سلام خدمت اساتید
میخوام یه سیستم ببندم موندم بین6975 و 718ex کدومشون بهترند؟؟؟؟
درضمن کیفیت صدا تو ولوم بالا برام خیلی مهمه
اگه میشه راهنمایی کنید
سلام خدمت اساتید
میخوام یه سیستم ببندم موندم بین6975 و 718ex کدومشون بهترند؟؟؟؟
درضمن کیفیت صدا تو ولوم بالا برام خیلی مهمه
اگه میشه راهنمایی کنید
استادان اینجا هستن
ولی من با تجربه کمی که دارم میگم تو که میخوای 200 تومن بدی مارک کدنس بگیر(دقیقا مدلش یادم نیست اگه مدلشو پیدا کردم حتما بهت میگم)
فقط این باند خیلی گرونه و یه جفتش نزدیک به 200 تومن میرسه اما مسلما به اندازه پولت بهت بازده میده! از نظر من واقعا عالین
اما اگه انقدر نخواستی پول بدی کنوود 718 هم از نظر من عالین
در ضمن حواست باشه 200 تومن پول باند کدنس میدی دیگه پول برا آمپ نداری
سلام
اگه کیفیت صدا براتون مهمه مخصوصا تو ولوم بالا بیخیال این 2 تا باند بشین که تو ولوم بالا کارشون خراب کردن صدا هست مخصوصا 6975 که استاد این کاره. تو باندهای بیضی میتونید MTX 693 بگیرین که از نظر کیفیت یه سر و گردن از این 2 تا بالاتره. با تشکر
آقا علی از خلیل جان پرسیدم در مورد آمپ rub4.600 میگه داغ میکنه بجز ایشونم یکی 2نفر دیگهم همین مشکل رو داشتن البته اوناهم به تنظیمات اصولی آمپشون شک دارن...
اونیم که میگفت که داغ و پروتکت نمیکنه, میگفت: خیلی آمپ با کیفیتی نیستا.. چه تو صدا چه ساخت
با این اوصاف موندم چکار کنم...
کسی نیست که این آمپ رو داشته باشه و اصولی تنظیمش کرده باشه؟ که بفمیم این داغ کردن و پروتکت که میگن ماله تنظیمه غلطه امپ دوستانه یا کلا" آمپش اینجوریه؟
من خودم 718 دارم صدای 6975 شنیدم میتونم بگم شفافیت صدا تو 718 کمی بهتره اما بیس تو 6975بالاتره چون مگنت بزرگتری داره اگه میخوای ساب ببندی دیگه سراغ 6975 نرو
باید باندی بگیری که شفافیت بالا و تفکیک صدای خوبی داشته باشه
مشکل داغ کردن که همه آمپلی ها دارن!ولی پروتکت کردن کمتر دیده میشه!
مدل های 2008 به بعد سانداستریم دیگه کیفیت قبل رو ندارن.
من نمیدونم چرا به این بوشمن بدبخت کم لطفی میشه؟ دو مدلش رو من داشتم با اینکه قوی نبودن ولی خیلی خر بودن.البته شاید همه اینها به تنظیمات برگرده!
تا تنظیمات درست نباشه نمیشه به طور قطع گفت که ایراد از کجاست.
مثلا الان یک آمپلی سونی دارم.با اینکه داغ میکنه ولی گوشه شیطون کر(به قوله حمید خان چشش هم کور) مشکلی نداشتم.در صورتی که همه میگن فلانن و بهمان!
شما دقیقا اجزای سیستمت رو بگو شاید پیشنهاد بهتری بتونیم بدیم.![]()
آقا علی من یه آمپ 4کاناله میخوام که رو هر کانالش 80 RMS روی 4اهوم.ودر حالت برج 300وات RMS بده.این ارقام بیشترم شد عیب نداره ولی کمتر نشه!
داغ و پرو تکت هم نکنه و کار بکن باشه, قیمت هم در نهایت 170.000!!! میدونم خودم توقعم کمه!!!![]()
پخشم:7250
باند: 718EX
ساب: ؟؟ بستگی به آمپ داره...بهترین سابی که با 300وات rms بتونه راه بیفته
آمپ: فعلا" گیر همینیم..
یکی از دوستان آمپ 4.Soundstream TRA680 رو معرفی کرد که مشخصاتش با اون چیزی که من میخوام جور در میاد ولی قیمتشو نداد , و معلومم نیست راحت گیر بیاد..قیمت دقیق این آمپ رو دارید؟ و تو بازار موجود هست؟
- Soundstream :: TRA680.4
- NUMBER OF CHANNELS: 4
- OUTPUT (WATTS):RMS @ 4 Ohms 85x4
- RMS @ 2 Ohms 170x4
- RMS Bridged @ 4 Ohms 340 x 2
بنده این ودل رو جایی ندیدم.قیمت هم باید همون حدود 170 باشه.
یه پیشنهاد دیگه:
Boschmann XR-1000 2000W 4-Channel
Features:
- Type: 4/3/2
- RMS (4 Ohm) 4x100W / 2x350W
- RMS Power (2 Ohm) 4x150W
- Harmonic distortion (THD): <0.05%
- Signal to noise ratio:> 100dB
- Input Sensitivity: 0.2-6.0V
- Lower band-pass filter (LPF): 50Hz-250Hz
- Upper band-pass filter (HPF): 80Hz-1.2kHz
- Dimensions: 248x59, 5x4200mm
- Fuse: 2x40
- Damping Factor: 200
- Max power: 2000W
اول از همه میخواستم همین بوشمن بگیرم , امکاناتش نصبت به قیمتش خیلی خوبه...بعد اومدم پستهای در ارتباط با آمپ بوشمنو خوندم هر کی داشته گفته آمپش رو به موته !! یا ضعیف عمل میکنه و غیره... برای همین پشیمون شدم از خریدش..
انگار شما شانس آوردی از این مارک , ما که شانس نداریم از هیچی!
سلام دوستان امپ 7541 اصلش کجایی ؟؟؟؟
خیلی واجبه زود جواب بدین![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)