همونطور که اشاره شد ورژن های جدید یاهو این راه های نفوذ جلوش گرفته شده و نرم افزارهای موجود کاربرد نداره
همونطور که اشاره شد ورژن های جدید یاهو این راه های نفوذ جلوش گرفته شده و نرم افزارهای موجود کاربرد نداره
سلام
من می خوام بدونم یکی از دوستام آی دی منو ignore کرده یا نه .
آیا راهی هست ؟؟
ممنون می شم کمک کنید![]()
ساده ترین راه اینه که وقتی طرف آنلاین هست ، شما یک Conference باز کنید و اون رو Invite کنید،
- اگه هیچ جوابی از طرف نیمد ، یعنی دعوت کنفرانس شما هم برای اون نرفته ، پس شما رو Ignore کرده ،
- و اگه جوابی اومد که نوشته بود ، " نمی خواد وارد کنفرانس بشه " یا اینکه وارد شد ، شما رو Ignore نکرده ..
فکر کنم بد توضیح دادم ، اگه متوجه نشدید ، بگید.![]()
متوجه شدم ممنونفکر کنم بد توضیح دادم ، اگه متوجه نشدید ، بگید.
بدبختی اینجاست که طرف آنلاین نمی شهساده ترین راه اینه که وقتی طرف آنلاین هست ، شما یک Conference باز کنید و اون رو Invite کنید،![]()
راه دیگه ای نیست ؟؟؟![]()
اگر طرف آنلاین نمیشه دیگه دونستن اینکه شما رو Ignore کرده یا خیر زیاد نباید مهم باشه
به هر حال شما با یک ID جدید میتونید شخص مورد نظر رو مجددا ADD کنید و در صورت آنلاین شدن نتیجه این درخواست رو ببینید
روش دیگه ای که یقینا مشخص کنه شما Ignore شدی یا نه وجود نداره و فقط میشه از روش های Request برای حالات مختلف بهره بگیرید و نتیجه اون رو تو جواب طرف مقابل به Request های شما ببینید
همین کار رو کردم که فهمیدم آنلاین نمی شهبه هر حال شما با یک ID جدید میتونید شخص مورد نظر رو مجددا ADD کنید و در صورت آنلاین شدن نتیجه این درخواست رو ببینید
خیلی خیلی از راهنماییهاتون ممنونم![]()
Last edited by Puneh.A; 30-06-2011 at 08:46.
ورژن 11 مثل اینکه هیستوری گفتگوها رو روی سرور ذخیره میکنه .. رو هر سیستمی هم بری میتونی آرشیو گفتگو ها رو ببنی .. پیش فرض هم بر روی ذخیره گفتگو ها هست ...
قبلآً آرشیو چت روی سیستم ذخیره میشد
با سلام
به دلیلی نمیاره که این قسمت غیرفعال بوده دیگه
موفق باشید.
سلام دوستان
چرا voice در یاهو مسنجر من کار نمی کنه؟یکی از دوستام می گفت چون سرویس دهندت وامکس ایرانسل هست اینطوریه یکی دیگه می گفت چون ویندوزت 7 هست.مشکل از کجاس؟حالا چی کارش کنم اینو؟ورژن یاهومم 10 هست.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)