تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 905 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394434484884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام...دوستان مدتیه وقتی با ماشین شتاب میگیرم بعد مثلا میخوام بریدگی دور بزنم وقتی گاز رو ول میکنم و کلاچ میگیرم دور موتور میاد پایین و ماشین خاموش میشه...مشکل از چیه؟پراید 87
    سلام دوست عزیز تنظیم موتور انجام بده حتما وفیلتر بنزینتو عوض کن منم همین مشکل رو وقتی فیلتر بنزینم کثیف میشه زیاد دارم.موفق باشی منم پراید صبا 87 دارم.

2. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

یه پراید هاچ بک ( نسیم ) مدل 79 دارم.

نشانگر بنزین درست کار نمیکنه! وقتی باک رو فول پر میکنم نشانگر از 70% بالاتر نمیره ضمن اینکه ثابت هم نمیمونه و هر موقع بنزینو یه مقدار نشون میده!

به نظرتون مشکل از شناور باک هست یا از جای دیگه هم میتونه باشه؟

----------------

یه سوال دیگه هم داشتم.

میخوام آب رادیاتور خالی و تمیز کنم و ضد یخ اضافه کنم. آب رادیاتور چطور خالی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز تنظیم موتور انجام بده حتما وفیلتر بنزینتو عوض کن منم همین مشکل رو وقتی فیلتر بنزینم کثیف میشه زیاد دارم.موفق باشی منم پراید صبا 87 دارم.

جدیدا فیلتر بنزین عوض کردم..انژکتور هم شستشو دادم...حدس میزنم از سیستم دریچه گاز باشه

5. این کاربر از alipencia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جدیدا فیلتر بنزین عوض کردم..انژکتور هم شستشو دادم...حدس میزنم از سیستم دریچه گاز باشه

ممکن هم هست یه تمیز کاری بازش بکن از دریچه گاز بزن من مدتی یه بارم کارم شده این هی باز کن وببند مکافاتیه ماشین ایرانی.

7. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باد چرخ ها را روی همون 29 تنظیم کنید چون باد زیاد هم لاستیک را مستحلک می کنه هم جلوبندی ضعیفی مثل پراید را نابود می کنه
    در رابطه با فرمون زدن چرخا بالانس نیستن
    شما ببرید که بالانس روکار از تمام چرخ ها بگیره مطمئن باش بالانس نیست چرخ ها
    اون مایع سبز هم آب رادیات هست
    احتمالا زیاد ریختی توی مخزن و سرریز شده چون پراید خیلی حساس هست به این موضوع
    ممنون از راهنماییتون .
    هرچهارتا چرخ و 29بزنم یا عقب و بیشتر کنم .منم فکرشو میکردم 35بار واسه پراید زیاد باشه چون رفیقم سمند داره 35 بار میزنه .
    نه آب رادیات زیاد نریختم اصلا آب رادیات روی یه پایین موتور ریخته تازه مخزن ذخیرش هم خالی اگه اضافه بود میریخت تو اون .راستی توی اون مخزن باید آب رادیات ریخت مگه میشه موقعی که رادیاتآب کم کنه از اونبکشه مگه پمپ داره گیریم که داشته باشه اون سرش که آزاده راحت هوا میکشه

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

هرچهارتا چرخ و 29بزنم یا عقب و بیشتر کنم .منم فکرشو میکردم 35بار واسه پراید زیاد باشه چون رفیقم سمند داره 35 بار میزنه .
    هر 4 چرخ را بذار روی 29
    سمند هم فکر کنم با لاستیک 185 باید 30 باشه

نه آب رادیات زیاد نریختم اصلا آب رادیات روی یه پایین موتور ریخته تازه مخزن ذخیرش هم خالی اگه اضافه بود میریخت تو اون .راستی توی اون مخزن باید آب رادیات ریخت مگه میشه موقعی که رادیاتآب کم کنه از اونبکشه مگه پمپ داره گیریم که داشته باشه اون سرش که آزاده راحت هوا میکشه
    شما آب را بریزید توی مخزن خودش هر موقع رادیات کم کنه از مخزن می کشه
    مثل یکجور انبساط و انقباض می مونه
    شما اصلا نباید مستقیم آب را توی رادیات بریزی چون در خودرو های جدید باعث میشه سیستم هوا بگیره(نمی دونم پراید اینطوری هست یا نه ولی قبلا اینطوری نبود)
    شما به یک متخصص مراجعه کنید و شرح موضوع را در میان بذارید و در مورد بحث هواگیری پیگیری کنید

