چه سوالایی میپرسی دادا
برای اینکه گندم کم نیاری باید به فکر زدن ده 15 گندمی باشی
چه سوالایی میپرسی دادا
برای اینکه گندم کم نیاری باید به فکر زدن ده 15 گندمی باشی
خب من اندازه شما حرفه ای نیستم دیگه ! سوالای آماتوری می پرسم !
یدونه آبادی تسخیر نشده نزدیک من هست که وقتی میرم توش نوشته افزایش 25 درصدی آهن و گندم !
ده 15 گندمی یعنی همین !؟
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
راستی من عمارت قهرمانم الان سطحش 10 هستش و یدونه آبادی هم باهاش گرفتم که تولید خشت رو 25 درصد
افزایش داده ! مثل اینکه میشه اون آبادی رو حذف کرد ؛ اگه اون رو حذف کنم می تونم بدون اینکه سطح عمارت قهرمانم
رو 15 کنم اون یکی آبادی که 25 درصد آهن و گندم رو افزایش میده بگیرم !؟
نه به سرزمین متروکه هایی میگن که 15 تا واحد گندم دارنخب من اندازه شما حرفه ای نیستم دیگه ! سوالای آماتوری می پرسم !
یدونه آبادی تسخیر نشده نزدیک من هست که وقتی میرم توش نوشته افزایش 25 درصدی آهن و گندم !
ده 15 گندمی یعنی همین !؟
مثلا الان پایتختت 6 تا واحد داره
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
آرهراستی من عمارت قهرمانم الان سطحش 10 هستش و یدونه آبادی هم باهاش گرفتم که تولید خشت رو 25 درصد
افزایش داده ! مثل اینکه میشه اون آبادی رو حذف کرد ؛ اگه اون رو حذف کنم می تونم بدون اینکه سطح عمارت قهرمانم
رو 15 کنم اون یکی آبادی که 25 درصد آهن و گندم رو افزایش میده بگیرم !؟
اونجایی که نوشته قهرمان شما تا الان 1 آبادی تسخیر کرده است
میزنی رو آبادی بعد هر کدوم خواستی میحذفی
آهان مرسی.
من تازه یه دهکده جدید زدم. اون موقع هم نمی دونستم که 6 گندمی و 15 گندمی اینا چیه ! واسه همین اون موقع یدونه
6 گندمی دیگه کنارم بود همون رو زدم !
حالا می خوام یه آبادی تسخیر نشده بگیرم. همونجور که گفتم یکی نزدیکم هست که تولید آهن و گندم رو 25 درصد افزایش
میده ! حالا میشه توضیح بدید که چطوری اینکار رو بکنم بهتره !؟ یعنی چطوری که هیچ ضرری نکنم !؟
اگه 50% گندم بود اونو بگیر وگرنه همونو بگیر
ببین آباده که میخوای بگیری باید تو 7*7 ت باشه
توی 7*7 ام فقط همونی هست که گفتم با یکی دیگه که فقط 25 درصد گندم افزایش میده...
آقا میشه توضیح بدی چطوری آبادی رو بگیرم !؟ قهرمانم رو باید تنها بفرستم اونجا ؟! آخه زود میمیره اونجوری !
راستی من اون چیزایی هم که از توی عمارت قهرمان کم و زیادشون می کنیم (مثل قدرت حمله) رو نمی دونم
دقیق که قضیه _ش چیه !؟
اول با همه نیرو هات (هجومی) اتک غارت میزنی به آباده
بعد که همه نیرو هاشو کشتی با قهرمان حمله میکنی و اگه سطح 10 باشه عمارتت و آباده نداشته باشی تسخیر میشه
بچه ها یه دوال خوب که بتونه برام غارت کنه نیاز دارم اکانت طلای هم دارم
تو سرور اسپید بازی میکنم اینم اسم اکانتمه Alireza_taher
ما 3 نفریم به دو نفر ادم نیاز داریم که 10 ساعت بتونن حداقل غارت کنند
هر کی میخواد تو تراوین بهم پی ام بده یا همینجا به من یا Bleu2u4u پی ام بده
سلام
امشب مدال ها رو میدن؟؟ تو سرور 3 نمیشه کسی 4-6 تا طلا بده قرض من؟؟؟؟من Gth هستم الان تو پیشرفت کنندگان نفر 6 هستم اگه گلد داشته باشم تا 4 جلو میرم
Last edited by Scary Feelings; 24-10-2010 at 20:54.
سلام
وقتی میخوام طلا بگیرم این ارور رو میده :
بررسي واريز وجه از طريق بانک پارسیان Couldn't Validate Payment with Parsian 1
جریان چیه؟حساب من بانک مسکن هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)