سلام دوستان ميشه از باتري n78 يا n85 يا هر باتري 1200 ديگه اي روي n82 استفاده كرد؟؟ ممنون
سلام دوستان ميشه از باتري n78 يا n85 يا هر باتري 1200 ديگه اي روي n82 استفاده كرد؟؟ ممنون
اتفاقا هفته پیش این کارو کردم ، باتری جا میره ( همون 1200 که روی گوشی ها هست , n79 , n87 ... ) ، گوشی هم روشن میشه ، کار همن میکنه ولی ته باتری بیرونه و در قاب بسته نمیشه ! اگر دو تا باتری بخریم از این بهتره .
گوشی رو میتونه 40 دقیقه بیشتر روی حالت مکالمه نگه داره .
سلام دوست من باتري n78 و n79 مثل همديگس و هردو BL-6f هستند ولي n85 باتريش Bl-5k هست و n958gb هم فرق داره شما n85 رو امتحان كرديد . شايد اون اندازش باشه و قاب بسته بشه
والا کلا این برنامه ها ابرو برن ...منم یدونه نصب کردم اینقدر دیر قطع کرد که داشت میس کال میشد....: دی
یا یه برنامه واسه میس کال بود منم گذاشتم شصت بار میس بندازه ....خلاصه رو قبض بعدی نتیجه اش اومد...: دی
حالا اینم لیست ماست (اون قلب ها هم نشونه مقدار حالیه که با اون برنامه میکنم....: دی)
اینا نرم افزار های کاربردیه که حتما باید باشه
و اینا هم ترجیح میدم باشه
JbakTaskMan
X-plore
UniDic
CorePlayer
Taghvim Hejri Shamsi
SmartComGPS
garmin
Ultimate VR
Alon Mp3
Smart Setting
و توی بازیا هم
power Mp3
Photo Browser
Video Editor
Ty screen saver
و تمم هم اینه
PalyMan summer Games
Touch Red
Last edited by Ali_BlueBoy; 01-07-2009 at 00:18.
ممنون ابراهیم...الان میزنم تو گوشش...: دی
آها... آقا من یه سری برنامه که تو منو اصلیمه رو نزدم:
CorePlayer
Garmin خداس...!
ROMPatcher
Sensible Sudoku
تم خاویره؟ درسته؟
محتوای مخفی: .
shazam که عخشه منه..همونی که آهنگ رو بش میدی مشخصات بت میده...
run هم بنامه پخش wmv که اونجا هم گفتم...کار راه اندازه..!
حالا فعلا" به توصیه ابراهیم عمل میکنم تا بینم چی میشه...!
من تعریف این smart setting رو شنیدم...یکم راجع بهش توضیح میدی؟
تم فلاهرونه درسته؟
ممنون، شاد باشید![]()
این برنامه چند تا کار میکنه که یکیش واسه قفل کردن گوشیه و از این جور کاراست که من زیاد باهاش کاری ندارم ...من تعریف این smart setting رو شنیدم...یکم راجع بهش توضیح میدی؟
ولی با انصب این برنامه یکی از سافت کی ها در واقع تدیل میشه به چیزی مثل استارت ویندوز و اونجا میتونی تا دلت میخواد براش شرت کات تعریف کنی ...خلاصه من از وقتی این برنامه رو نصب کردم دیگه با دکمه منو زیاد کاری ندارم ...چون همه برنامه هایی باهاش کار دارم توی اینجا هست.....
والا من زیاد نمی شناسمش ولی فکر کنم خودشه ...: دیتم فلاهرونه درسته؟
خب تو jbak task man شورتکات تعریف کن..!
صداشو در نیار...برنامه واسه اسکرین سیور فلش سراغ داری؟ فلشش رو دارم...برنامشو ندارم..(حسشم نیست دنبالش برم..!)
ممنون، شاد باشی![]()
آقا دیدم بحث داغه گفتم 2 پایی بپرم وسط بحثتون
.
اینم برنامه های اصلی و به قوله معروف Favorites من که روی هر گوشی و بار هر بار آپدیت کردم یا .... اینارو باید نصب کنم ...
.
در ضمن من سعی میکنم به جای اینکه بیام 50 تا برنامه که شاید ازشون ماهی یکبار هم استفاده نمیکنم میام 10 برنامه نصب میکنم که روزی 2 3 بار باهاشون رابطه مستقیمو Face to Face دارم ..
.
اینم لیست برنامه ها :
secman
Unidic
Blacklist
Phoneguardian
Sms Timer
Free Tones
ریموت کنترل
Xelnex Lite ( یکی از کاربردی برنامه هام هست که روزی 5 6 بار باید ازش استفاده کنم این برنامه بدون اینکه طرف بفهمه مکالمات رو ضبط میکنه و من چون در طول روز خیلی زنگ خور دارم باید سر فرصت بشینم گوش کنم طرف چی گفته )
( اینو 10 چوق پول دادم تا بتونم فعالش استفاده کنم چون سریالش پولیه ) Tehran 87
Screenshot
X-plore
و نرم افزارهای بانک سپه و پاسارگاد برای کنترل حسابهام
بازیها هم :
Crazy Spot
My little tank
Panda Manda
Resco bubbles
Marble maze
Need for speed
Global race
Hearts
asphalt 4
و از همه مهمتر کل بازیهای Ngage ...
مهمترین قست گوشی از نظر اینجانب هم تم گوشی هست که میشه باهاش فهمید طرفی که گوشی رو گرفته دستش چیکارس![]()
من حدود 20 تا تم واقعاً یبا با آیکونای Flahorn مثل ژاویر , طیب , پیزرو و ... دارم .
که بیشتر از تمهای ژاویر استفاده میکنم ....
Last edited by Saman-tci; 01-07-2009 at 11:04.
نه مال بلو ری هست
--------
راستی چه خوب شد این بحث شروع شد کلی برنامه کاربردی نزدیک بود از دستم بپره
ممنون از همگی![]()
سامان تو هنوزم با secman کار میکنی؟
کارایی اینارو برام بگو:
Sms Timer
Free Tones
تهران 87 رو خریدی؟بابا الان تو پی سی آپ شده...چرا پول دادی؟
تازه 88 هم خودم گذاشتم ولی حق کپی رایت اجازه نداد...: دی
=====================
اسکرین سیور فلش خوشگل کی داره؟
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)