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خیلی مشکل های زیادی و عوامل طبیعی این جریانات رو بوجود میارند بخصوص که ماشین شما کار کردست و اولین سری انژکتوریه
    از کثیف بودن کل سیتمو اینا که بگذریم شما حتما شمع ها رو چک کنید و در مرحله بعد به سراغ وایر شمع برید که خیلی احتمال زیاد دراه
    در ضمن اگه سیستم اب ماشین رو و ترموستات رو چک کنید بد نیست چون نمی دونم اون ماشین شما اب برا گرم کردنمنیفولد داره یا نه و از تنظیم موتور و ف ی ل ت بنزین هم مطمئن شید

شمع ها رو به دليل ريپ زدني كه ماشين پيدا كرده بود تازه عوض كردم
    يه بارم استپر عوض كردم و فلش كرد برام اما تغييري حاصل نشد

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر 4 چرخ را بذار روی 29
    سمند هم فکر کنم با لاستیک 185 باید 30 باشه

شما آب را بریزید توی مخزن خودش هر موقع رادیات کم کنه از مخزن می کشه
    مثل یکجور انبساط و انقباض می مونه
    شما اصلا نباید مستقیم آب را توی رادیات بریزی چون در خودرو های جدید باعث میشه سیستم هوا بگیره(نمی دونم پراید اینطوری هست یا نه ولی قبلا اینطوری نبود)
    شما به یک متخصص مراجعه کنید و شرح موضوع را در میان بذارید و در مورد بحث هواگیری پیگیری کنید
    در پراید به دلیل جنس مرغوب درب رادیاتور ها حتما 10 روز یک بار رادیاتور رو از درب خودش باز و چک کنید

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

یه پراید هاچ بک ( نسیم ) مدل 79 دارم.

نشانگر بنزین درست کار نمیکنه! وقتی باک رو فول پر میکنم نشانگر از 70% بالاتر نمیره ضمن اینکه ثابت هم نمیمونه و هر موقع بنزینو یه مقدار نشون میده!

به نظرتون مشکل از شناور باک هست یا از جای دیگه هم میتونه باشه؟

----------------

یه سوال دیگه هم داشتم.

میخوام آب رادیاتور خالی و تمیز کنم و ضد یخ اضافه کنم. آب رادیاتور چطور خالی میشه؟
    سلام .
    اگه از روزی که ماشین رو خریدین اینجوری بوده پس شناور تنظیم نیست و باید حدود دو سه سانت یا بیشتر طولِ بازوی شناور افزایش پیدا کنه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر بیش از حد بلند بشه اونوقت وقتی باک کاملاً خالی میشه , آمپر بزنین خالی رو نشون نمیده و دردسر ساز میشه .
    نوسانِ عقربه ی بنزین یا از خرابیِ پتانسومتر ( مقاومت متغیر ) توی باک هست که جرم گرفته یا خورده شده و ولتاژ ثابت نمیفرسته برای آمپر درست مثل ولومی که کثیف شده و موقع کم و زیاد کردنِ صدا خِش خش میکنه . یا ممکنه از آمپر خرابی باشه .
    باید اول با رعایت نکات ایمنی , شناور باز بشه و تمیز بشه و بازو درازتر بشه و سیستم پتانسومتر تمیز بشه و با حرکت دادنش تست بشه
    =================================
    برایِ کشیدن آب رادیاتور , وقتی موتور کاملاً سرد هست لوله ی پائین رادیاتور رو باز کنین و درب منبع انبساط رو باز کنین و استارتر بزنین و فقط 15 ثانیه کمی گاز بدین تا واتر پمپ بیشتر آب توی موتور و شیلنگها رو بفرسته توی رادیاتور و تخلیه بشه .
    اگه رسوب زیاد توی سیستم هست باید با آب تمیز چند بار شسته بشه یعنی بعد از خالی شدن آب , شیلنگ رو جا بزنین و آبِ تمیز بریزین توی سیستم و 30 ثانیه روشن؟کنین و گاز بدین و دوباره آب رو خالی کنین .

اگر سیستم نشتی داره باید اول نشتی برطرف بشه بعدش کولانت ( آب رادیاتور ) بریزین .
    بهترین آب رادیاتور قرمز رنگ هست و خودش آب مقطر داره و ضد زنگ و ضد جوش و ضد یخ و چرب کننده هم داره
    بهتره منبع انبساط رو هم بشورید .
    آب رادیاتور سبز رنگ دیگه قدیمی شده و در کشورهای همسایه ی جنوبیمون دیگه کم دیده میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-12-2013 at 10:04. دليل: تصحیح

14. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آمپر آب پراید 86 توی جاده روی وسط وایمیسه؛؛؛اما توترافیک تا نزدیک خط چهارم میره فن روشن میشه میارش یکم بالاتر از وسط؛؛خوبه؟ مشکلی نداره ؟ دیاگ که زد دما وقتی میرفت رو 90 فن روشن میشد
    ضمنا یه مقدار آبم کم میکنه مثلا 500تا توشهر که رفتم کمتر از یک لیتر آب کم کرد؛؛از در رادیاتور ممکن باشه؟ یا وضعیت بدتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •