داشتین بدبختم می کردیناآخه من دایل آپم و این 99 مگ یه شب طول می کشید و می دیدم همونه می زدم ....
![]()
1 مسآله ي جالب: شما كه ميگي دايال آپ داري و سخت واست كه دانلود كني.يهو برو كتاب معلم رو بگير.فكر كنم 5 هزار تومن باشه.الان اينجا اگه من 1000 تا pdf هم بهت معرفي كنم يهو ديدي باز اشتباه شد.مثل همون فيال 4شيرد.ديدي كه زده بود كتاب معلم اما اشتباه درومد.منم خودم 1 بار از رپيدشير 70 مگ دانلود كردم اما فايلش خراب بود.
بهترين كار همينه.نهايتآ 5 تومن.
تازه اون سايت كمبريج هم فقط نمونه ميگذاره نه كل كتاب رو.Make your choice!
می خوام یه چیزی بگم.من هم مثل شما معلمم.تو شهر ما برای فروش این گونه کتاب ها(تیچرس بوک ها)باید کارت تعلیمتو نشون بدی.راستش من نمی خوام این کار و بکنم و فکر نکنم تو شهر ما تیچرس بوک داشته باشه.در ضمن من خود کتاب رو برای پسرخالم 9000 تومن خریدم تیچرس بوکش 5000؟من که فکر نمی کنم.در ضمن امروز که به خیر گذشت پسرخالم می گه دیگه برای سه شنبه می خواد.هی هم منو سرزنش می کنه و می گه هیچی حالیت نیست بی خودی معلم شدی.همین دیگه وچه همسر شدیم رفت.کسی از شما نمی فروشه بخرم برای من بفرستید؟تازه اونجوری هم سه شنبه نمی تونم بهش بگم.از تمامی کمکاتون ممنون
سلام
بهترین آموزشگاه زبان به نظرتون کجاست؟
کانون زبان ایران یا جهاد دانشگاهی یا غیره؟
بنده ساکن تبریز هستم
دوست عزیزم به نظر من کانون زبان که خودت هم اشاره کردی بهترین گزینه هست نمیدونم آدرس سایتش رو داری یانه ولی من اینجا می نویسم می تونی شعباتش تو شهر خودتون واطلاعات دیگه راجعبه کلاسها وچیزای دیگه رو توش پیداکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یکی شنیدم که میگفت تو کانون به گرامر بیشتر توجه میکنند در حالی که بنظرم مکالمه مهمتره. این گفته درسته یا نه؟
نظرتون در مورد کلاسهای مختلط چیه؟ میگن ترس آدم از مکالمه میریزه درسته؟![]()
سلام
درسته تو کانون بیشتر رو گرامر تمرکز می کنن، مکالمه هم در کنارش هست ولی خیلی کمتره. به نظرم کلاسهای کیش و سفیر از نظر مکالمه قوی تر هستن
شما چه تو کلاس مختلط چه تو کلاس فقط پسرانه یا دخترانه حرف بزنید مکالمتون قوی میشه. فقط باید سعی کنید پررو باشید و همش صحبت کنید. حتی اگه اشتباه حرف بزنید. بذارین معلمتون اشتباهتون را تصحیح کنه و همچنان ادامه بدین. اگه می خواید مکالمتون قوی بشه اصلا نباید بذارید کسی تو کلاس حرف بزنه.. کلاسهای مختلط اگه 18 سال به بالا هستید خوبه
موفق باشید![]()
میگم آزاده ، یعنی من که 4 سال کلاسای مختلط شرکت می کردم و به 18 هم نرسیده بودم ، الان هیچی بلد نیستم؟!![]()
علت این موضوع که بیشتر رو گرامر تمرکز دارن چیه؟ من یه معلم داشتم میگفت کم اهمیت ترین قسمت زبان همون گرامرش است اما اینا دارن برعکس کار میکنن که!!
"مکالمه هم در کنارش هست ولی خیلی کمتره. " این خیلی کمتر یعنی چی؟ برای تقویت لیسینیگ و سپیکینگ چطور عمل میکنند؟
اصلا اینا آزمایشگاه زبان دارن یا نه؟
بالای 18 هستم! دی!!
این کیش و سفیر تبریز هم میتونه مثل تهران خوب باشه یا اصلا نمیشه گفت؟
هزینه کانون با آزمون تعیین سطح 60 تومن است مال این دو تا چنده؟
آدرس سایتشون رو دارید؟
اینا هم مختلط هستند یا نه؟
جهاد دانشگاهی چطوره بنظرتون؟
Last edited by Hossein Adeli; 15-08-2010 at 23:37.
جهاد دانشگاهی که خیلی بیخوده. من میرفتم پشیمون شدم.
کلاسهای مجتمع فنی تهران هم خیلی خوبه (اگر تو شهرتون شعبه داشته باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)