خوب فرودگاه نزدیگش چیه به همون هاواییه چیه؟
یه جا رو بگو که زیاد طولانی نباشه تا اونجا
بعد مبرم نزدیکترین فرودگاه رو میزنم
الان یه دور رفتم آبها رنگشون عوض شده بود فک کردم رسیدم به آبهای شیری هر چی کردم چیزی نبود
حتما اشتباه رفته بودم
خوب فرودگاه نزدیگش چیه به همون هاواییه چیه؟
یه جا رو بگو که زیاد طولانی نباشه تا اونجا
بعد مبرم نزدیکترین فرودگاه رو میزنم
الان یه دور رفتم آبها رنگشون عوض شده بود فک کردم رسیدم به آبهای شیری هر چی کردم چیزی نبود
حتما اشتباه رفته بودم
از اینجا برو ببین به جایی میرسی!
Honolulu airport
(PHNL)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم نرم افزار طبیعی کننده شب
سلام می شه بگین سیستم من چه قدر برای شبیه ساز خوبه نگین می خوره چون من خودم میدونم به هر قطعه نمره بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
E6550 @ 2.33GHz
2.34GHz,2.00 GB of RAM
و کارت گرافیگم نویدیا 8500 GT
خیلی معمولی هست... یعنی رو حالت متوسط میتونی راحت اجرا کنی....![]()
شما خودت اینو دانلود کردی؟اگه میشه تو رپید شری جایی دیگه آپلودش کن که من که نمیتونم تورنت دانلود کنم هم بتونم داشته باشمش
در ضمن اگه خوشمون نیومد پاکش کردیم آسیبی به فایلهای خود شبیه ساز نمیرسونه؟
سلام دوستان عزیزم....
FSX من امروز باز نمی شه ( دلیلش اصلا نمی دونم چیه ) و به همین دلیل قصد دارم که پاکش کنم و مجددا نصب کنم...
می خواستم بدونم چطور باید به طور کامل پاکش کنم ؟؟؟ آیا از همون قسمت Programs ویندوز پاک کنم کافیه؟؟؟
در ضمن می خواستم بدونم چطور باید لاگ بوکم در خود نرم افزار و همچنین FSP رو نگهدارم که در نسخه جدید هم داشته باشمشون؟؟؟
ویندوزم Seven Ultimate 64 bit هست.....
سه تا پست قبلی تو نخوندی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها میشه یه کم درمورد این بازی توضیح بدین
دوستان؛ من امروز بازي رو از شركت نوين پندار كه دوبله فارسي هم هست خريداري كردم ( 13,000 تومان ) و يه سري اضافه كننده هم داشت ( شامل بيش از 60 هواپيماي جديد علاوه بر هواپيما هاي موجود در شبيه ساز و مجموع 24,490 فرودگاه در جهان). وقتي نصب كردم بازي رو و فعالش كردم وقتي ميخوام برم تو بازي ارور Don't Send ميده. مشكل از كجاست؟ لطفا هرچه زودتر راهنماييم كنيد، خون جگر خوردم تا خريدم و نصبش كردم.
Direct X خود شبیه ساز رو نصب کن ببین چی میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)